Pozdravljam! Juče sam kupio Hisense 50A6N. Tv je dobio bas ok recenzije i generalno su kupci zadovoljni. Po specifikacijama je isto ok. No, juce sam ga priključio. Koristim kablovsku televiziju. Ukupno deluje mi da je slika podosta tamna i da slika ima šuma, odnosno razmrljana je. You tube deluje ok, ali i tu ima mesta napretku, rekao bih. Prethodno sam koristio Hisense 50U7QF, i takođe sam se u početku pomučio dok nisam našao pravu kombinaciju boja, osvetljena kontrasta.
Znam da ova dva modela nisu iste kategorije, ali, mislim, da barem u nekoj reprodukciji TV kanala da ovaj onsovni model pokaže ok kvalitet, batem po recenzijama i ocenama korisnika.
Da li jeko ima iskustva sa ovim modelom? Da li neko može da mi pomogne oko postavki da bih dobio življi kolorit, da je manje tamna slika i više oštra, odnosno na čega da obratim pažnju u podešavanjima.
Hvala unapred.
Znam da ova dva modela nisu iste kategorije, ali, mislim, da barem u nekoj reprodukciji TV kanala da ovaj onsovni model pokaže ok kvalitet, batem po recenzijama i ocenama korisnika.
Da li jeko ima iskustva sa ovim modelom? Da li neko može da mi pomogne oko postavki da bih dobio življi kolorit, da je manje tamna slika i više oštra, odnosno na čega da obratim pažnju u podešavanjima.
Hvala unapred.