crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Meni telefon je star 11 meseci , pa tesko da bas toliko brzo odumire
Čekam A 15 pa faktori reset da odradim
Čekam A 15 pa faktori reset da odradim
Proveri da li su ti ažurirani Google Play servisi. Nekada oni brljave i crpe bateriju nenormalno kada je telefon u mirovanju. Inače, u toku noći ništa ne gasim. BT veza sa satom konstantna i daleko manje mi skida procenat baterije nego kod tebe.Ajde mala pomoć
Preko noći ultra izgubi oko 13 % baterije - što je mnogo .
Uključeno ko i uvek bt sat lokacija za vreme wifi , sinhronizacije ko i po danu , plus ponekad i alarm .
To mi se počelo dešavati unazad par dana , inače sa ovom rutinom gubilo je noću do 5% . Nije mi do tih 10ak posto nego me nervira sto tako nije bilo ranije .
Kakve bre starosti pa dve godine tek prošlo. Ako se ne varam treba 4god da ima support...samo nisam siguran jel 3+1 ili 4+1Hoce li s23 ultra dobiti android 15 i ui7 ili je to to zbog starosti?
Gde si ovo pročitao?Odloženo za april
Kazem ja da oni to smatraju vec starim uredjajima...Pise se o tome svuda vec par dana, a sve vise i o funkcijama koje nece doci na starije modele...
U momentu kada se dovodi u pitanje da li je S25 Ultra zapravo Ultra minorne softverske promene su jedina stvar koja diferencira taj uređaj od prethodne 2 Ultre (koje to hardverski zapravo i jesu), pa i ne čudi što su ažuriranja odložena. Ja i ne očekujem One UI 7 pre leta na S23U.Čini mi se da namerno odugovlače da bi prodali što više S25 seriju.
ako su se ledja odvojila, vrlo je moguce da je od godina koriscenja pocela i baterija da se naduva, sto je vec opasno.Sta mislite o kupovini novog S23 ultra sada (ne bih polovan)? Razmisljam da uzmem sestri posto su joj se ledja na Note10 odvojila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari