Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Uzimao sam par puta iz jedne radnje i svaki put su mi poslali tu kao karabinjer kao poklon. Lepim ih na frižider kao magnete.
Mislim da je džank.
Nekome može i da posluži ali interfejs je katastrofa, jači-slabiji-stroboskop-isključeno i svaki put moraš da vrtiš da bi je ugasio.
Ako držiš duže dugme dobiješ najjači režim i samo iz njega možeš da na klik ugasiš lampu u suprotnom vrtiš kroz sve...

Ona gore može direkt da se gasi, ja imam model gde brzi klik (sa kraktom pauzom između režima) menja režim a ako malo sačekaš
onda klik gasi i ne mora da se vrti kroz sve režime da bi je ugasio.

Jako dobro sija(pogotovu na 100%), pokriva siroko polje, baterija je dobra,ima magnet, kaci se na kljuceve i to mi je jedino bitno. Za 1$ mi je besmisleno da komentarisem interfejs, ali dobro kome smeta da pritisne par puta vise prstom nek zaobidje.

Poslednja izmena:
Kad ste vec kod lampica ova je po meni jos i bolja od gore navedene
I just found this on AliExpress:
US $3.59 | Mini Keychain Flashlight Super Bright Work Light Portable Pocket Torch Rechargeable Outdoor Waterproof Camping Small Key Light

Ja imam ovu, izgledom su slicne, ali ova je korisnija, jedina je mana slab magnet, u stvari magnet mu je kao nalepnica.

Da li moze preporuka za neki bt zvucnik,pozeljno bi bilo da ima fm radio,moze i slot za memorijsku karticu i da nije skup?

Proverite DMs da niste i vi dobili 2$ off kupon od ankera.

Ja jesam dobio ali ne znam da li imaju nešto da nije preterano skupo te da se isti utroši.

Znam. Bila ludačka cena za p40i. Ni u snu im ne bih dao preko 35 a kamoli 60€.

Kao probna lampa je jako los ,pisti i na 0 i na fazu kabla. Preosetljiv je.
Unimer deo je upotrebljiv i odgovara mi sto je sve u upotrebljivom srafcigeru.
To nije detekciju faze nego NCV. Opciju da bude probna lampa nema, iako izgleda kao da mu je to glavna funkcija. Da neko nije kupovao Bside unimere? Ovaj Aneng A3010 mi se loše pokazao, a kupio sam i Aneng 620A ne i izgleda mi pouzdano... Kupio bih jedan Bside Z5 štapni, pa ako neko ima iskustva, značilo bi mi.

@todoss od bside z5 trebalo bi da je bolji izbor za iste ili slične pare a3008 ili a3009, ima koliko sam video sve isto s tim da aneng ima i redosled faza.

Trebalo bi da je ok i BSIDE Z5, samo ovaj vrh koji originalno dolazi na olovci definitivno nije idealan isto kao i na Anengu, dobro je sto sam uzeo verziju sa dodatnim vrhovima.

Mora da se otvori bas na YT ovaj video, cika Vilson ga je rasparcao da vidi sta ima unutra, tako da je sve lepo testirano koliko vidim.

Nisam jos testirao, ali deluje kvalitetno.
Placeno 7,65$ MKD + coins.

Deluje veoma lepo, videcemo kako radi.
Placen 0,23$ u srecnija vremena sa 95% popusta.

Prilozi

• IMG_20250220_172550.jpg
    IMG_20250220_172550.jpg
    381.9 KB · Pregleda: 60
  • IMG_20250220_172546.jpg
    IMG_20250220_172546.jpg
    408.6 KB · Pregleda: 55
  • 1000008214.jpg
    1000008214.jpg
    401.4 KB · Pregleda: 44
  • 1000008213.jpg
    1000008213.jpg
    430.2 KB · Pregleda: 44
  • 1000008212.jpg
    1000008212.jpg
    555.7 KB · Pregleda: 52
@Burgija koliko kapiram, ovaj Baseus od 1 punjaca pravi 2 slota? Javi kada testiras, jer me bas zanima
Tako je, i ovaj deo koji ide u upaljac ima na sebi dva usb ulaza.
Auto kamera mi zauzela upaljac, bluetooth android auto jedan usb, tako da mi dobro dodje za punjenje telefona.

Prosli put sam postavio da sam kupio ovu zezalicu i posle par sekundi mi je obrisan post. Evo sad cu postaviti da mi je stiglo, da deluje veoma robusno i kvalitetno. Pogoni se sa dve AA baterije. Ima iks oks protiv masine, iks oks za dva igraca, igru memorije i igru gde poklapas pozicije koje zasvetle. Dinamicno je i jos ni sa kim nisam odigrao samo jednu partiju, uvek traze jos i jos :D

Fora je jedino sto kada se igra iks oks, samo po 3 znaka mogu da budu u polju, a najstariji se brise. U pocetku deluje glupo, ali sa ovim pravilom igra duze traje i neizvesnija je

Nisam jos testirao, ali deluje kvalitetno.
Placeno 7,65$ MKD + coins.

Deluje veoma lepo, videcemo kako radi.
Placen 0,23$ u srecnija vremena sa 95% popusta.
Meni danas stigao taj Toocki (usb c i usb a - 45w) al takodje ga jos nisam isprobao. Mada, ocekivanja mi nisu velika

Jedno pitanje,da li ima mozda nekih kupona za anker uredjaje?Konkretno me interesuju neke tws slusalice pa reko da pitam da li se moze naci neki dodatni kupon koji vazi za anker tws sluske.
Gledam anker space a40 i anker p40i.Kroz coine je mrsav popust,daju 3 posto na cenu sa sajta.
Ne znam koje su bolje?Oba modela poseduju dobar anc,ali ne znam koje su kvalitetnije sto se tice zvuka?
Koristile bi se na samsungu s24 ultra za povremeno slusanje deezera.

Od ovoga dalje ne gledaj, prva dva su posebni reviews a treci je poredjenje pa odaberi spram onoga sto ti je prioritet.

Jedno pitanje,da li ima mozda nekih kupona za anker uredjaje?Konkretno me interesuju neke tws slusalice pa reko da pitam da li se moze naci neki dodatni kupon koji vazi za anker tws sluske.
Gledam anker space a40 i anker p40i.Kroz coine je mrsav popust,daju 3 posto na cenu sa sajta.
Ne znam koje su bolje?Oba modela poseduju dobar anc,ali ne znam koje su kvalitetnije sto se tice zvuka?

Licno posedujem a40 i bukvalno vrede svaku paru, zuvk je kristalno cist i ima dobar bass. Baterija bas dugo drzi i bukvalno zaboravim kada sam ga poslednji put punio. Za druge modele ne mogu da komentarisem jer nisam imao kontakt sa njima. Dobra je stvar sto imas Soundcore app i imas dosta opcija za slusalice

@bojke1 imaš kupon Ankerove prodavnice od 2 dolara plus imaš i 3 dolara spring sale kupon, plus coins popust.
Još jedan glas za Anker Space A40, udobne u ušima, zvuk je u najmanju ruku vrlo dobar a baterija je brutalna. Uzmeš i neku silikonsku zaštitu za kutiju i miran si.

@bojke1 imaš kupon Ankerove prodavnice od 2 dolara plus imaš i 3 dolara spring sale kupon, plus coins popust.
Još jedan glas za Anker Space A40, udobne u ušima, zvuk je u najmanju ruku vrlo dobar a baterija je brutalna. Uzmeš i neku silikonsku zaštitu za kutiju i miran si.
spring sale kupon 3$, ja ga nisam nasao?
Takodje, aula mi dala kupon ako nekome treba pa da kupuje kod njih direktno.

*** ne vidim gde je to.

Ne radi kupon.

spring sale kuponi ne rade za nas

Sorry, this coupon code is not currently applicable in your country or region

Vrh Dno