- Učlanjen(a)
- 29.02.2024
- Poena
- 95
I stara je radila... Dok sam bio u supernovoj bio prekid nije radio tv i ja bezveze povezao na vdsl i sve radiloJoš jedan info: Nova Move aplikacija radi na drugim mrežama, za razliku od Iris GO.
I stara je radila... Dok sam bio u supernovoj bio prekid nije radio tv i ja bezveze povezao na vdsl i sve radiloJoš jedan info: Nova Move aplikacija radi na drugim mrežama, za razliku od Iris GO.
Da, stara jeste.I stara je radila... Dok sam bio u supernovoj bio prekid nije radio tv i ja bezveze povezao na vdsl i sve radilo
E to je dobro, i stara je radila isto, kao i preko sajta.Još jedan info: Nova Move aplikacija radi na drugim mrežama, za razliku od Iris GO.
Nzm meni na primer stara move app nije radila na Grckom Cosmote internetu valjda je trebao VPN dok je Iris na primer radio Bez problema.E to je dobro, i stara je radila isto, kao i preko sajta.
Ukoliko se ubaci TV slot u MojMts aplikaciju i aktivira nova Move app, da li se stare deaktiviraju (Move Smart za tv & Move 'N' Go za mobilne uredjaje) ?Ne možeš da kreiraš nalog na MojMts dok ti ne dodele novu šifru korisnika.
Ako je krenulo nedavno, nije mesecima, to sto je manda postavio par slika, pa se posle nikad nije vratio kuci da postavi jos, ne znaci bas nista.Pa mesecima se objavljuju slike ovde na forumu, možda si prespavao.
Krenulo još u oktobru kod pojedinih. Od tad se i kače slike ovde i od TV i od mobilne aplikacije. Prelistaj ponovo.Ako je krenulo nedavno, nije mesecima, to sto je manda postavio par slika, pa se posle nikad nije vratio kuci da postavi jos, ne znaci bas nista.
A ove slike iznad sto je postavio covek mi ne deluju kao iris UI, cak nije ni slicno, vise lici na supernovin move.
To je kolko znam prvo od Bosne krenulo, jer je kod njih u oktobru pušteno.Krenulo još u oktobru kod pojedinih. Od tad se i kače slike ovde i od TV i od mobilne aplikacije. Prelistaj ponovo.
Ne znam da li su u Srbiji počeli da daju te boxove pa ne znam da li su otključani.U BiH, na Supernovoj, ova MOVE platforma je prisutna skoro 2 godine, s tim da je od sredine prošle godine bio veliki update.
Takođe, u BiH MOVE boxovi nisu otvoreni Android box-ovi kao u CG i kod vas u Srbiji.
Inače, ukinuli su web player na move.tv sajtu, sada kada se ide na stavku "uloguj se" , veza vodi na download MOVE app sa različitih prodavnica...
Ja sam postavio sve sto je zapravo i sustinska promena, ostalo sam napisao u par postova nakon toga da je sve isto kao na Iris platformi, copy-paste.Ako je krenulo nedavno, nije mesecima, to sto je manda postavio par slika, pa se posle nikad nije vratio kuci da postavi jos, ne znaci bas nista.
A ove slike iznad sto je postavio covek mi ne deluju kao iris UI, cak nije ni slicno, vise lici na supernovin move.
Februarski račun ćeš dobiti u martu i tu će ti biti umanjeno. Ovo što si slikao je januarski računKakva su ovo "PRAVILA I OBEĆANJA" ovo nigde nema samo u SUPERNOVOJ
Jedno obećaju preko SMS-a, drugo stigne da platite u računu! Kakva su ovo G-VNA u PM.
I što je još gore, ta lista omiljenih ne može da se postavi kao defaultna kada se aplikacija pokrene, nego uvek otvara onu standardnu listu pa svaki put moraš da biraš listu omiljenih kanala ručno.Nema sortiranja u smislu numeracije.
Možeš da poređaš kanale kako želiš ali oni i dalje ostaju na istim brojevima.
Npr. možeš da staviš Arenu Premium 1 na ja početak liste, ali ako biraš putem brojeva moraš i dalje da kucaš 300, a ne 1.
U suštini to sortiranje kanala ima funkciju samo ako ideš sa tasterima CH+/CH-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari