Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja sam moj dobio par dana nakon sto je istekao preorder period tj. nakon sto je krenula isporuka.Vidim da neki idalje cekaju (verovatno zavisi od prodavca).
Na Yettel sajtu ne pise gde je uredjaj dostupan,ali vidim na A1 da su odredjene boje (verovatno manje porucivane tokom preorder peroda) dostupne u nekim objektima.Mozda najbolje da pozoves Yettel pa da vidis sa njima.Posto kupujes kao firma,mozda dobijes neki prioritet-ne znam kako gledaju to.
Hvala - izgleda da je bolja situacija nego pre 3 godine, nema onoliko globalnog kašnjenja
Nema firma nikakav prioritet - posle dogovora sa agentima, telefon jednostavno donese kurir, ne uzima se u objektu...
Pozz

Bila, i trošila baterije koliko ti duša ište :). I ja sam se igrao sa njom, pa kada sam video kako srče tada bateriju batalio sam priču. AOD mislim da je dovoljan, a sada ima i onaj status kada se puni.

U USA je S25 Ultra trenutno na akciji za 1.099,99$ 😳😳😳Screenshot_20250304_173904_Facebook.jpg

Yup. Isto kod mene.

iPhone po meni ima najbolje boje i to kada kazem mislim najvise onako kako mom oku odgovaraju... S23U nisam imao skoro kod sebe tj pre 3 meseca poslednji put i znam da je S24U svakako imao bolje boje zbog same vividness opcije. Na ovome uopste je i ne koristim koliko su dobre u odnosu na S24U. Sad ili da je meni neki primerak takav zapao ili mi toliko odgovaraju... Svakako u ternutku kada sam prelazio sa 16PM na S25U nije bila tolika razlika prisutna kao sa S24U i 16PM... Ima je ali ne toliko drasticno odstupanje sa S25U

Danas poredim ekrane S23U i S25U sa istim setovanjima, S25U ima drasticno losije boje, sve izgleda bledo i isprano. Po tome se nekada Samsung izdvajao od konkurencije. Dajem mu sansu jos dan-dva, ako ne popravi utisak, ostajem na S23U.

Danas poredim ekrane S23U i S25U sa istim setovanjima, S25U ima drasticno losije boje, sve izgleda bledo i isprano. Po tome se nekada Samsung izdvajao od konkurencije. Dajem mu sansu jos dan-dva, ako ne popravi utisak, ostajem na S23U.
Ti me sada ubi
Ja se spremam da kupim S25U za kojih 2-3 meseca , ali ako je tako ostaću onda na S23U ili mozda Honor magic 7 pro da kupim

Ne znam koja je sansa da sam ub'o neki feler, ali evo vec 2 dana ne mogu da se naviknem uopste.

Nznm nisam ga gledao nego sam unapred odlučio da ću kupiti s 25 U , 23U imam godinu dana - ja ga otvorio i raspakovo
Zadovoljan sam sa njime ali me svrbi novčanik mamu mu njegovu

Itko uzeo S25+? Meni je to najinteresantniji model radi gabarita. 6.7" i 190g je idealno. Ne trebaju svakome kamere od Ultre...
Najviše me zanima baterija na mobilnom internetu jer prošlogodišnji Exynos je bio tako-tako u tome.
I da li su poboljšali zvučnike koji su realno bili loši na S24+
Ovo i mene zanima... Ali mnogi će reći da nema smisla uzeti S25+ pored HM7P koji je flagship i to za manje novce. Kod ultre je problem dimenzije, osobno meni, zato uopće ne razmatram tu opciju upravo da koštaju jednako.

Ovo i mene zanima... Ali mnogi će reći da nema smisla uzeti S25+ pored HM7P koji je flagship i to za manje novce. Kod ultre je problem dimenzije, osobno meni, zato uopće ne razmatram tu opciju upravo da koštaju jednako.
Minimalne razlike u dimenzijiama između HM7p i S25u

Prilozi

• Screenshot_20250305_070416_Chrome.jpg
    Screenshot_20250305_070416_Chrome.jpg
    119.5 KB · Pregleda: 60
Malo sam guglao, od S24 jos postoji taj "problem" koji za Samsung nije problem - ovo im je objasnjenje:

"We have adjusted the colors and brightness of Galaxy S24 series products to provide more accurate and comfortable viewing during use. Some changes have been made to the display technology to provide a more natural viewing experience, so users may notice differences in color depth compared to older devices.
This display behavior is an intentional color adjustment and is not a product defect, so it can be used safely.
To offer our customers the best possible experience, we value your feedback and continually improve our software (UX) as the market and consumer interests evolve".

Sto se mene tice, ako mi ovo ne "legne" narednih dan-dva, S25U ode na oglase.

Malo sam guglao, od S24 jos postoji taj "problem" koji za Samsung nije problem - ovo im je objasnjenje:

"We have adjusted the colors and brightness of Galaxy S24 series products to provide more accurate and comfortable viewing during use. Some changes have been made to the display technology to provide a more natural viewing experience, so users may notice differences in color depth compared to older devices.
This display behavior is an intentional color adjustment and is not a product defect, so it can be used safely.
To offer our customers the best possible experience, we value your feedback and continually improve our software (UX) as the market and consumer interests evolve".

Sto se mene tice, ako mi ovo ne "legne" narednih dan-dva, S25U ode na oglase.
Lepo objasnjeno..to su mozda i za adapter rekli "izbacili smo adapter kako bi korisnicima bilo lakse da nose kutiju"

Ne znam koja je sansa da sam ub'o neki feler, ali evo vec 2 dana ne mogu da se naviknem uopste.
Ниси убо фелер, од 24 серије окренули су на природније боје, зато ти и делује испрано јер смо већина навикли на вештачке напуцане боје. Погледај само икону јутјуба то на видид режиму шљашти дречаво, што уопште није природно. Требало би да се то може подесити преко слајдера ког су накнадно убацивали у 24 сррију, не знам има ли га фабрички на 25. Свакако ко има проблем са очима, боље му је да остане на природном јер то извештачено пржи.

Predpostavljam da si onaj vividness slajder na s25u nasvirao do kraja, ali ipak da pitam/proverim?

@BozicBata Nažalost, plašim se da ako ti u startu ne odgovara neće ni posle par dana biti bolje. Najbolji savet koji mogu da ti dam je da ne gledaš više u 23u ekran uopšte pa će vremenom psiha da usvoji 25u kao novi reper u kvalitetu za boje...jedino što ćeš podsvesno znati da je 23u bolji ali kako vreme bude prolazilo, zaboravićeš ☺️😉

Danas se kolegom na kafi na suncu koji pre par dana kupio s25 ultra i nakon par minuta drndanja telefona uzeo moj Nord 4 da uporedi osveljenost i u tom trenutku Nord 4 bar 20% svetliji na direktnom suncu a glavna mana koja se navodi za Nord 4 je osvetljensot ekrana. Uzeo menja modove ekrana, gasi tamni rezim, ni ja nisam mogao verovati. Da bi nakon pola sata stajanja telefona ponovo uzeo i tada je ultra bila dosta svetlija ali to osvetljenje traje 6-7 minuta i ekran ponovo postaje tamniji od midrange telefona. Toliko o nitima i cudesima od 1500e.

Verujem da im je to način da se zaštite od reklamacija vezanih za burn in ekrana.. pored toga i duže će trajati baterija i telefon će manje da se greje :)
ima to dosta benifita ali na račun korisnika.. :)

@BozicBata Nažalost, plašim se da ako ti u startu ne odgovara neće ni posle par dana biti bolje. Najbolji savet koji mogu da ti dam je da ne gledaš više u 23u ekran uopšte pa će vremenom psiha da usvoji 25u kao novi reper u kvalitetu za boje...jedino što ćeš podsvesno znati da je 23u bolji ali kako vreme bude prolazilo, zaboravićeš ☺️😉
Isti "problem" sam imao kada sam prešao sa OnePlus 8 na S23U. OnePlus je imao daleko nasviranije boje,pa mi je ekran na 23U izgledao isprano,sa svim setovanjima nasviranim do kraja. Medjutim vremenom sam se navikao,i sad recimo kad uzmem neki stariji tel sa napucanim bojama sa amoledom,deluje mi uzasno.

Bio je postavljen neki "workaround" da se isključi to zatamnjivanje ekrana na jakom suncu, ako se ne varam, ali ne mogu da ga nađem...?!

Nazad
Vrh Dno