Gledao ga još pre par godina i bio mi je skroz okej, čak dobar ali sam sve vreme osećao neku neprijatnost tokom gledanja.![]()
Ako sam se ja zeznuo nemojte i vi.
Jedino ako imate fetiš na Indiu Eisley
Касно одговарам, али морам да препоручим Undisputed са свим деловима где Адкинс глуми, а укупно их је 3. Лагано се може прескочити део са Весли Снајпсом. По мом мишљењу једна од најбољих акционих трилогија новијег доба, ко је фан акционих филмова не сме ово да прескочи.Michael Dudikoff mi je napravio strahove od američkih nindži ali daću mu šansu.
E da, pomalo me sramota priznati ali ova dva od Sott Adkinsa su mi ok razbibriga, dvaput sam ih gledao.
![]()
![]()
Ne mogu više da se složim sa tobom, a upravo sam pre neko veče pisao istu stvar i da mi je Oskar postao antipreporuka za gledanje filmova.Svaki put sebi kažem Oskar je devalviran više od dinara ali ne pomaže, svaki se put iznerviram.
Koji je to rus u anori dobio oskara?Film je fenomenalan, od priče koja deluje jednostavno ali je dovoljno slojevita, performansa glavne glumice i onog Rusa koji su dobili Oskare
Тоо Маре, ти си последњи српски романтичар 😀Mislio neki novi film kad ono gledao... meni je u sećanju kao odličan film.
Bas htedoh da napisem da su filomovi iz 1980-tih, prve polovine 1990-tih i ovo sada sto se snima udaljeni kao dve galaksije.1995
Winner
Forest Gump
Runner up
Shawshank Redemption
Pulp Fiction
For Weddings and Funeral
Quiz Show
2025
Winner
Anora
Treba li dalje diskutovati o devalvaciji ili filmskog stvaralaštva ili kriterijuma kod nagrađivanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari