Da li je izašla aplikacija za mobilni android,pošto ja ne mogu da je nadjem?
На сајту поштанске, на дну почетне странице,Da li je izašla aplikacija za mobilni android,pošto ja ne mogu da je nadjem?
Hvala ,sve radi kako trebaНа сајту поштанске, на дну почетне странице,
Ja normalno otvaram link na telefonu, a na PC neće.Nije ti kompletan link, zato te izbacuje na MS Azure server homepage
Verovatno ti je dala punomocje na taj racun. Sa mnom isti slucaj.Aktivirah aplikaciju preko kredencijala koje sam koristio i pre...u pitanju racun plus....i bam....vidim i majcino stanje kartice i mogu da koristim....neki bug sta li je?
A da ...majvin tekuci u postanskoj....nije racun plus
Koliko dugo treba da se ceka?Pouzdano znam da im radovi na sinhronizaciji baza i drugih stvari i dalje traju, tako da je preporuka da sačekate malo sa aktivacijama, ako vam baš ne gori pod nogama.
Ja sam se ulogovla normalno na moj racun i kada sam izasla i opet htela da udjem, pise mi da mi je nalog zakljucan, bas ne znam zasto.Dokle god imam grešku da mi je broj telefona privremeno zaključan, ništa od nove aplikacije. 🤣
Nisam imao taj problem. Zvao sam 0800/103-103 (kontakt centar bivše mts banke) i rekla mi je da ne mogu oni da otključaju broj telefona, već da pokušam opet u narednih sat vremena. Verovatno da su ispravili tu smetnju i dozvolili mi da iz tih privremenih kreiram trajne parametre. Koristio sam drugo korisničko ime i šifru. Nešto kasnije probao da postavim staru lozinku i nije prošlo. Zatim sam posle izvesnog vremena to ponovio pa autorizovao mTokenom.Ja sam se ulogovla normalno na moj racun i kada sam izasla i opet htela da udjem, pise mi da mi je nalog zakljucan, bas ne znam zasto.
Jel ti imas taj problem ili sam pogresno razumela
I da li si ih kontaktirao za svoj problem i ako da ako mozes da mi napises sta su rekli..
U TRO-14 obrascu slobodno sabij po dve cifre pred kraj. Svesni su te situacije da godinama unazad računi imaju dve cifre više no što ima predviđenih polja.Како уплатити на рачун без провизије из Поште (НЕ из Поштанске Штедионице)?
Jel ti se otkljucao nalog ili moras da zoves call centar?"vas nalog je privremeno zakljucan" ❤️
Isto je i kod mene ali racunam da je to samo za stare transakcije, nisam jos placao nista na novom softveru, ali ocekujem da ce za nove transakcije biti ispunjena sva polja.Od mene veliki minus za sledeću stvar:
-Kada se ulogujem na eBanking, u odeljku transakcije, i kada kliknem na detalje određene transakcije, fali polje Uplatilac, broj mog računa, moje ime i prezime, adresa i još par stvari koje su mi bile bitne, a postojale su na prethodnoj verziji. Bez ovoga bukvalno u mom slučaju kad uplaćujem za vrtić, moram u banku po neku potvrdu pa da slikam Predškolskoj ustanovi ili nosim lično.. Ili još uvek nisam našao..
Za nove transakcije sve prikazuje kako treba, na starim (pre prelaska na novi sistem) nema ničega sem iznosa, računa primaoca i to je to otprikike.Isto je i kod mene ali racunam da je to samo za stare transakcije, nisam jos placao nista na novom softveru, ali ocekujem da ce za nove transakcije biti ispunjena sva polja.
Obrazac za racun postanske stedionice, tako je bez provizije.kako se sada vrše uplate na račun na šalterima pošte bez provizije?
NisiDa li sam ja jedini kome trenutno (20:00) ne radi ni ebanking ni mbanking?!
to je neki poseban obrazac, treba baš tako tražiti. nije ona obična uplatnica? i onda samo popunim broj mog računa?Obrazac za racun postanske stedionice, tako je bez provizije.
dato je neki poseban obrazac, treba baš tako tražiti. nije ona obična uplatnica? i onda samo popunim broj mog računa?
Da potvrdim i demantujem sebe. Upravo uplatih KP kredit bas zbog ovoga, i pokazalo mi je sve detalje.Za nove transakcije sve prikazuje kako treba, na starim (pre prelaska na novi sistem) nema ničega sem iznosa, računa primaoca i to je to otprikike.
Koga zanimaju vazece tarife za Racun plus, moze ih videti u ovom PDF-u:
ne vidim , jel i dalje 0din ako se racun ne koristi ?Koga zanimaju vazece tarife za Racun plus, moze ih videti u ovom PDF-u:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari