Secam se, pisao si, jasno mi je to za podmazivanje ovde, jos je gore kad licno dozivis, uporedis sa nekom sredjenom zemljom, onda iskreno, tera coveka na povracanje, ni pijan ne mozes sa time da se nekako nasalis, jednostavno uzas.
Za LT, to sam se i pitao, ona ima 20mm dole odvod, LU recimo isto, pisali su ljudi koji se greju da zna LU da zaledi, sto bi znacilo da kod LT izmenjivac to resi ( to odozdo sto visi, neka ga za ukras, dok je tacna cista )
Sad, Izmenjivac je masivniji, vrv i drugaciji algoritam, iako je i kod LU izmenjivac skroz do tacne, LT nema problema, pa i stavili su do -20 u odnosu na sve ostale Fujitsu.
Ako ti nisi za tolike godine imao probleme, daj da im verujemo da znaju sta rade, iako su japanci
Ja imam KMCC 12, KMTA 12 je izasla 2018, nakon toga KMCC, KMCE, KMCF itd, znaci nikakve razlike nema sto se tice performansi, do nekih sitnih, za samo grejanje nebitnih izmena ( dodat wifi modul, na daljincu biras u pola stepena umesto u stepen itd )
Kod 18-ice je jos uvek KMTA ( to zadnje TA-proizvedena Tajland, CC-CE itd-Kina )
Pobrkao sam, mislio da si mene citirao, al neka ga ovo, mozda razjasni dilemu nekome ko je u istoj.
Da, KMTE 18 u odnosu na KMTA 18, vrv razlika u necemu od ovoga sto sam gore opisivao, sto se tice performansi, sve je isto.