Šta je novo?

[A1] Kucni net

u takvim situacijama, ja im uvek na monitoru pokažem gde da ručno pomere ''pin'' lokacije kako bi im se pojavila dostupnost i za XXL

Ne razumem zašto uopšte gledaju mapu? Zar je kartica "zaključana" na jedan određeni reon? Ne mogu danas da je koristim u BG a sutra u NS?

@Olujche sim šetaš svuda sa sobom po Srbiji a oni mapu gledaju jer ti ''garantuju'' max dostupnu brzinu nekog paketa samo na jednoj ( ugovorenoj ) lokaciji

Cao svima,
Pre svega hvala vam sto delite korisne informacije.
Bio bih zahvalan ako bi mi neko poslao broj agenta za Beograd, naselje Vidikovac.
Uzeo bih KN ali me zanima i da li agent moze da omoguci popust na postpaid pakete za mobilne uredjaje?
Presao bih iz Yettela u A1, internet u Yettelu je ocajan u poredjenju sa A1 i MTS.

Juce prijatelj useo A1 kucni net i agent mu dao ZTE modem umesto huawei. Kaze kad su merili preko mobilnog brzinu isla je preko 100mbps a preko ovog zte modema max ide oko 40mbps ali je tu oko 20/30. Zasto je takva razlika ? da li moze da se nekako poveca ta brzina u zte modemu?

Koji je tačno model u pitanju? Ruteri imaju modeme koji su uglavnom uređaji LTE kategorije 4 (1CA) ili kategorije 6 (2CA) a današnji telefoni imaju modeme koji podržavaju 4CA ili 5CA, pa zato brzina nikad neće biti kao na telefonu.

Razlika je u CAT-egoriji rutera. CAT4 ZTE sproću CAT 6 Huavei. Mada CAT4 teoretski može do 100, to se retko događa.

Pozdrav da li je probao neko band locking na MF296R?
probao sam ovu skriptu: link ali trazi developer login.
Probaj na netu da nađeš script za tvoj model, preko kojeg možeš da podesiš frekvenciju. Ja sam za moj MF289F našao. Radi u Chrome, u Firefox ne radi.

EDIT: Ovde ima za MF286D. Probaj, možda radi na MF286R.

Probao sam ovo na MF296R ne radi.

probah i sa tom sifrom - ne prolazi ..
Jel ih neko zvao sa zahtevom da zakljucaju lte band?

@zivce kad bi ih to pitao, zabagovao bi im mozak, ne bi ni znali šta ih pitaš.
K20 je moj predlog za band lock u meniju podešavanja ili B535 preko aplikacije.

Pozdrav svima, da li postoji neka opcija za neki popust za Kucni net? Sabac u pitanju

Da li kod vas slabije radi kucni net?Nesto je opala brzina,secka mi TV,YT..Zadnjih 7-8 dana primeceno,mozda i 10.

Kada i ako dobiješ priliku za 5G dobićeš i modem/ruter sa novim ugovorom. Posle ako treba gledaj za bolji uređaj,. Ne moraš da skačeš pred rudu.

A i da li ces imati 5G na svojoj lokaciji od starta.

Poslednja izmena:
Vrh Dno