Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ajde mala pomoć
Preko noći ultra izgubi oko 13 % baterije - što je mnogo .
Uključeno ko i uvek bt sat lokacija za vreme wifi , sinhronizacije ko i po danu , plus ponekad i alarm .
To mi se počelo dešavati unazad par dana , inače sa ovom rutinom gubilo je noću do 5% . Nije mi do tih 10ak posto nego me nervira sto tako nije bilo ranije .
Proveri da li su ti ažurirani Google Play servisi. Nekada oni brljave i crpe bateriju nenormalno kada je telefon u mirovanju. Inače, u toku noći ništa ne gasim. BT veza sa satom konstantna i daleko manje mi skida procenat baterije nego kod tebe.

Takođe. Preko noći gasim wi-fi i podatke, bluetooth nikada, veza sa satom 24h i preko noći ode u najvećem broju slučajeva 4%, ultra je stara godinu i 8 meseci.

Hoce li s23 ultra dobiti android 15 i ui7 ili je to to zbog starosti?

Super onda, a ne zna se otprilike kad dolazi apdejt tj koji mesec?

Negde sam nagazio, ne mogu da se setim koji sajt. Sledeći put stavljam link. Ali definitivno kasne.

Samsung ćuti kao zaliven , a insajderska zajednica tvrdi da će biti još dve bete u martu i aprilu za S24U , a finalni UI7 u maju. Za S23U i starije verovatno koji dan/sedmicu više.
Tako bar piše na većini sajtova koji prate temu.

Pise se o tome svuda vec par dana, a sve vise i o funkcijama koje nece doci na starije modele...

Sve se slazem, samo neka ne koriste to kao marketing mamac za bolju prodaju...

Osim ako fali neki ozbiljan security fix, ne vidim zasto bismo se opterecivali kada ce sledeći update.

2 godine gledam ovaj One UI 6, vreme je da se nesto promeni malo :)

Pa mozes da instaliraš neki custom launcher ako te UI6 smorio 😃

Neka brate, ne vracam se u period koriscenja Nexus telefona 😂

Čini mi se da namerno odugovlače da bi prodali što više S25 seriju.
U momentu kada se dovodi u pitanje da li je S25 Ultra zapravo Ultra minorne softverske promene su jedina stvar koja diferencira taj uređaj od prethodne 2 Ultre (koje to hardverski zapravo i jesu), pa i ne čudi što su ažuriranja odložena. Ja i ne očekujem One UI 7 pre leta na S23U.

Sta mislite o kupovini novog S23 ultra sada (ne bih polovan)? Razmisljam da uzmem sestri posto su joj se ledja na Note10 odvojila.

Ne znam da li uopste ima da se kupi nov vise, a verujem ni da mu cena nije nesto specijalno povoljna..

Sta mislite o kupovini novog S23 ultra sada (ne bih polovan)? Razmisljam da uzmem sestri posto su joj se ledja na Note10 odvojila.
ako su se ledja odvojila, vrlo je moguce da je od godina koriscenja pocela i baterija da se naduva, sto je vec opasno.

promobi ima zvanicne baterije oko 8-9k su, po meni vredi dati ako zeli telefon jos da koristi, ja sam menjao na note20u i odlicno se pokazalo, mocice jos 2 godine da tera bez prevelikih muka.

Vrh Dno