Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Nisam siguran da baterije mogu lako stizati u našu zemlju, jedino ako nije to nekako rešeno u međuvremenu.

jel ovo prevara, da trazim novac nazad? samo stoji preshipment info sent pre mesec dana i nikakav dalji tracking posle toga, takodje proizvod vise nije dostupan, a store je na odmoru, jako sumnjivo

Pogledajte prilog 480802Pogledajte prilog 480803Pogledajte prilog 480804
Ako nemas dogovor sa prodavcem tesko da ce da posalje , obicno stave u neki arti
kl

Da, baterije jedino preko DHLa...

Btw. šta se desilo sa SounPeats Mini Pro! Kao da ne postoji više taj model!

Sve preporuke za ovaj punjac, roka na max, na svim telefonima u kuci.
Jedino nemam iphone da probam.
Ocarinjen u Nišu na 5$, naplatili mi 280din.
Dosta je težak, vidi se da je kvalitetno izradjen. Plastika je bas premium kvaliteta.
Ima displej koji pokazuje na koliko se Wati puni telefon, i da li je uključena PD funkcija brzog punjenja.
Od mene 10+, vredi ga imati👌
licno posedujem isti model i apsolutno delim misljenje sa tobom +1

Iskopiraj taj broj za pracenje u ovo

ili ovo

Nema nikakav tracking info.

Ovo je treca baterija koju narucujem, prethodne dve su stigle bez problema upakovane u igracku.

Nigde se ne pojavljuje, nadji prethodne narudzbine i pogledaj koji su statusi bili i na koliko.

Ako se ne uklapa, kontaktiraj prodavca prvo.

Ima li na choice-u neki povoljan a dobar infrared las. termometar ?

Pretpostavljam da je dosta ljudi pitalo do sad, ali kako prolaze procesori carinu , razmisljao sam 5700x3d da narucim ali ne znam koliko se isplati nakon carinjenja i svega, ima li neko iskustva?

Pretpostavljam da je dosta ljudi pitalo do sad, ali kako prolaze procesori carinu , razmisljao sam 5700x3d da narucim ali ne znam koliko se isplati nakon carinjenja i svega, ima li neko iskustva?
Mene su rebnuli za 5700X sto je jeftiniji i to BG carina, a Niska se ne prolazi 😂
ako nadjete neku prodavnicu koja hoce da izmeni vrednost paketa, saljite

ja kada kupujem nesto ozbiljnije (citaj skuplje) sa AE, uvek uracunam sve troskove carine, pa ako mi odgovara iznos kupim. ako prodje carinu bez troskova, super, ako ne to je to.

Razmotri ovo, imaš 2 godine domaće garancije:Pogledajte prilog 481044
I ja sam razmatrao taj
Ali je ogranicen do 350°C, imaj to u vidu
Meni to nije dovoljno, pa cu da jurim sa temua, model od bar 600°C

P.S.
Kinez sa AE mi je greskom poslao jeftiniji model porucenog predmeta, gde je razlika 5$.
Pisao sam mu u porukama i kaze mi da ne moze da vrati tako mali iznos, pa mi nudi vaucer od 5$ iz njegove prodavnice. Realno nisam nista interesantno nasao.
Da li samo da pokrenem refund od tih 5$ razlike, bez kulturnog ubedjivanja ili sta da radim?
Mislim da me blefira da ne moze da vrati iznos od 5$ (kao mali je). Inace imam dokaze otvaranja paketa, i video i slike gde je poslat jeftiniji model.

Poslednja izmena:
I ja sam razmatrao taj
Ali je ogranicen do 350°C, imaj to u vidu
Meni to nije dovoljno, pa cu da jurim sa temua, model od bar 600°C

P.S.
Kinez sa AE mi je greskom poslao jeftiniji model porucenog predmeta, gde je razlika 5$.
Pisao sam mu u porukama i kaze mi da ne moze da vrati tako mali iznos, pa mi nudi vaucer od 5$ iz njegove prodavnice. Realno nisam nista interesantno nasao.
Da li samo da pokrenem refund od tih 5$ razlike, bez kulturnog ubedjivanja ili sta da radim?
Mislim da me blefira da ne moze da vrati iznos od 5$ (kao mali je). Inace imam dokaze otvaranja paketa, i video i slike gde je poslat jeftiniji model.
Pare su pare, nema veze da li je 5$ ili 55$, meni su vracali i manje iznose od 5$, tako da slobodno pokreni refund

Moj slučaj, ekspresno refundirano kada predmet nije odgovarao opisu. Platio ~5 Evra, refundirano ~8 Evra.
Bio popust pri kupovini a refundirali pun iznos.
Potencijalni exploit, infinite money generator. :devilish:

Save now ponovo 95% popusta, gledam preko MKD

Prilozi

• Screenshot_2025-02-17-19-53-59-325_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2025-02-17-19-53-59-325_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 75
Account pa skrol u desno.

Prilozi

• Screenshot_20250217_195808_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250217_195808_AliExpress.jpg
    105.5 KB · Pregleda: 54
I just found this on AliExpress:
US $6.36 | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories

0.61$ mkd coins

Uzeo sam vec jednu, i perfekcija za taj iznos, svi smo odusevljeni.
Upravo porucio jos jednu za rezervu ili poklon. 😀

I just found this on AliExpress:
US $6.36 | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories

0.61$ mkd coins

Uzeo sam vec jednu, i perfekcija za taj iznos, svi smo odusevljeni.
Upravo porucio jos jednu za rezervu ili poklon. 😀
Meni 3.88e sa mkd. 0.24e popust sa coinsima.

Nazad
Vrh Dno