Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Za 12 dana 4 ciklusa punjenja i sad je na 82%. Dnevni SOT 8-9 pa i 10 sati u okviru toga aktivno koriscenje - razgovori, dr mreze, cetovi, kamera itd... Nocu od 00:30 do 06:45 ga ne koristim. Puni se originalnim Honor SuperCharge 66W punjacem sa kablom 6A koji je dosao uz punjac od oko 15-20% do oko 80-90%, kabl iz kutije nisam koristio.

Sasvim je normalno da nov telefon "drži" dugo sa jednim punjenjem!
Kada sam kupio rn9pro (posle samsunga s7) nisam mogao da verujem koliko je bolji...bukvalno telefon ne može da se isprazni, SOT 12h!
A sad dan bez punjača ne prolazi.
Da li se uz HM7lite dobija punjač?

Ne dobija se, samo kabl ide uz njega.

Pade sa metar na beton, okvir se ugruvao na par mesta, ledja i ekran ni ogrebotinu. Ipak cu staviti masku :)

Jesi skinuo onu zastitnu foliju sa ekrana?

Nije ista plastika. Sjaji se ali mislim da nije alu ram

Jesi skinuo onu zastitnu foliju sa ekrana?
Nisam ali mozda hocu, nervira me kad je bez maske na geste zapinje prst po ivicama folije. Inace grebao sam je noktima da vidim kakva je i ogrebotine su nestale tako da nije plastika vec slicna hydrogel foliji.

Takođe sam mislio da ću ga nositi bez maske, ali navika je čudo… stavih transparentnu, i naručih par sa Alija 1-2 usd

@NS_320i ne bih ja skidao tu foliju… jel se oštetila pri padu?
@macdon, zapinje ti prst i kad si stavio masku?

Meni je zapinjao bez maske, ali sad maska prekriva same ivice pa više ne zapinje.

Tek malo po koja tackica

E *********… Sad će krenuti da te nervira, tako je meni sa prethodnim telefonom. Ja sam posle malog oštećenja folije istu skinuo i zamenio je zaštitinim staklom.

E *********… Sad će krenuti da te nervira, tako je meni sa prethodnim telefonom. Ja sam posle malog oštećenja folije istu skinuo i zamenio je zaštitinim staklom.
Pa da a nije star ni 48h 🤣 Stojao u jakni i bukvalno izleteo pri okretu, bas je klizava pozadina... Ako ga ostavim bez maske ne znam na sta ce da lici ram za par meseci

šesticu donekle vadi dinamički raspon, ali zato ima mnogo više šuma od druga dva.

voleo bih da vidim ultrawide kamere. stock naravno.

marketing je znači čudo. razbijaj orahe, ali pad sa metra visine ima da ugruva ram.
Bukvalno, mogu ti reci da sam ocekivao vise nakon onih testova. Ali ajde bitno da je ekran ceo :)

Uzeo original punjac 20-83% za 35min

To odmah treba da kupi ko može!
Imao sam 200 Pro i ništa naročito, čak 7 Lite meni više leži ali to je po meni. Bacanje para za skup telefon a ima ovakvih dobrih "jeftinih" je stvarno premija za mnoge.
Kakav je ekran 200 Pro vs Magic 7 lite? Koji ima jace osvetljenje, zivlje boje i koji je prijatniji za oci?

Meni na lite 7 počela boja na leđima iznad kamere da se skida ili šta već, danas poslao slike podršci da želim da vratim fon. Kupljen u Gigatronu 15.01 i već su mu leđa nekako šarena.

Prilozi

• IMG_20250207_111605.jpg
    IMG_20250207_111605.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 97
  • IMG_20250207_111546.jpg
    IMG_20250207_111546.jpg
    98.1 KB · Pregleda: 87
Nazad
Vrh Dno