Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

To je isteklo negde početkom januara još, rok za raskid ugovora bez penala je 30 dana od dana najave poskupljenja, što je prošlo negde u vreme Božića.

Ako želiš sad da raskidaš ide redovna procedura: plaćaš razliku između pune cene i cene koju si plaćao za period od početka ugovora do sad, ili preostale rate do kraja ugovora, šta ti je povoljnije.

Ne znam jel pitanje za ovu temu ili ne

Znam da mogu da raskinem ugovor pre vremena zbog poskupljenja cena ali kad sam pricao sa podrskom klasika ne mozete morate da llatite sve itd, i onda su mi rekli da vidim u poslovnici ali pretpostavljam da ce i oni isto da vrdaju. Kako da izboksujem raskid ugovora?
Ne znam jel pitanje za ovu temu ili ne

Znam da mogu da raskinem ugovor pre vremena zbog poskupljenja cena ali kad sam pricao sa podrskom klasika ne mozete morate da llatite sve itd, i onda su mi rekli da vidim u poslovnici ali pretpostavljam da ce i oni isto da vrdaju. Kako da izboksujem raskid ugovora?
Mozes da raskines bez placanja penala, kao sto sam ja uradio naprimer (a sigurno i mnogi drugi). Pisi mi u inbox ako si zainteresovan...samo se nadam da nema nekog roka u vezi toga, ali preksili su zakon zbog neeksplicitnog obavestavanja korisnika putem SMS poruke, sumnjam da postoji rok do kad mozes da pises prigovor na to :)

I meni na soko lite ponovo digli za 200-300 dinara, drugi put zaredom i opet mi je naplacen net boost iako sam zvao i cekam 50 minuta da se neko iz call centra javi, imam cak i sms da je 13.02 iskljucen net boost.

Apsolutno ocajna firma, sad vec ozbiljni razmisljam da promenim operatera

Salji mail, to je najbolji nacin komunikacije, plus imas crno na belo ako zatreba u bilo kom slucaju

Ali sto brat napisa “znam da mogu da raskinem” u prvoj recenici i na kraju pita kako da raskine🤣
Sta nije jasno znam da mogu ne znam kako😂😂
To je isteklo negde početkom januara još, rok za raskid ugovora bez penala je 30 dana od dana najave poskupljenja, što je prošlo negde u vreme Božića.

Ako želiš sad da raskidaš ide redovna procedura: plaćaš razliku između pune cene i cene koju si plaćao za period od početka ugovora do sad, ili preostale rate do kraja ugovora, šta ti je povoljnije.
Ja sam poskupljenje video tek kad je stigao racun pa racunam od tad 30 dana posto svakako nigde nisu valjano obavestili

Pitanjce za korisnike MTS Omorika S korisnike ako ih ima...
Da li su Iris go i apolon besplatni do kraja ugovora?

Trenutno sam u Yettelu ugovor istekao pre x godina, imam paket koji placam oko 2200rsd sa neogranicenim minutima i SMS samo 2gb neta ali imam 2 aplikacije a svi novi paketi sa slicnom cenom nude samo jednu aplikaciju pa mi malo idu na nerve i razmisljam da se prebacim u MTS pa vagam da li Iris i apolon vrede vise nego jedna aplikacija u yettelu.

I dodatno pitanje ko je probao jel moze taj Iris da radi ako je u stanu SBB net

… obe su radpad, sa prednošću Apolona… ugovori 50% popust na neku od Yettel tarifa, sa dve aplikacije…

Kako su meni u poslovnici rekli u januaru je bio manji racun jer nije obracunat ceo mesec valjda povecanje cene
I meni na soko lite ponovo digli za 200-300 dinara, drugi put zaredom i opet mi je naplacen net boost iako sam zvao i cekam 50 minuta da se neko iz call centra javi, imam cak i sms da je 13.02 iskljucen net boost.

Apsolutno ocajna firma, sad vec ozbiljni razmisljam da promenim operatera
Ja sam dobio objasnjenje u poslovnici MTS da ustvari ovo nije novo poskupljenje. Fora je sto racun za januar nije bio za ceo mesec jer novi obracun nije bio od 01.01. nego od valjda 09.01. tako da nisu sve naplatili i da je racun za februar kakav i treba da bude... Valjda san dobro preneo isuvise sam bio nervozan

Meni je Zmaj povecan za 310 din. Sa 1.420 na 1.730. Uzgred ako ima neki agent mts, nek mi pise pp u vezi isteka ugovora za majku

Ovo je nesto najgore sto sam mogao uzeti sugavi mts ne bih ga preporucio nikom strasno placa se ceo mesec a pola meseca ga nema pozoves call centar oni te odjebu ma samo da mi istekne ugovor porazbijacu im modeme

Istekao mi je ugovor sa MTS. Pre toga sam 2x pokrenuo prelazak u drugu mrezu i oba puta su zvali da mi ponude nesto adekvatno. Sta je trenutno najbolja opcija? Koji provajder, koji paket? Telefon mi ne treba, interesuje me najbolja varijanta kad se uracuna taj neki popust?

Ovo u suštini zavisi od promocije koja je bila aktivna kad si potpisao ugovor, ali dobre su šanse da je bila jednaka aktuelnoj. Za nove ugovore, Apollon je dostupan sve vreme ugovorne obaveze, a iris GO šest meseci (ne prvih, nego otkad aktiviraš, što može biti i za mesec ili godinu dana), što isto važi za Balkan myusic i Deezer.

Trebalo bi da je otključan, ali svakako možeš da koristiš mobilne podatke, jer aplikacija ne troši internet iz paketa.

Kako su meni u poslovnici rekli u januaru je bio manji racun jer nije obracunat ceo mesec valjda povecanje cene

Ja sam dobio objasnjenje u poslovnici MTS da ustvari ovo nije novo poskupljenje. Fora je sto racun za januar nije bio za ceo mesec jer novi obracun nije bio od 01.01. nego od valjda 09.01. tako da nisu sve naplatili i da je racun za februar kakav i treba da bude... Valjda san dobro preneo isuvise sam bio nervozan
Upravo je tako. Obračuvaju proporcionalno. Isto je sa potpisivanjem novog ugovora i raskidom.

Meni je Zmaj povecan za 310 din. Sa 1.420 na 1.730.
Imaš neke benefite? Puna cena mu je veća, ti kao da imaš 20% popusta.

placa se ceo mesec a pola meseca ga nema
Ako si prijavio smetnju, a nisu je otklonili, dužni su da ti umanje račun za dane u kojima nisi imao uslugu.

Sta je trenutno najbolja opcija? Koji provajder, koji paket? Telefon mi ne treba, interesuje me najbolja varijanta kad se uracuna taj neki popust?
Otprilike svi mogu da ti ponude 50% na skoro sve, a nekad čak i više. Praktično možeš da biraš šta ti najviše odgovara.

Istekao mi je ugovor sa MTS. Pre toga sam 2x pokrenuo prelazak u drugu mrezu i oba puta su zvali da mi ponude nesto adekvatno. Sta je trenutno najbolja opcija? Koji provajder, koji paket? Telefon mi ne treba, interesuje me najbolja varijanta kad se uracuna taj neki popust?
Pa A1 nudi 50% na celu ugovornu obavezu , na bilo koji paket . Tako su mi rekli.
Yetel isto imas 50 % popusta , sve zavisi sta ti treba. Mozda ostanes posle njihove ponude i kod njih

Pitanjce za korisnike MTS Omorika S korisnike ako ih ima...

Trenutno sam u Yettelu ugovor istekao pre x godina, imam paket koji placam oko 2200rsd sa neogranicenim minutima i SMS samo 2gb neta ali imam 2 aplikacije a svi novi paketi sa slicnom cenom nude samo jednu aplikaciju pa mi malo idu na nerve i razmisljam da se prebacim u MTS pa vagam da li Iris i apolon vrede vise nego jedna aplikacija u yettelu.

U omorici s NIJE besplatan iris tokom celog ugovora, za Apolon ne znam.
Ako su ti bitne aplikacije imaš dve solucije:
1. Podneseš zahtev za prelazak na drugu mrežu ili zahtev za pripejd i zovu te i nude bilo koju tarifu sa 50% popusta. Odabereš yettel100 u kojoj imaš 100GB interneta i 2 aplikacije, a cena je 1900 din sa e-računom
2. Podneseš zahtev za prelazak u mts na sokolite (za ovo ti treba agent) i dobiješ 50% popusta, odnosno oko 18xx din (a možda i manje prvih 12 meseci) i imaš iris go i apolon. Taj iris go se može koristiti na bilo kom internetu u Srbiji, pa i na SBB

Iris GO provereno radi na SBB internetu, nemoj to da te brine, nek te brine Apolon, ja odavno nisam video veći raspad od aplikacije, neko bi trebao krivično da odgovara za to koliko je loše napravio.

2. Podneseš zahtev za prelazak u mts na sokolite (za ovo ti treba agent) i dobiješ 50% popusta, odnosno oko 18xx din (a možda i manje prvih 12 meseci) i imaš iris go i apolon. Taj iris go se može koristiti na bilo kom internetu u Srbiji, pa i na SBB
24m 50% vazi za prelazak iz A1, iz Yettela je 6m 1din :D
Inace za prelazak iz A1, sa e-racunom Soko Lite izadje 963 din u prvoj i 1825 din u drugoj godini.

Iris GO provereno radi na SBB internetu, nemoj to da te brine, nek te brine Apolon, ja odavno nisam video veći raspad od aplikacije, neko bi trebao krivično da odgovara za to koliko je loše napravio.
Iris start koji se dobije u Soko Lite tarifi radi, ali Iris Go (ili kako vec) koji se dobije u Soko Max tarifi ne radi.

Iris start koji se dobije u Soko Lite tarifi radi, ali Iris Go (ili kako vec) koji se dobije u Soko Max tarifi ne radi.

Ja upravo i koristim Soko Max tarifu i radi mi sve najnormalnije, kad sam prelazio u drugu mrežu iz A1 faktor u MTS-u mi je upravo bio to što se dobija Iris zbog Arena Sport kanala.

Ok, ja sam probao Iris koji se dobija uz Box paket, ali sam pretpostavio da je to isti onaj koji se dobije uz Soko Max.
Posto tebi radi, onda mozda i tu ima neke razlike.

Iris koji se dobija uz mobilne tarife radi na svim mrežama. Iris koji se dobija uz box, nebitno da li ima mobilnu ili ne, ne radi na svim mrežama već samo na mts-u.
Prežvakano već hiljadu puta
24m 50% vazi za prelazak iz A1, iz Yettela je 6m 1din :D
Da li si siguran? Ja sam dobio drugačiju ponudu. 24x50% bez popusta u prvoj godini

Kod devojke opet naplatili net boost iako joj je stigao sms posle zalbe od proslog meseca da je deaktiviran.
Znaci ima sms da je deaktiviran 6og februara a opet je naplacen..
Ja ne znam koliko mora puta njima da se kaze jedno isto...

Dana sam podneo zahtev za prelazak u A1,odmah danas su zvali i nude omriku M 9m 900 ostalo 1500

Ćaleta prebacili u Zmaj tarifu jer je njegova prethodna ukinuta. Račun oko 1000 din veći. Odem u poslovnici oni vrte priču obavešten sms porukom imao link na sajtu bla bla ta tarifa je ukinuta pa ga naravno šibnuli na veću. Vidim na sajtu da postoji još uvek neka tarifa Morava . On čovek nema pojma ništa naravno, penzioner ni nema smartfone.
Da li se može raskinuti ugovor i kako? Promena na neki način na tu nižu tarifu( znam da piše kako nema promene na nižu ali očigledno da im napisano ne znači ništa 🙂).
Ako je neko imao slično iskustvo neka piše ili neka mi pusti PM.
Hvala

Nazad
Vrh Dno