Ako nemas dogovor sa prodavcem tesko da ce da posalje , obicno stave u neki artijel ovo prevara, da trazim novac nazad? samo stoji preshipment info sent pre mesec dana i nikakav dalji tracking posle toga, takodje proizvod vise nije dostupan, a store je na odmoru, jako sumnjivo
![]()
New High Quality W-7 W7 2930mAh 3.8V Battery for Netgear Sierra Aircard 790S 810S Wireless Router - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Pogledajte prilog 480802Pogledajte prilog 480803Pogledajte prilog 480804
licno posedujem isti model i apsolutno delim misljenje sa tobom +1Sve preporuke za ovaj punjac, roka na max, na svim telefonima u kuci.
Jedino nemam iphone da probam.
Ocarinjen u Nišu na 5$, naplatili mi 280din.
Dosta je težak, vidi se da je kvalitetno izradjen. Plastika je bas premium kvaliteta.
Ima displej koji pokazuje na koliko se Wati puni telefon, i da li je uključena PD funkcija brzog punjenja.
Od mene 10+, vredi ga imati👌
Nema nikakav tracking info.Iskopiraj taj broj za pracenje u ovo
![]()
Track your parcel with Ship24
Ship24 Global Package Tracking Platform - Enter tracking numbers, get worldwide couriers tracking updates on international parcels & packages delivery from China Post (EMS), USPS, UPS, Royal Mail, Asendia, and track orders and shipments from AliExpress, Joom, eBay, BangGood, Lazada, ASOS, Wish...www.ship24.com
ili ovo
Universal Parcel Tracking - Global Package Tracking
Parcel Tracking Worldwide. Track Parcel in USA. Global postal tracking from eBay, AliExpress, ASOS, Shein, Amazon. Tracking packages from China, UK, Germanyparcelsapp.com
Mene su rebnuli za 5700X sto je jeftiniji i to BG carina, a Niska se ne prolazi 😂Pretpostavljam da je dosta ljudi pitalo do sad, ali kako prolaze procesori carinu , razmisljao sam 5700x3d da narucim ali ne znam koliko se isplati nakon carinjenja i svega, ima li neko iskustva?
I ja sam razmatrao tajRazmotri ovo, imaš 2 godine domaće garancije:Pogledajte prilog 481044
Pare su pare, nema veze da li je 5$ ili 55$, meni su vracali i manje iznose od 5$, tako da slobodno pokreni refundI ja sam razmatrao taj
Ali je ogranicen do 350°C, imaj to u vidu
Meni to nije dovoljno, pa cu da jurim sa temua, model od bar 600°C
P.S.
Kinez sa AE mi je greskom poslao jeftiniji model porucenog predmeta, gde je razlika 5$.
Pisao sam mu u porukama i kaze mi da ne moze da vrati tako mali iznos, pa mi nudi vaucer od 5$ iz njegove prodavnice. Realno nisam nista interesantno nasao.
Da li samo da pokrenem refund od tih 5$ razlike, bez kulturnog ubedjivanja ili sta da radim?
Mislim da me blefira da ne moze da vrati iznos od 5$ (kao mali je). Inace imam dokaze otvaranja paketa, i video i slike gde je poslat jeftiniji model.
Aj ako nađeš nešto dobro, javi ovde. I ja tražim.I ja sam razmatrao taj
Ali je ogranicen do 350°C, imaj to u vidu
Meni to nije dovoljno, pa cu da jurim sa temua, model od bar 600°C
U pravu si, pokrenuh refund od 6$Pare su pare, nema veze da li je 5$ ili 55$, meni su vracali i manje iznose od 5$, tako da slobodno pokreni refund
Ok, verovatno cu pisati u Temu temiAj ako nađeš nešto dobro, javi ovde. I ja tražim.
Takođe, ja to ne nalazim kod mene (prebačen sam na mkd).
Account, zatim idete na coins i onda kliknete da ovaj prozor desno gde je meni slika Toocki kablaGde se nalazi ta save now opcija? Ja to nikad ne mogu da nađem 😳
Ubedljivo najbolji kabl koji sam imao, tj. imam za punjenje. Pre 2 godine ga uzeo za 2.55$, radi kao sat.Za vecito pitanjje vezano za punjace i kablove ovaj set mi je ubedljivo najbolji
Pogledajte prilog 480482
Meni 3.88e sa mkd. 0.24e popust sa coinsima.I just found this on AliExpress:
US $6.36 | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories
![]()
VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
0.61$ mkd coins
Uzeo sam vec jednu, i perfekcija za taj iznos, svi smo odusevljeni.
Upravo porucio jos jednu za rezervu ili poklon. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari