Kakva gomila patetike, možda i direktor Nintenda pozove i izvini ti se zbog mogućeg drifta?
Konzola izašla više od 7 godina, ko je hteo do obrne čitavu Nintendo kolekciju, al bi ti da se uveriš da je konzola je mačka u džaku
Da iskoristim ovaj cinični i bezobrazni komentar na moj račun...
Naime, par nedelja nakon mog posta, kupio sam Switch Lite. Novi, naravno. Ali sve do januara ga bukvalno uopšte nisam koristio, posao, obaveze i tako to. Tek poslednjih par nedelja imam vremena i počeo sam da igram skoro svakog dana, po 2-3 sata. Po podacima u sistemu, oko 50 sati ukupno.
Da napomenem da konzolu tretiram najbolje moguće, ne diram je prljavim rukama, čuvam je u tvrdoj futroli kada se ne koristi, nikada je nisam izneo iz spavaće sobe, tastere pritiskam pažljivo i razumno, nisam je nikada ni spustio na tvrdu površinu a kamoli da mi je ispala.
I evo, sad, pre sat vremena, upalio sam je da nastavim AC4 i ekran je počeo da mi gličuje. Ugasi se na nekoliko sekundi, pa se upali, pa onda ponovo, pa minut radi kako treba, pa onda se slika zaledi, pa ekran zacrni. Probao sam više puta da ugasim i upalim konzolu, probao sam i fabrički reset, probao sam da povećavam/smanjujem jačinu osvetljenja, ali džabe.
Kažu ljudi na netu da je hardverski problem, da je ili labav kabl LCD ekrana pa gubi kontakt, ili da je felerična konzola, da je loše solderovano na matičnu ploču.
Eto, toliko o Nintendu i ovoj bednoj gomili plastike.