Pre će biti da ne žele da potpiruju vatru u trenutnim okolnostima oko povećanih računa, ali da, otključano je sve i dalje, uz izuzetak 4k kanala.Jel su to zaboravili da zaključaju
Ja sam preko QR koda popodne platio taj korigovan račun , a da ga preuzmem nije moglo.Korigovani račun mi je vidljiv u MTS aplikaciji.
Piše da se račun ne može preuzeti ali može QR kod.
Ja sam preko QR koda popodne platio taj korigovan račun , a da ga preuzmem nije moglo.Korigovani račun mi je vidljiv u MTS aplikaciji.
Piše da se račun ne može preuzeti ali može QR kod.
Prigovor uvažen 8. 2, a juče stigao ispravljen račun.Koliko je proslo od usvajanja prigovora do novog racuna? Meni je i dalje stari a usvojen je prigovor 10.2.
Prigovor sam napravio 05.02., a juče sam video u MTS aplikaciji korigovani račun.Koliko je proslo od usvajanja prigovora do novog racuna? Meni je i dalje stari a usvojen je prigovor 10.2.
Od prvog dana su vesto krili informacije i na kvarno su prebacili korisnike. U sms porucu koju smo svi dobili uz racun u Decembru nije bilo reci o povecanu cene ni o promenama koje nam ocekuju kao korisnike, tako da je to jednostrana promena uslova ugovora bez prethodnog jasnog informisanja korisnika sta to tacno znaci. Cak i danas mislim da na mnoga pitanja ne odgovaraju.Pa znaš kako, mene nikakav operater nije zvao da pita da li hoću ili neću da ostane ista cena. Da jeste i ja bih odbio jer sve to drugo ... neki TV kanali me ne interesuju. Oni su tendenciozno poslali obaveštenje na kraju SMS poruke o redovnom računu, tako da niko i ne pročita. Ko čita poruke da mu je stigao novi račun na istu sumu ? Koje su bilo moje opcije i da sam pročitao. Trebalo je da raskinem ugovor ? Valjda sam u toku tih 30 dana od prijema SMS mogao da to tražim ? Uostalom tebi su ostavili istu cenu znači da može i to, a ne samo prihvatanje nove cene ili raskid ugovora.
Nemam pojma oko fiksne jer sam je odavno ugasio (mislim ugasio kao uklonio fiksne telefonske aparate iz kuće) zbog navedenih razloga. Zovu npr. mobilne brojeve i tovare račun a koriste iste i imaju neograničene pozive.Evo sam im maločas poslao mejl, čekao sam danima da me pozovu i odgovore na moje pritužbe. Zvao sam i 0800100100 i 064733, i jedni i drugi su rekli da će me kontaktirati ljudi za fiksnu telefoniju i da se izjasne za famozni 3. STB. Ali niko ne zove... Posle 10-ak poziva i ko zna koliko čekanja, napisah im ovaj mejl
ali ne očekujem ništa dobro. Ono što bi def. morali da urade je da mi koriguju januarski račun za te fiksne pozive dok mi je trajala prethodna UO. Ali su me navukli za ovu novu UO, jer mi je žena jasno i glasno potvrdila da su fiksni pozivi besplatni u nacionalnom saobraćaju i da mi sva 3 STB-a ostaju bez naplate.Poštovani,
Korisnik sam vaših usluga, 25.1.2025. mi je istekla UO za BOX3, 29.1.2025. za paket Omorika S, nakon toga sam podneo zahtev za prenos broja kod drugog operatera i izdavanje IDP broja, jer kao starom korisniku nuđeni su mi izrazito nepovoljniji uslovi za obnovu ugovora.
Usled toga, usledio je poziv vaše zaposlene (mislim da se zove Ivana) sa broja 064733 i dobio sam ponudu za potpisivanje UO za BOX4 Beli sa 50% popusta u trajanju od 24 meseca, uz direktno obećanje da mi i dalje ostaju prethodni uslovi za besplatne telefonske pozive i pravo na besplatno korišćenje sva tri STB-a (što je sve važilo u prethodnom BOX3 paketu).
Prethodno sam u decembru podneo prigovor na promene paketa i cena s vaše strane i dobio sam od vas potvrdu SMS-om (13.01.2025. u 14:34) da mi uslovi ostaju isti.
Nakon toga i opšteg fijaska vaše kompanije sa obračunavanjem usluga za januar ogromnom broju korisnika, uložio sam žalbu na neosnovano naplaćeni HBO paket, koja je osnovano usvojena.
U tim brojnim i predugim pozivima vašim službama, zahtevao sam da mi se koriguje januarski račun i zato što je izvršena naplata fiksnih razgovora prema brojevima koje moja mama svakog meseca uobičajeno poziva, a koji su izgleda van vaše mreže. To podrazumeva da ste ipak promenili uslove i osnove naplaćivanja. Obećano mi je da će me vaše kolege u tom smislu kontaktirati u najskorije vreme, ali kontakt je izostao.
Molio bih vas da u to ime korigujete moj januarski račun i da osim neosnovane naplate HBO usluga stornirate i naplatu poziva sa fiksnog broja ka fiksnim brojevima, a u okviru UO do 25.1.2025.
Takođe vas molim da mi uvažite i potvrdite ono što mi je vaša službenica usmeno obećala u dogovaranju sklapanja UO:
– a to je pre svega da pozivi sa fiksnog ka fiksnim brojevima ostaju besplatni u NACIONALNOM SAOBRAĆAJU, kao što je bilo i do sada.
- i da mi potvrdite da mi treći STB ostaje besplatan, a ne da će se naplaćivati 150 din. mesečno.
Svestan sam da ste vi te uslove izmenili na vašem sajtu, ali ja sam mimo važeće ponude dogovarao i sklopio dogovor sa vašom zaposlenom i na osnovu toga doneo odluku.
Stoga vas molim da "u cilju dalje poslovne saradnje izađete u susret mojim zahtevima i učinite taj ustupak" tj. samo da ispoštujete ono što sam sa vama i dogovorio.
Trebalo bi da se računi prikazuju i nakon raskida ugovora.pa više nemam pristup delu MTS sajta MojMts
Imao si pravo na žalbu, to su svakako aktivirali na kvarno.A što se tiče Net Boost-a to sam im platio, jer sam i očekivao da će mi naplatiti, zakasnio koji dan nakon migracije da deaktiviram
Ako se ništa nije menjalo skorije, rok je pet dana.Koliko oni zakonski imaju pravo to da ne daju?
Kako si trazio na telefon ili u poslovnici?Pre devet dana sam trazio od mts da mi izdaju idp broj. Naravno sutradan su zvali, nudili svasta. Odbio sam ih. Medjutim i dalje mi nisu dali idp. Koliko oni zakonski imaju pravo to da ne daju? Istekao mi ugovor pre podnosenja zahteva, redovno izmirujem obaveze.
Ne mogu da se ulogujem. Mobilni broj više nije u MTS mreži.Trebalo bi da se računi prikazuju i nakon raskida ugovora.
I ja čekam evo peti danPre devet dana sam trazio od mts da mi izdaju idp broj. Naravno sutradan su zvali, nudili svasta. Odbio sam ih. Medjutim i dalje mi nisu dali idp. Koliko oni zakonski imaju pravo to da ne daju? Istekao mi ugovor pre podnosenja zahteva, redovno izmirujem obaveze.
U poslovnici. Imam papir.Kako si trazio na telefon ili u poslovnici?
Jesi potpisao, jesu li ti dali papir?
Zvali su sutradan. Rekao sam im da odbijam ponudu i da hocu idp. Od tada nista.Pa to je previse dana, obicno zovu za dan-dva sa ponudom od 24x50%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari