Trenutno svi nude popust 50% za prelazak. Ako ti treba, pusti mi po da ti prosledim broj telefona agenta iz A1 za popust.Tražila sam obrazloženje odbijanja prigovora i poslali su mi mail koji verovatno svima salju da je istekao rok za zalbu za poskupljenje u decembru. Pozovem ja njih i objasnim da se moj prigovor ne odnosi na to već na ne ispunjavanje posebnih pogodnosti iz ugovora (24 meseca x1599 din), jer su posle 6 meseci podigli naknadu. Isti dan me je pozvala neka žena i rekla da mi je prigovor osnovan i da samo moraju da vide kako da to rese. Sutradan me zove i kaže da mi je istekao rok za zalbu, jer je rok 1 mesec ali da mogu da mi izadju u susret (!) da mi ponude da 2 broja kojima mi istice ugovorna obaveza produžim sa popustom od 50%! Pitah je da li zaista misli da ću ostati u njihovoj mreži, kaže razume moje nezadovoljstvo. Rekoh vi imate rok 10 godina ako ne i više da potražujete dugovanja, a ja mesec dana ako mi naplacujete više? I ne radi se o 50e koje su mi uzeli nego o principu, sad su izgubili 2 mobilna i 2 boksa koje ću preneti. Čekam i odgovor Ratela. Da li još ima onih 50% popusta za prelazak u A1?
Moje misljenje je da moze. Javi mi se u inbox, zelim da pomognem oko ovog problema.Majka je imala neku morava tarifu UO od prošle godine i samo su joj promenili tarifu u Zmaj koja je skoro 1000 din skuplja žali li se ali je odbijeno (mislim da je odbijeno zbog poskupljenja ).Da li može da raskine UO zbog ovoga ako joj ne dozvole da prmeni drugi paket jer joj ovaj uopšte ne treba s obzirom koliko koristi tel
Jel si siguran u to,koristio?Jer mts radi sa Ipko mrežom na Kosovu.Ipko koliko sam upoznat je mreza tj.vlasnici iz Slovenije. Trebalo bi se koristiti Zona 0 ZB internetPrakticno nisu. Neces placati nista dodatno sve koristis sto imas u paketu. (Minuti poruke i internet) Pokrivenost ti je samo Severni deo i u Srpskim enklavama.
SIgurno ce neka dobra ponuda da bude, sto ne bi bilaDanas mi ističe ugovor sa A1, prebacio bih broj u mts ukoliko je ponuda odgovarajuća.
Kad se koristi mts mreža (sever i enklave) sve se tarifira isto kao u ostatku Srbije i ima isti kod 22003, a kad se koristi IPKO mreža koristi se saobraćaj za zonu 0Jel si siguran u to,koristio?Jer mts radi sa Ipko mrežom na Kosovu.Ipko koliko sam upoznat je mreza tj.vlasnici iz Slovenije. Trebalo bi se koristiti Zona 0 ZB internet
Ih kada se setim na displeju 22 001 , 22 003 😀Kad se koristi mts mreža (sever i enklave) sve se tarifira isto kao u ostatku Srbije i ima isti kod 22003, a kad se koristi IPKO mreža koristi se saobraćaj za zonu 0
Niko nije pristao na "menjanje pravila" nezakonitim putem kao sto MTS radi to. Cisto da bude jasnije ljudima… iskreno, u mom slučaju Yettel je po tom pitanju bolji… takodje, 3 aplikacije u Yettel M nisu zanemarljive… A1 jeste često najbrži, ali ne baš svuda podjednako pokriven… MTS naporan konstantnim menjanjem pravila, na koja si pristao potpisivanjem UO…
SIgurno ce neka dobra ponuda da bude, sto ne bi bila
Samo pazi da ti ne menjaju cenu na svakih mesec dana..bolje proveravaj lepo mejlove i SMS poruke![]()
Najgore je što su nejasne a u MTS smatraju da su reklamaciju rešili 😀Naročito SMS poruke od MTS-a koje ne primite i one potpuno nejasne...
Ideja za programere: aplikacija na telefonu koja bi detektovala dobijem SMS od MTS-a i dodatno upozorila korisnika ako poruka sadrzi neku od ovih reci: "paket" "poboljsanje usluga" "promena"Naročito SMS poruke od MTS-a koje ne primite i one potpuno nejasne...
Kad se koristi mts mreža (sever i enklave) sve se tarifira isto kao u ostatku Srbije i ima isti kod 22003, a kad se koristi IPKO mreža koristi se saobraćaj za zonu 0
.
Drugo, ako si duže od 3 meseca, blokira se internet iz ZB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari