Odakle ti info da se gasi kod njih uopšte?Dokle se stiglo sa gašenjem 3G signala kod mts i yettel?
Nisam pratio ovu temu par meseci pošto znam ko koči i zašto i sad videh da i Kosovo ima 5G? Koja smo mi 🍌od države ljudi moji...Moraće da puste 5G mrežu ali je pitanje hoće li to biti 5G NSA ili 5G NR to je sada pitanje. Ja sam koristio 5G mrežu u Hrvatskoj, Rumuniji i na Kosovu sa A1 i Yettel i mnogo se brže troši internet. Mts nije omogućio na primer 5G NSA u roamingu.
Zato su uzeli mobilne Starlinkove, KTV, Srbin Info a verovatno i ovi jači isto koriste.Koliko je 4G mreža opterećena najbolje se vidi po nedavnim većim skupovima.
Strimeri su mogli samo da kukaju od muke. Svi strimovi su pucali jer mreža nije mogla da ih iznese. Sa 5G ne bi dolazilo do takvih situacija
Znaci nista od 5G dok ne prodju protesti, dakle nikad 😂Koliko je 4G mreža opterećena najbolje se vidi po nedavnim većim skupovima.
Strimeri su mogli samo da kukaju od muke. Svi strimovi su pucali jer mreža nije mogla da ih iznese. Sa 5G ne bi dolazilo do takvih situacija
Da imaju i 5G mrežu. Jedino kao A1 korisnik možeš da koristiš 5G mrežu kada se nakačiš na operatera IPKO.Nisam pratio ovu temu par meseci pošto znam ko koči i zašto i sad videh da i Kosovo ima 5G? Koja smo mi 🍌od države ljudi moji...
Zato su uzeli mobilne Starlinkove, KTV, Srbin Info a verovatno i ovi jači isto koriste.
Male, ali treba misliti pozitivno, možda nešto bude uskoro.Kakve su nam šanse za 5G sad kad se konkurencija (zarad lepih novaca) sama isključila iz trke?
Znači to se čekalo. Sad kreće turbo. Najednom svi su spremni i sve procedure su jednostavne. Ok, čekamo...
A1 radi najbolje na IPKO mreži.
Najviše što sam izvukao na 5G je bilo Paris prošle godine pre početka radnog vremena.
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Briši bre ovo ili ideš u potpis profila🤣Pre par dana javio mi se neko iz MTS-a (imam njihov 4G i satelit TV) nije ni znala da imam to a kada sam pitao za 5G reče mi u oktobru i da mogu da pređem na 5G za istu cenu.
Zašto, šta je problem ?Briši bre ovo ili ideš u potpis profila🤣
Zar nisu pustili već u nekim zemljama da moze da se koristi 5G roming?Da li ima neko informaciju kada će mts da pusti u roamingu 5G NSA?
Mts nije. A1 i Yettel su pustili 5G NSA za celu Evropu.Zar nisu pustili već u nekim zemljama da moze da se koristi 5G roming?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari