Moja greška. Nisam video da si inicijalno pitao za obnovu. Videh prvo poruku od coda032, pa tvoju, tako da sam mislio da se odnosi na prelazak sa drugog provajdera.Na osnovu iskustva gde su me milion puta oni zvali sa nekim smešnim ponudama, kao i brdo postova ovde gde ljudi kažu da za bolju ponudu mora da se podnese zahtev za raskid, kako bi me oni kontaktirali kasnije sa nekom boljom ponudom. 6 meseci po dinar ne računam kao bolju ponudu.
Pusti pp ako ti treba, proslediću ti par brojeva različitih akvizitera pa iskušaj sreću.A sta ćemo mi sa jeftinijim kartama bez Instagrama? 😅
I da, moguće da je od nove godine krenulo malo oštrije pošto na mesečnom nivou dobijaju promocije. Sećam se da sam od iste osobe u decembru dobio info da je 12 meseci.
Mislim da vise ne mozes jer je isteklo zakonsko vreme za zalbu nakon njihovog obavestenja o poskupljenju. Naravno, ti treba da proveris da li si na bilo kom racunu, emailu ili na bilo koji drugi nacin bio direktno obavesten o poskupljenju.samo kratko još jednom - da li imam pravo da bez dodatnih penala podnesem zahtev za raskid ugovora nakon ovih povećanja cena?
kod njih sam 16 godina, poslednji put ugovor produžen u junu prošle godine (na dve godine)
1. februar (ili 31. januar) je bio rok za jednostrani raskid za najnoviji cenovnik.samo kratko još jednom - da li imam pravo da bez dodatnih penala podnesem zahtev za raskid ugovora nakon ovih povećanja cena?
kod njih sam 16 godina, poslednji put ugovor produžen u junu prošle godine (na dve godine)
Pardon, lose sam procitao tvoju prethodnu poruku (tek otvorio oci).Nisam, plaćao sam punu cenu.
ChatGPT je napisao(la):Prema Zakonu o elektronskim komunikacijama, operateri imaju pravo da naplate naknadu štete u slučaju prevremenog raskida ugovora na određeno vreme. Ova naknada obično obuhvata vrednost odobrenih popusta ili subvencija koje ste dobili prilikom sklapanja ugovora. Na primer, ako ste prilikom potpisivanja ugovora dobili određeni popust na mesečnu pretplatu ili uređaj po povoljnijoj ceni, operater može zahtevati da vratite proporcionalni iznos tog popusta za preostali period ugovora.
U vašem slučaju, sa preostalih 15 meseci do isteka ugovora, operater bi mogao da obračuna penale na sledeći način:
Dakle, operater bi mogao da zahteva da platite 22.500 dinara kao naknadu za prevremeni raskid ugovora.
- Izračunavanje ukupnog odobrenog popusta: Ako ste, na primer, dobili popust od 1.500 dinara mesečno, za 24 meseca to iznosi ukupno 36.000 dinara.
- Proporcionalni iznos za preostali period: Za preostalih 15 meseci, proporcionalni iznos popusta bio bi (1.500 dinara x 15 meseci) = 22.500 dinara.
Piši na FB sbbu da te niko nije kontaktirao i očekuj poziv u roku od pola sata.Podneo zahtev za raskid 23. januara, jos uvek me niko nije zvao da ponudi nesto. Sta je najbolje raditi?
To sad niko ne zna. Ono sto brine sto ce sav sport biti u rukama Telekoma i ocekujem povecanje cene i izdvajanje sporta kao dodatnog paketa.Mene zanima za prodaju prava na sportske dogadjaje... Šta će se tu potencijalno dešavati?
Pa dobićeš sigurno Arene. Yettel ih ima u ponudi, tako da se rasplet logički nameće.Ne znam samo kako će novi vlasnici zadržati korisnike, ako u ponudi nemaju sportske kanale sa ekskluzivnim sadržajima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari