Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ima popusta.
Čekam i ja RATEL odgovor i dalje, sutra je deseti dan, još uvek stoji "u obradi".

Tražila sam obrazloženje odbijanja prigovora i poslali su mi mail koji verovatno svima salju da je istekao rok za zalbu za poskupljenje u decembru. Pozovem ja njih i objasnim da se moj prigovor ne odnosi na to već na ne ispunjavanje posebnih pogodnosti iz ugovora (24 meseca x1599 din), jer su posle 6 meseci podigli naknadu. Isti dan me je pozvala neka žena i rekla da mi je prigovor osnovan i da samo moraju da vide kako da to rese. Sutradan me zove i kaže da mi je istekao rok za zalbu, jer je rok 1 mesec ali da mogu da mi izadju u susret (!) da mi ponude da 2 broja kojima mi istice ugovorna obaveza produžim sa popustom od 50%! Pitah je da li zaista misli da ću ostati u njihovoj mreži, kaže razume moje nezadovoljstvo. Rekoh vi imate rok 10 godina ako ne i više da potražujete dugovanja, a ja mesec dana ako mi naplacujete više? I ne radi se o 50e koje su mi uzeli nego o principu, sad su izgubili 2 mobilna i 2 boksa koje ću preneti. Čekam i odgovor Ratela. Da li još ima onih 50% popusta za prelazak u A1?
Trenutno svi nude popust 50% za prelazak. Ako ti treba, pusti mi po da ti prosledim broj telefona agenta iz A1 za popust.

Majka je imala neku morava tarifu UO od prošle godine i samo su joj promenili tarifu u Zmaj koja je skoro 1000 din skuplja žali li se ali je odbijeno (mislim da je odbijeno zbog poskupljenja ).Da li može da raskine UO zbog ovoga ako joj ne dozvole da prmeni drugi paket jer joj ovaj uopšte ne treba s obzirom koliko koristi tel

Da li je Net BOOST besplatan za sve dane korišćenja u roamingu kada se potroši svih 6 GB interneta i 22 GB za Zapadni Balkan?

Majka je imala neku morava tarifu UO od prošle godine i samo su joj promenili tarifu u Zmaj koja je skoro 1000 din skuplja žali li se ali je odbijeno (mislim da je odbijeno zbog poskupljenja ).Da li može da raskine UO zbog ovoga ako joj ne dozvole da prmeni drugi paket jer joj ovaj uopšte ne treba s obzirom koliko koristi tel
Moje misljenje je da moze. Javi mi se u inbox, zelim da pomognem oko ovog problema.

Prakticno nisu. Neces placati nista dodatno sve koristis sto imas u paketu. (Minuti poruke i internet) Pokrivenost ti je samo Severni deo i u Srpskim enklavama.
Jel si siguran u to,koristio?Jer mts radi sa Ipko mrežom na Kosovu.Ipko koliko sam upoznat je mreza tj.vlasnici iz Slovenije. Trebalo bi se koristiti Zona 0 ZB internet

Posle 15ak godina se oprastam od MTS-a. Hteo sam da ostanem ako ponude 50% na bilo koju Soko tarifu, ali je ostalo na 30% za Lite i 40% na Max.
Prelazim u Yettel, Mobile M tarifa, vec sam pokrenuo proces.

Neka se dobija, ja sam presekao da ako daju sada daju, ako ne, nema veze, prelazim i to je to. I ovako mi je sve ukupno vise odgovarao Yettel, ali sam odlucio da ostanem na MTSu uz tu ponudu.

Ne bih pokrenuo ovu pricu na ovaj nacin da me oni samostalno nisu zvali, izmedju ostalog, iz sektora za zadrzavanje korisnika i nudili sta su nudili.
Prvo mi je ponudjeno 10% kad sam zvao da se zalim za naplacen net boost, jer su videli da mi uskoro istice UO. Posto nisam prihvatio, posle nekoliko dana su me ponovo zvali (ne znam koji sektor) da mi ponude 20%, nisam prihvatio. Onda su me zvali ovi "glavni" i ponudili 30% odnosno 40% i ostalo je da razmislim i javim. Posto sam znao da nude i 50%, odlucio sam da ostanem ako to moze, oni kao dodatno proverili i potvrdili da ne moze. Pritom su bili upuceni da planiram da menjam u Yettel, na koji paket i koji su razlozi.

Svestan sam ja da njima mozda treba moj zahtev za prelaz kako bi imali odresene ruke za 50%, ali sam odlucio da se vise ne igram pijace i da ostanem pri odluci da predjem.

ok ali čisto da znaš - sva 3 operatera se ovako ponašaju - daju 50% tek kada vide da si podneo zahtev prelaska, jer dokle god ti samo usmeno pričaš kako ćeš da odeš, oni misle da ti blefiraš i samim tim ti neće ponuditi 50%. Za ubuduće da znaš, kako ne bi gubio svoje vreme a i da izbegneš pijačarsko pilićarenje - ništa ne pričaš i ne dogovaraš s njima pre datuma isteka ugovorne obaveze, već odmah na datum isteka ugovorne obaveze podneseš zahtev prenosa i odmah dobiješ 50% radi ostanka.

@nikornla
Nijedan operater ne nudi 50% bez zahteva, to smo apsolvirali.
Što se tvog slučaja tiče Yettel M ti jeste bolji ako ti trebaju aplikacije (max, sky...), a ako ne, sokolite će ti, nakon njihovog poziva, ispasti dosta jeftiniji

Yettel Mobile M = mesečno 2150 din sa 50% popusta
MTS Soko Lite = 963 din prvih 12 meseci, a 1825 din drugih 12 meseci sa 50% popusta ( mesečni prosek 1394 din )

Jasno je sve to meni. Oni su sami poceli da se nude pre isteka i svakim sledecim pozivom davali bolju ponudu. Ja sam sacekao da istekne i popricao sa njima, ako moze - super, ako ne moze - opet super. Bukvalno mi je win-win situacija.
Yettel mi je bas zbog max i sky aplikacije vise odgovarao.

Tri boxa sam zavrsavao ljudima sa 50% zahtevom za IDP broj, ko zna koliko puta sebi i drugima zavrsavao produzetak mobilne pretplate po boljim uslovima, ali sada mi sustinski vise odgovara ovako, pa se i nisam cimao sa idejom da trazim prelazak kako bih izvukao bolju ponudu. Bukvalno "prelazim da bih presao", a ne "prelazim da bih dobio bolju ponudu".

Devojci su dva puta odbijali prelaz iz A1, losi su bili podaci, juce, 15 minuta nakon sto je 3. put podnet zahtev, ovaj put sa ispravljenim podacima, stigla joj je SMS ponuda, 20 meseci skoro 600 rsd za Neo5 ili NeoSurf.

… iskreno, u mom slučaju Yettel je po tom pitanju bolji… takodje, 3 aplikacije u Yettel M nisu zanemarljive… A1 jeste često najbrži, ali ne baš svuda podjednako pokriven… MTS naporan konstantnim menjanjem pravila, na koja si pristao potpisivanjem UO…

Jel si siguran u to,koristio?Jer mts radi sa Ipko mrežom na Kosovu.Ipko koliko sam upoznat je mreza tj.vlasnici iz Slovenije. Trebalo bi se koristiti Zona 0 ZB internet
Kad se koristi mts mreža (sever i enklave) sve se tarifira isto kao u ostatku Srbije i ima isti kod 22003, a kad se koristi IPKO mreža koristi se saobraćaj za zonu 0

… iskreno, u mom slučaju Yettel je po tom pitanju bolji… takodje, 3 aplikacije u Yettel M nisu zanemarljive… A1 jeste često najbrži, ali ne baš svuda podjednako pokriven… MTS naporan konstantnim menjanjem pravila, na koja si pristao potpisivanjem UO…
Niko nije pristao na "menjanje pravila" nezakonitim putem kao sto MTS radi to. Cisto da bude jasnije ljudima

Update sto se prelaza tice. Sada su u MTSu ipak proledile kolege da moze 50% (bas sam se iznenadio pozivom) 😄😄😄
Konkretno mi je ponudjen Soko Lite, jer sam na tom paketu, ali cenim da bi dobio isto i za Max da sam hteo da ostanem.

Ostao sam pri tome da hocu da predjem i koleginica je u roku od 0.00001ms prekinula vezu nakon "dovidjenja" 😄😄😄

Poslednja izmena:
Kad se koristi mts mreža (sever i enklave) sve se tarifira isto kao u ostatku Srbije i ima isti kod 22003, a kad se koristi IPKO mreža koristi se saobraćaj za zonu 0

Baš tako, ali u mojoj enklavi, odakle sam i ja, maksimalno 10 brojeva. Ostali ne mogu. Kada svi koriste nešto od 10 brojeva, 11. broj mora da čeka i tako dalje. Tako da naši u enklavama koriste brojeve sa Kosova.

Drugo, ako si duže od 3 meseca, blokira se internet iz ZB.
Tako da ,moje kad zovem iz Bg .Naravno Viber i itd

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno