Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Nije ovde reč o kuponima, nego mi je izbacio da odaberem 4 besplatna predmeta, ukoliko pazarim u vrednosti 4500din.? Jel to stvarno, ili navlakuša neka?

evo sta sam nasao

Neki korisnici su izrazili nezadovoljstvo u vezi sa "točkom sreće" na aplikaciji Temu, smatrajući da su promotivne ponude obmanjujuće. Na primer, korisnik Lazar je podelio svoje iskustvo na društvenoj mreži TikTok, gde je naveo da je nakon okretanja "točka sreće" dobio ponudu za kredit od 27.000 dinara na njihovoj stranici, uz uslov da kupi određeni broj proizvoda. Međutim, umesto očekivanog kredita, dobio je kupone za popust, što ga je razočaralo i naveo da se oseća prevarenim.

Alo.rs

Ovakva iskustva ukazuju na to da promotivne aktivnosti poput "točka sreće" na Temu aplikaciji mogu biti shvaćene kao obmanjujuće ili navlakuša. Preporučuje se oprez pri učestvovanju u ovakvim promocijama i detaljno čitanje uslova korišćenja kako bi se izbegla potencijalna razočaranja.

Nije ovde reč o kuponima, nego mi je izbacio da odaberem 4 besplatna predmeta, ukoliko pazarim u vrednosti 4500din.? Jel to stvarno, ili navlakuša neka?

Da, lepo ti piše. I pitao si za kredit, ne dobija se kredit nego kuponi.

Prilozi

• Screenshot_20250304_164947_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20250304_164947_com.einnovation.temu.jpg
    183 KB · Pregleda: 251
Valja li neka od onih eksternih baterija sa Temua? Ima ih milion, ne moze covek da se odluci. Nekako mi lakse da sve ove punjive stvari punim baterijom.
Ako je neko kupovao neku od njih, sa brzim punjenjem, i zadovoljan je, neka preporuci.

Meni su "dali" tih nekih 30.000rsd kupona, to je podeljeno na kupovine, ne dobije se ništa za "džaba" već ako kupiš preko tipa 4000 dobijaš 2500 u robi tj. da kupiš još nešto.
Ja sam pre nedelju dana uzeo onaj projektor što je 3947 din i doado sam još 3 proizvoda (može i više komada od istog proizvoda) što je na kraju izašlo 4099 din ukupno.
E sad da li ću imati pravo na još neki povrat, kredite, umanjenje cene... pitaj boga kako su oni to smislili, to ne bi provalio ni onaj što smišlja ponude za yetel ili mts 🤣

Valja li neka od onih eksternih baterija sa Temua? Ima ih milion, ne moze covek da se odluci. Nekako mi lakse da sve ove punjive stvari punim baterijom.
Ako je neko kupovao neku od njih, sa brzim punjenjem, i zadovoljan je, neka preporuci.

Najsigurnija varijanta je uzeti kod nas kad naletiš na akciju za xiaomi PB. Proveren kvalitet, brza isporuka, verovatno izađu nešto skuplje nego na TeMUu ali vredi.

Dobio sam neku promociju vazi do ujtru , 1000 dinara je ali ne treba mi m.2 sata , nvme mi stize sledece nedelje , ako je iole normalan kontroler trebalo bi da i ovaj ima 300 do 500mb , evo koliko bi me izaslo kad bi hteo sada da narucim:

kkkkkkkkkk.png
Ali ako god , ako nadje neko polovan 2TB za 4234 svaka mu cast , malopre sam gledao kp. valdja nije neka prevara da je realan kapacitet 256 ili 500gb i slicno.

Porucio sam powerbank ako na to mislis, 20000mh po recenzijama i ocenama fenomenalan za dva tri dana valjda stignem pa cu da probam navodno ima brzo punjenje. Oko 19eur je, uz discount777 me izasao nekih 6-7eur videcu tacno

Prilozi

• Screenshot_20250305_234854_Temu.jpg
    Screenshot_20250305_234854_Temu.jpg
    123.7 KB · Pregleda: 130
Edit: stigao power bank sve preporuke, ima obicno i brzo punjenje koje bas radi ekstra i puni brzo telefon, vidi se i da je gabaritan ima oko 400gr sto znaci da je verovatno pun baterija nije neka supljina😂 Za sad ekstra uredjaj koji uz discount777 a pre toga dodata u korpu kostace otprilike 800din gore dole. 1000035963.jpg

Prilozi

• 20250306_152301.jpg
    20250306_152301.jpg
    105.9 KB · Pregleda: 72
  • 20250306_152446.jpg
    20250306_152446.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 77
@Sirius9

Zavisi koji stil voli...
Na AE ti cene krecu od oko 1$ za maske / futrole za sve modele telefona.
Na Temu od oko 200 dinara

Edit: stigao power bank sve preporuke, ima obicno i brzo punjenje koje bas radi ekstra i puni brzo telefon, vidi se i da je gabaritan ima oko 400gr sto znaci da je verovatno pun baterija nije neka supljina😂 Za sad ekstra uredjaj koji uz discount777 a pre toga dodata u korpu kostace otprilike 800din gore dole. Pogledajte prilog 483626
Bas ovaj sam i imao u korpi ali onda mi on ponudio neki drugi za 790rsd pa ga kupih za probu. Valjda ce biti korektan.

Beše HY320 pandan?!

Stigao mi je ranac za avion koji smo spominjali ranije u temi, za malo više od 2000 RSD fenomenalna kupovina :)

Deluje stvarno kvalitetno i čvrsto, milion džepova i pregrada, na prvi pogled kao da je mali, a u njega može da stane gomila stvari...

Nije li HY320 bolji?

Nije mi jasno zasto ne stavljate slike umesto linkova koji smaraju sa verifikacijom ili nema proizvoda tj rasprodat.

Budi drug, daj neku autentičnu sliku? :)
Moj je upravo spakovan za sutrašnji put, ali baš je trulo da šajem fotke sa sve prtljagom :LOL:
I zapravo bi više značio video, kako se sve pakuje unutra. Prva pomisao je bila, šta ću sa ovim ovoliČnim....

Ako pakujem i patike u donju pregradu, obavezno moram prvo njih da stavim. Zavisi za koliko dana pakujem, ispeglane majice lepo savijem, urolujem, spojim silikonskim gumicama. Na raspakivanju ih samo ispravim rukom. Za jedan vikend ne moram da rolujem, ali se rolovanjem manje izgužva. Bočnih džepova/pregrada ima bespotrebno mnogo, ali ne mora svaka da se iskoristi.
Recimo, za 4 dana, spakujem patike za trčanje, pet majica, dovoljno čarapa, veša, nešto za spavanje, kozmetika (sve je u sub 100ml pakovanju) i dva seta (šorc 2in1, majica, gaće, čarape) za trčanje. Preko toga za urban pantalone ili duks na kopčanje ima mesta, ali za oba mora pažljivo da se pakuje. Naravno, u njemu su i svi punjači, kablovi, powerbank, softflask, osnovni lekovi, u kozmetici budu gelovi koje trošim na trčanju....verujem da sam nešto i zaboravio. To što se otvara 180 stepeni je zapravo ozbiljno dobra stvar za pakovanje.
E sad, da hoću da ponesem notebook, punjač i kabl kod mog HP bi potrošili priličnu zapremninu.
U svakom slučaju, ozbiljno dobra kupovina.

Budi drug, daj neku autentičnu sliku? :)
Naravno, planiram ovih dana da ga "isprobam" da vidim šta sve može da stane, pa šaljem fotke :) Probaću tu foru sa rolanjem stvari, da vidimo na šta će to da liči...

Vrh Dno