Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

Ništa samo se zamrzne i posle par sekundi možeš opet koristiti Google TV streamer
Problem imam još kod tivimate
TV mi je 1080p , kada pustim američki kanal sa 720p 60 FPS
Tivimate samo mijenja rezoluciju totalno poludi
Onda slika bude duplo veća
Bolje mi radio mecool km 2 , njega sam prodao da kupim ovo ***** od android boksa
Najviše me nervira što Nvidia shield ne izbacuje novi boks , ovo bi ****** odmah prodao

Imam strimer oko 2m i nisam imao nikakvih problema, Iris je identican ko na box-u.. Najvise koristim Netfliks i Max, probao sam i Dizny, vpn PIA radi, tako da koristim Netfliks za UK kao i app za ip kamere, pa preko strimera gledam ip kamere u dvoristu. Ponekad koristim Plex. Eon moze da se instalira al ne i pokrene, tako da je problem do app.... Cast sa telefona ili racunara radi jako dobro kao i bluetooth slusalice... Daljinski bi mogao biti boljeg kvaliteta, kad sam otvarao poklopac za baterije mislio sam da cu ga polomiti... U pocetku je bio povezan preko wifi posle sam ga prebacio na kabel al nema razlike... Sve u svemu ja sam zadovoljan

When the Google TV Streamer launched, it didn’t support passthrough of lossless audio formats such as Dolby TrueHD and DTS-HD, despite the device’s audio settings indicating the surround sound formats were supported.
The presence of these lossless audio formats in the Streamer’s audio settings suggested that they might be enabled in a future update. However, these hopes have been crushed by the device’s latest software update.
A new update, currently rolling out, has removed Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio from the list of audio codecs detected by the Google TV Streamer.
Let's make it as clear as possible: The Google TV Streamer does not support Dolby TrueHD, DTS-HD, DTS-HD MA or DTS:X audio.

Zvanično u prodavnicama / marketima neće biti nikad. Oglasi da naduvanom cenom kao i za sve drugo i svaki prethodni Chromecast uređaj.

Zvanično u prodavnicama / marketima neće biti nikad. Oglasi da naduvanom cenom kao i za sve drugo i svaki prethodni Chromecast uređaj.
Pa u Nemackoj je 120€, kod nas na KP oko 135€ sto je ok cena kad sve uzme u obzir... Otkud znas da u nasim marketima nikada nece biti zvanicno?

U sloveniji je 200e streamer.Jos kad odbjiete pdv ispadne malo jeftinije.Ne znam da li ovaj proizvod spada u 22% ili 9.5% pdv.

The code indicates that you’ll be able to set the backlight of your Google TV remote to one of three modes:

1. “Never” mode keeps the backlight off at all times.

2. “Standard” mode will illuminate the backlight for 5 seconds whenever a button is pressed.

3. “Scheduled” mode will work like the “Standard” mode but only between 6 PM and 6 AM.

Instalirah na svoj Chromecast 4K ovaj projectivity launcher a default obrisao uz pomoc ADB-a.
Iskreno mnogo bolje iskustvo sto zbog performansi sto zbog raznoraznih opcija personalizacije launchera.
10/10

Viđen je i u Computerlandu, ali nije bilo otvorenog pakovanja da se proveri strujni adapter. Mada je najverovatnije 110V.
U Giagatronu sam davno kupio stari Chromecast, onaj okrugli, i mislim da su ubacivali onaj adapter 110/220 V. Poklonjen odavno pa nije kutija kod mene da proverim napisano.

Vrh Dno