Pa i ovde ima ljudi koji imaju S23 a razmatraju S25, ili su ga već nabavili, ili su u procesu nabavke.To se slazem sveDok ima ovaca,bice i vune.Mi mozemo da ne kupujemo,ali objasni ti celom svetu...
Ja sam imao od S5 serije,svaku neparnu seriju (racunam i Note)..tako mi se zadesilo..jedinu parnu sam imao S10 Pro bese ili koja je bila ta "ultra" serija..Imam i sada S25 Ultra jer sam ga kupio na paket,preorder,dogovre i svasta jer i ovako placam jos dve godine ugovor..ali mi jos stoji neraspakovan,sto od sramote,sto od toga sto ne znam kako da ga koristim kada mi je uvaljeno nesto "premium" a da nije ni blizu,sto zbog toga sto ne mogu nikome ni da ga prodam za te pare (iako je preorder,jeftinine zbog paketa i sve)..... tačno je sve, ovaj forum bi prvenstveno trebalo da služi entuzijastima, tj. korisnicima koji iz nekog razloga žele nove tehnologije i razmenjuju iskustva koristeći takve uređaje.
Pisano je već previše o tome da kupovina novih telefona nema opravdanje za većinu korisnika, tako da bi trebalo pustiti temu da ''prodiše'', još uvek većinu komentara pišu ljudi koji ne koriste telefone iz S25 serije.
Evo daću ti ja moj s23U i da mi doplatis jos 300eur - sitnica za premijum mobilniJa sam imao od S5 serije,svaku neparnu seriju (racunam i Note)..tako mi se zadesilo..jedinu parnu sam imao S10 Pro bese ili koja je bila ta "ultra" serija..Imam i sada S25 Ultra jer sam ga kupio na paket,preorder,dogovre i svasta jer i ovako placam jos dve godine ugovor..ali mi jos stoji neraspakovan,sto od sramote,sto od toga sto ne znam kako da ga koristim kada mi je uvaljeno nesto "premium" a da nije ni blizu,sto zbog toga sto ne mogu nikome ni da ga prodam za te pare (iako je preorder,jeftinine zbog paketa i sve)..
Tako da,eto,ja imam,ali totalno razocaranNe rastu nikome pare na drvetu..dodje mi na KP da ga menjam za isti S24 Ultra..samo se bojim da mi ne traze doplatu
![]()
Ja sam imao od S5 serije,svaku neparnu seriju (racunam i Note)..tako mi se zadesilo..jedinu parnu sam imao S10 Pro bese ili koja je bila ta "ultra" serija..Imam i sada S25 Ultra jer sam ga kupio na paket,preorder,dogovre i svasta jer i ovako placam jos dve godine ugovor..ali mi jos stoji neraspakovan,sto od sramote,sto od toga sto ne znam kako da ga koristim kada mi je uvaljeno nesto "premium" a da nije ni blizu,sto zbog toga sto ne mogu nikome ni da ga prodam za te pare (iako je preorder,jeftinine zbog paketa i sve)..
Tako da,eto,ja imam,ali totalno razocaranNe rastu nikome pare na drvetu..dodje mi na KP da ga menjam za isti S24 Ultra..samo se bojim da mi ne traze doplatu
![]()
ako ćeš da doplatiš tipa 200e, onda uzmi. sve preko toga je bacanje para.Ja se i dalje lomim sta da radim dal da predjem na S25u i dalje mi stoji dobra ponuda na raspolaganju. Danas sam opet u Samsung radnji cackao kamere i upoređivao sa mojom S23u ..na oba sam osvetljenje podesio na max i ista podešavanja kamere...na s25u mi je slika belja a na s23u žuća.. dok na s23u slova udaljena oko 4,5m su mi čistija a na S25u mutnija..dal ce to kasnije na s25u ažuriranjem ispeglati ne znam...
Hvala na savetima imam ponudu za od prilike 7k dinara telefon i pretplata zajedno..ako ćeš da doplatiš tipa 200e, onda uzmi. sve preko toga je bacanje para.
Snap Elite se za sada pokazao kao odličan štedljiv procesor, ali je to i gen 2 isto bio. dok je gen 3 promašaj.
svakako, za normalno korišćenje nećeš primetiti razliku između oba, možda samo u trajanju baterije.
s jedne strane s23u, prelep telefon sa zakrivljenim ekranom, s druge strane S25u, ili bolje reći s23u++ koji više izgleda kao s22/3/4 plus varijante a ne ultra.
200e doplata Max, prelazi. sve preko toga ostaj tu gde jesi i uživaj.
ili isprobaj kinesku konkurenciju, nećeš se pokajati.
to te izađe oko 170k a cena mu je na KPu pala i već ima za 1110e nov sa domaćom garancijom, za mesec dana će ići i na 1000, 1050.Hvala na savetima imam ponudu za od prilike 7k dinara telefon i pretplata zajedno..
Fotografija i video su mi na prvom mestu jer se bavim detailingom pa da ne bi uzimao profi aparat pa prebacivao na lap top pa na društvene mreže ovako sa telefona mi je najlakše..
Neo super tarifa i S25u 512gb 7k na 2 god. Kontam da mogu ok cenu da dobijem za S23u jer su i dalje po lajsnama fabricke folije ..odmah po vadjenju iz kutije sam stavio i na ledja zaštitnu foliju kao i na displej..znaci mint stanje..tako da me onda ok izlazi s25u.. al ako misliš da mi nece Samsung značiti za foto/video onda stvarno tek sad ne znam sta uzeti..to te izađe oko 170k a cena mu je na KPu pala i već ima za 1110e nov sa domaćom garancijom, za mesec dana će ići i na 1000, 1050.
da uzmeš neki normalan postpaid paket u A1 ili MTS-u i za keš na KPu, izađe te možda 10k skuplje tako da mi ta tvoja ponuda i ne izgleda tako dobro 😁
a ako ti treba dobar foto/video telefon, onda ti Samsung stvarno neće puno znaciti.
Ja se i dalje lomim sta da radim dal da predjem na S25u i dalje mi stoji dobra ponuda na raspolaganju. Danas sam opet u Samsung radnji cackao kamere i upoređivao sa mojom S23u ..na oba sam osvetljenje podesio na max i ista podešavanja kamere...na s25u mi je slika belja a na s23u žuća.. dok na s23u slova udaljena oko 4,5m su mi čistija a na S25u mutnija..dal ce to kasnije na s25u ažuriranjem ispeglati ne znam...
Jel si siguran da je to cena? Premalo je nekako. Mislim da na tih 7250 ide prvih godinu dana jos 2k pa posle 3k za pretplatu. Mnogo to na kraju sa pretplatom izadje.Neo super tarifa i S25u 512gb 7k na 2 god. Kontam da mogu ok cenu da dobijem za S23u jer su i dalje po lajsnama fabricke folije ..odmah po vadjenju iz kutije sam stavio i na ledja zaštitnu foliju kao i na displej..znaci mint stanje..tako da me onda ok izlazi s25u.. al ako misliš da mi nece Samsung značiti za foto/video onda stvarno tek sad ne znam sta uzeti..
Drug da ne bude da se hvalim ali samo ja imam tu ponudu iz ne bitnih razloga..Jel si siguran da je to cena? Premalo je nekako. Mislim da na tih 7250 ide prvih godinu dana jos 2k pa posle 3k za pretplatu. Mnogo to na kraju sa pretplatom izadje.
Da.Nemam licno iskustvo,ali je sramota to sve sto rade nama- korisnicima svih bivsih modela...ako mozes sam da steknes utisak,ja bih voleo da cujem bar neko pozitivno misljenje (licno,bes nekih recenzija licnih i pristrasti) i bez ljutnje- ne zameriDobro, znači telefon se ne koristi, korisničko iskustvo ne postoji, nebitan odgovor na moj thread.
Da izgubis neces nista(ne odnosi se na novac) a da li ces nesto dobiti to samo zavisi od tebe.Ja se i dalje lomim sta da radim dal da predjem na S25u i dalje mi stoji dobra ponuda na raspolaganju. Danas sam opet u Samsung radnji cackao kamere i upoređivao sa mojom S23u ..na oba sam osvetljenje podesio na max i ista podešavanja kamere...na s25u mi je slika belja a na s23u žuća.. dok na s23u slova udaljena oko 4,5m su mi čistija a na S25u mutnija..dal ce to kasnije na s25u ažuriranjem ispeglati ne znam...
Zar nije opcija snimanja razgovora aktivirana svima u UI7 , bez regionalne zavisnosti ? Doduše druga strana dobija info da se razgovor snima , tako je rečeno u najavama.Da li je neko od vlasnika S25 serije probao promenu regiona (csc) zbog snimanja razgovora?
Zar nije opcija snimanja razgovora aktivirana svima u UI7 , bez regionalne zavisnosti ?
Ne, nije aktivirana. Upravo sam se pre neki dan "igrao" sa izlozenim telefonom u Yettel prodavnici i opcija aktivacije snimanja razgovora u Dial podesavanjaima nije bila aktivna. Mora CSC. Ne znam kako samo to "cackanje" CSC-a utice posle na eventualnu reklamaciju u garanciji??Zar nije opcija snimanja razgovora aktivirana svima u UI7 , bez regionalne zavisnosti ? Doduše druga strana dobija info da se razgovor snima , tako je rečeno u najavama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari