Nije ovde reč o kuponima, nego mi je izbacio da odaberem 4 besplatna predmeta, ukoliko pazarim u vrednosti 4500din.? Jel to stvarno, ili navlakuša neka?
Meni su "dali" tih nekih 30.000rsd kupona, to je podeljeno na kupovine, ne dobije se ništa za "džaba" već ako kupiš preko tipa 4000 dobijaš 2500 u robi tj. da kupiš još nešto.Nije ovde reč o kuponima, nego mi je izbacio da odaberem 4 besplatna predmeta, ukoliko pazarim u vrednosti 4500din.? Jel to stvarno, ili navlakuša neka?
Valja li neka od onih eksternih baterija sa Temua? Ima ih milion, ne moze covek da se odluci. Nekako mi lakse da sve ove punjive stvari punim baterijom.
Ako je neko kupovao neku od njih, sa brzim punjenjem, i zadovoljan je, neka preporuci.
Čekamo da vidimo ko će prvi da se usudi da poruči
A ne vidiš malu cenu bez kredita?
Nije to bez kredita, već cena sa promocijom. Na tu cenu ne može Claimcredit.A ne vidiš malu cenu bez kredita?
To on ne racuna, otpisano.🤣A ne vidiš malu cenu bez kredita?
Porucio sam powerbank ako na to mislis, 20000mh po recenzijama i ocenama fenomenalan za dva tri dana valjda stignem pa cu da probam navodno ima brzo punjenje. Oko 19eur je, uz discount777 me izasao nekih 6-7eur videcu tacnoValja li neka od onih eksternih baterija sa Temua? Ima ih milion, ne moze covek da se odluci. Nekako mi lakse da sve ove punjive stvari punim baterijom.
Ako je neko kupovao neku od njih, sa brzim punjenjem, i zadovoljan je, neka preporuci.
Bas ovaj sam i imao u korpi ali onda mi on ponudio neki drugi za 790rsd pa ga kupih za probu. Valjda ce biti korektan.Edit: stigao power bank sve preporuke, ima obicno i brzo punjenje koje bas radi ekstra i puni brzo telefon, vidi se i da je gabaritan ima oko 400gr sto znaci da je verovatno pun baterija nije neka supljina😂 Za sad ekstra uredjaj koji uz discount777 a pre toga dodata u korpu kostace otprilike 800din gore dole. Pogledajte prilog 483626
Budi drug, daj neku autentičnu sliku?Stigao mi je ranac za avion koji smo spominjali ranije u temi, za malo više od 2000 RSD fenomenalna kupovina
Deluje stvarno kvalitetno i čvrsto, milion džepova i pregrada, na prvi pogled kao da je mali, a u njega može da stane gomila stvari...
Moj je upravo spakovan za sutrašnji put, ali baš je trulo da šajem fotke sa sve prtljagomBudi drug, daj neku autentičnu sliku?![]()
Naravno, planiram ovih dana da ga "isprobam" da vidim šta sve može da stane, pa šaljem fotkeBudi drug, daj neku autentičnu sliku?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari