DaKartice su poslate i pojavila se opcija za aktiviranje istih u aplikaciji. Pitanje da li je moguće aktivirati karticu, ubaciti je u Google novčanik i koristiti tako dok ne stigne i fizički?
Hvalaaa🙂
O tome sam razmišljao... U principu nije hitno. Pošta se već treći dan pravi blesava...Ali tako aktivirana, ako skrene negde na putu do tvog poštanskog sandučeta, može da se koristi.
Imam slično iskustvo, otvaranje računa je trajalo 4 dana, morao sam 2 puta da zovem CC i šaljem jedan mail. Kartice su mi stigle posle 35 dana, 2 dana nakon poziva CC i pretnje gašenjem računa. Traljavo, traljavo...Dva meseca od kako sam inicirao otvaranje računa, mesec dana nakon što sam konačno uspeo da otvorim kakav-takav račun, stigle su mi kartice. Upravo sam je isprobao, zapanjujuće - radi. To je prva stvar koja im je proradila iz prve (da je ne ureknem). Hajde da se nadam da sam u ova dva prethodna meseca odradio sve "izazove" i da sada mogu mirno da primam i trošim novac.
Ja malo pre procitao ugovor, pise u roku od 30 dana da mora da kartica bude isporučena. Znaci posle 30 dana šalješ prigovor da je prekršen član ugovora21.02 sam presao na max sa onom kampanjom, ali jos nije ni poslata
Neće, ostaje kad se vratiš na Lite.al takodje je nesto pisalo kao da mastercard ostaje po uslovima max paketa ako se predje na nizi jel se mislilo za start ili i za lite ili ce da je ugase?
I dalje je tako, ali sad još od prvog dana imaš sve podatke sa kartice dostupne, pa je donekle besmislen način aktivacije, jer njime ne dokazuješ da ti je kartica stvarno stigla.Ranije nije moglo da se aktivira jer treba da se unesu 4 broja sa same kartice koje dok ne stignu kartice naravno ne znas koji su,znaci to su isto promenili.
U aplikaciji mogu da se vide svi brojevi kartice.Ranije nije moglo da se aktivira jer treba da se unesu 4 broja sa same kartice koje dok ne stignu kartice naravno ne znas koji su,znaci to su isto promenili.
Ranije treci red od 4 broja je bio sakriven.U aplikaciji mogu da se vide svi brojevi kartice.
Naravno, na to se i odnosilo pitanje. @Kesaa je nestrpljiv, razmišlja o opciji da u Guglov novčanik ubaci karticu koja mu je poslata pre nekoliko dana, ali još nije stigla. Odgovoreno mu je već da to sa sobom nosi rizik od zloupotrebe, a ja bih dodao da može da dođe i do problema sa poštom. Ako nekim slučajem ne stigne uopšte, mogao bi da traži besplatno reizdavanje. Ako je aktivira, onda ne verujem da bi mu to prošlo.Svakako ne može kartica da se aktivira sve dok banka ne promeni status u Poslata.
Taman stavim štednju kod njih, kad oni ovaj potez. 😂YettelBank spustio dinarsku stednju sa 4% na 3% za nove korisnik, ne znam kakvo ce pravilo biti za nas koji smo otvorili stednju dok je bilo 4% pretpostvljam da ce biti neki mejl...
Kod 3bank (ex Opportunity) je i daje 4% (EKS 4.05) samo što je kod njih šaltersko poslovanje i blagajne su zastupljene u samo 4 grada, dok ostale filijale su isključivo kreditne.ima li boljih ponuda... 💰
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari