Šta je novo?

Supernova (2024)

Ne možeš da kreiraš nalog na MojMts dok ti ne dodele novu šifru korisnika.
Ukoliko se ubaci TV slot u MojMts aplikaciju i aktivira nova Move app, da li se stare deaktiviraju (Move Smart za tv & Move 'N' Go za mobilne uredjaje) ?
Meni sve stare jos uvek rade, štaviše sinoć sam uspeo čak i da instaliram na novom Android TV-u staru Move Smart aplikaciju koja je skinuta sa Play-a. Googlao sam "Move Smart apk", i uspeo preko naloga na telefonu da instaliram "daljinski" na TV.

Kome treba, slobodno neka googla, ima na vise mesta stare aplikacije.
Evo jednu verziju kacim u prilogu, ne znam iskreno kako radi i da li je to ta, jer ponavljam kod sebe sam nekako uspeo na Google Play website-u preko iPhona da nadjem stari fajl, i remotely da instaliram.
Tacnije, prevelika je 10,7MB, nece da se zakaci. Link je ispod

Izvor: https://www.google.com/url?sa=t&rct...usg=AOvVaw2vX0d6qEurepUXLsaEJG_2&opi=89978449

Neko je rekao u temi da mu radi i dalje stara app i pored nove aktivirane, ali tu novu kao slot u Mts app su pustili tek šačici korisnika, potrajaće to dok dođe kod svih...

Pa mesecima se objavljuju slike ovde na forumu, možda si prespavao.
Ako je krenulo nedavno, nije mesecima, to sto je manda postavio par slika, pa se posle nikad nije vratio kuci da postavi jos, ne znaci bas nista.

A ove slike iznad sto je postavio covek mi ne deluju kao iris UI, cak nije ni slicno, vise lici na supernovin move.

Jedva cekam da tebi stigne Move da postavis tu prezentaciju da nauce ljudi kako se to radi da znaju ubuduce sta treba da rade i koji su prioriteti
Џош-e , milosh-e , manda sram vas bilo 😂🤣😂🤣 izvinjavam se ako sam nekog izostavio
Zbog vas se moralo da poteze crnogorski nalog 😂🤣😂🤣 jer niste postavili dovoljno slika i info kako to izgleda 😂🤣😂 a gorelo ko i ovde nekim decacima

Poslednja izmena:
Ako je krenulo nedavno, nije mesecima, to sto je manda postavio par slika, pa se posle nikad nije vratio kuci da postavi jos, ne znaci bas nista.

A ove slike iznad sto je postavio covek mi ne deluju kao iris UI, cak nije ni slicno, vise lici na supernovin move.
Krenulo još u oktobru kod pojedinih. Od tad se i kače slike ovde i od TV i od mobilne aplikacije. Prelistaj ponovo.

U BiH, na Supernovoj, ova MOVE platforma je prisutna skoro 2 godine, s tim da je od sredine prošle godine bio veliki update.
Takođe, u BiH MOVE boxovi nisu otvoreni Android box-ovi kao u CG i kod vas u Srbiji.
Inače, ukinuli su web player na move.tv sajtu, sada kada se ide na stavku "uloguj se" , veza vodi na download MOVE app sa različitih prodavnica...

1000007308.jpg
Rešena agonija 😂

• Like
Reagovanja: uji
Još traje novogodišnje otvaranje kanala 800+? Neko se zaboravio?

U BiH, na Supernovoj, ova MOVE platforma je prisutna skoro 2 godine, s tim da je od sredine prošle godine bio veliki update.
Takođe, u BiH MOVE boxovi nisu otvoreni Android box-ovi kao u CG i kod vas u Srbiji.
Inače, ukinuli su web player na move.tv sajtu, sada kada se ide na stavku "uloguj se" , veza vodi na download MOVE app sa različitih prodavnica...
Ne znam da li su u Srbiji počeli da daju te boxove pa ne znam da li su otključani.
Trenutno koliko znam puštaju platformu na postojećem Move boxu

Poslao sam im mail pre desetak dana i još uvek nema odgovora? Da šaljem opet ili da čekam, dobio sam potvrdu da je primljen mail...

Ja sam postavio sve sto je zapravo i sustinska promena, ostalo sam napisao u par postova nakon toga da je sve isto kao na Iris platformi, copy-paste.
Za dodatne slike sam takodje rekao naknadno da necu postavljati jer nema mi logike i ne pada mi na pamet da zbog tebe provedem sat vremena slikajuci naslove po video klubu sa opisima i slicno.
Kao sto je rekao clan MaxBgd nakon tebe, kada budes dobio update na move uredjaju ocekujemo detaljnu recenziju, a molio bih i redakciju bencha da istu okaci na sajt :D

Sve ali migracija, sifre i ostalo, kao da nas trojica s foruma radimo coveka po coveka a ne firma koja ima unlimited sredstva i mozw radi sta hoce.

Pritom znali su sta sledi. Ali jednostavno su da ne kazem sta. Opravdano ko ih vodi i ciji su sve se gadja. Ljudi ne mogu 10 dana da izadju na teren a ne neke ozbiljnije stvari.

Napicu se kao stoka i razvaliti kada nestanu oni i mts i sve cerka firme. Da znam sta placam pa da kaze covek a ne ovo.

Krenuli su da upisuju i Supernova fiksne brojeve u telefonski imenik Bele strane

Kakva su ovo "PRAVILA I OBEĆANJA" ovo nigde nema samo u SUPERNOVOJ
Jedno obećaju preko SMS-a, drugo stigne da platite u računu! Kakva su ovo G-VNA u PM.

Prilozi

• Screenshot_20250227_234537.jpg
    Screenshot_20250227_234537.jpg
    142.1 KB · Pregleda: 123
  • IMG_20250227_234402.jpg
    IMG_20250227_234402.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 125
  • IMG_20250227_234207.jpg
    IMG_20250227_234207.jpg
    131.9 KB · Pregleda: 122
Pa do 8. 2. je već bio izdat januarski račun, dakle u SMS poruci piše da će ti taj višak umanjiti u februarskom računu koji stiže tek sledećeg meseca.

Kakva su ovo "PRAVILA I OBEĆANJA" ovo nigde nema samo u SUPERNOVOJ
Jedno obećaju preko SMS-a, drugo stigne da platite u računu! Kakva su ovo G-VNA u PM.
Februarski račun ćeš dobiti u martu i tu će ti biti umanjeno. Ovo što si slikao je januarski račun

Dobio je korigovan januarski račun (spreda je uokvireno, vidi se u senci sa poleđine), ali mu je ipak opet fakturisan HBO po istoj ceni.

Pa da ali mu lepo kažu da će mu to umanjiti na februarskom a da januarski plati

Isto su tako i meni pilićarili. Taktika im je da od svakog uzmu po 300 dinara da bi pokrili projektovane gubitke, jer kao ko će da se cima sa Ratelom za sitne pare. Jadno!

Slažem se potpuno ali bih ipak sačekao februarski račun.
A to što su pokušali da naplate svima ono što nisu trebali je zrelo za kolektivnu tužbu. Samo šteta što je, koliko sam shvatio, izbačeno iz pravosudnog sistema. Samo na ovom forumu bi se moglo skupiti ljudi da im sašiju kolektivnu tužbu da ih uši zabole

Ma baš njih briga za korisnika .
Oni korisnika žele da vide na zaključenju ugovora i baš ih briga za uslugu i kvalitet usluga.

Da li je i kod vas net do podne ok, posle padne od 400 , na 100-150 i tako sve do ujutru :) na coax

Ako popodne postoji packet loss onda je verovatno problem komšija čiji tv ili stb unosi šum u kabl, pa kad je isključen radi ok, kad je uključen pravi problem.

Jedino rešenje je da dođu i mere signal u trenutku kad postoji problem.

Nema sortiranja u smislu numeracije.
Možeš da poređaš kanale kako želiš ali oni i dalje ostaju na istim brojevima.

Npr. možeš da staviš Arenu Premium 1 na ja početak liste, ali ako biraš putem brojeva moraš i dalje da kucaš 300, a ne 1.
U suštini to sortiranje kanala ima funkciju samo ako ideš sa tasterima CH+/CH-
I što je još gore, ta lista omiljenih ne može da se postavi kao defaultna kada se aplikacija pokrene, nego uvek otvara onu standardnu listu pa svaki put moraš da biraš listu omiljenih kanala ručno.

Vrh Dno