Ja sam u Aik banci, aplikacija radi normalno bez problema, kao i ostale stvari, filijala na fontani na Nbgd je okej, šta god mi je trebalo i ostalo rešio sam ubrzo. E sad ovo novo spajanje i novi paketi su bez komentara, pošto bukvalno nemaju ništa, to kreće od 14og februara a koliko sam video a to nisam baš siguran pa moram proveriti da će da se naplaćuje podizanje na multi bankomatima 100din(gde imaš više banaka članica tipa Aik, Poštanska, Otp, Alta, Erste)Videh da imaju najgore ocenjenu aplikaciju. To nikako ne uliva poverenje.
Srećom Eurobank Direktna mi nije primaran račun ali zbog određenih stvari ga držim u životu ali sad sa ovim prelazom u AIK, biće potrebna jedna šetnja do banke da se ugasi isti.
Hvala svima na pruženim informacijama.
Kakve su razlike između starih i novih paketa?Ja sam u Aik banci, aplikacija radi normalno bez problema, kao i ostale stvari, filijala na fontani na Nbgd je okej, šta god mi je trebalo i ostalo rešio sam ubrzo. E sad ovo novo spajanje i novi paketi su bez komentara, pošto bukvalno nemaju ništa, to kreće od 14og februara a koliko sam video a to nisam baš siguran pa moram proveriti da će da se naplaćuje podizanje na multi bankomatima 100din(gde imaš više banaka članica tipa Aik, Poštanska, Otp, Alta, Erste)
Kakve su razlike između starih i novih paketa?
Ima li neki link za te nove pakete što puštaju?
Ima ovde link za nove pakete, ja sam imao od banke na mailu ali sam slučajno obrisao taj mail, negde čini mi se u razmaku od 90 do 110 stranice.Kakve su razlike između starih i novih paketa?
Imaš li neki link za te nove pakete što puštaju?
Meni je izbacivalo stare pakete računa.
Pa to baš i nisu pogodnosti. 😂Ima ovde link za nove pakete, ja sam imao od banke na mailu ali sam slučajno obrisao taj mail, negde čini mi se u razmaku od 90 do 110 stranice.
Pa u novim paketima se plaća SMS mesečno,35 din čini mi se, nema više u najvećem paketu besplatno podizanje na bilo kom bankomatu, a ni osiguranja, nisu još ništa posebno naveli od "pogodnosti" za nove pakete.
Najviše pogodnosti dobiješ kada zatvoris racunPa to baš i nisu pogodnosti. 😂
Pa to baš i nisu pogodnosti. 😂
Evo da citiram samog sebe od sinoć.pošto kroz deset dana stupaju na snagu nove tarife sa različitim nepogodnostima
iRačun.Ja najverovatnije sledećeg meseca zatvaram u Eurobank pa ću videti koji će mi biti primarni pošto imam iRačun i onaj osnovni u Yettelu.
iRačun.
Yettel je sve samo nije banka.
Ček, pa koji ti to paket imaš?A valjda nije banka jer kod njih ne plaćam održavanje, kamata kaplje, imam kreditnu karticu bez članarine/održavanja, putno osiguranje, sve transakcije bez provizije, nema provizije ni u inostranstvu za kartično plaćanje i najmanja provizija za podizanje sa bankomata u inostranstvu od svih banaka i ne-banaka u Srbiji, pa onda i besplatno podizanje na svim bankomatima u zemlji. Ma užas. Neka samo ostanu ne-banka.
Za to vreme u Reiffeisenu (banci) svaki put kad hoću da izvršim instant transfer veći od 50 hiljada dinara na svoj račun u drugoj banci ili na račun drugog lica u zemlji, novac nestane sa računa bez traga o transakciji u aplikaciji i onda me posle sat-dva zovu da "izvrše proveru" jer je transakcija na "račun na koji ranije nisam slao novac" i tek tad transakcija prođe i vidljiva je u aplikaciji. Kao da šaljem 50 hiljada evra, a ne dinara...![]()
Onda ništa.Da preneses platu i 0 din održavanje
35k mi je receno krajem januara, ali je poslala radnica upit/zahtev da li bi majka mogla sa nesto manjom penzijom da uzme bez naknadeSve pogodnosti ovog paketa su vremenski neograničene, dokle god primate celu zaradu ili njen deo u našoj Banci i koristite Bank MAX paket tekućeg računa. Izostanak jedne zarade ne znači automatski gubitak benefita.
Ipak može deo plate...
Besplatno podizanje sa bankomata imam 5 puta mesečno, koliko se sećam,
Ček, pa koji ti to paket imaš?![]()
❤️Imaš neograničeno, na svim bankomatima u Srbiji.
Bank Max. Ne znam šta je smešno?
Imam jedno pomalo glupo pitanje. Ako npr kupis nesto 10og u mesecu kreditnom karticom, to dolazi na naplatu sledeceg 15og u mesecu? Kako znas kad je cega presek, ne kapiram bas..Verovatno onaj Bank MAX. I ja imam taj.
0 din. održavanje računa, a imam 4% kamate na štednju po viđenju. Otkako su mi dali kreditnu karticu sa mogućnošću otplate do 15.tog u mesecu, sve pare držim na štednji, a plaćam samo kreditnom. Par dana pred istek, namirim kreditnu. Tako da zbog te kamate sa štednje, ispada da meni oni plaćaju "održavanje", a ne ja njima
Što se tiče putnog osiguranja, nisam ga koristio, ali čuo sam da ljudi nisu zadovoljni sa tim Uniqua osiguranjem što dobijamo... ali besplatno je, a poklonu se u zube ne gleda.
Besplatno podizanje sa bankomata imam 5 puta mesečno, koliko se sećam, ali ga skoro i ne koristim. Možda jednom u par meseci. Yettel bankomat je kod mene na dobrom mestu pa mi je on u stvari najpraktičniji, a i plaćam najviše karticom.
Jedino mi se ne sviđa što su me smarali za razne usluge koje nude. Kredite i slično. Malo su usporili sa tim, pa je OK.
To nije nista cudno i barem gledaju da ljudi ne udju u probleme (ako ne znaju da to radis i znas sta radis). Ako retko sales, ili nisi slicno radio normalna je stvar.Za to vreme u Reiffeisenu (banci) svaki put kad hoću da izvršim instant transfer veći od 50 hiljada dinara na svoj račun u drugoj banci ili na račun drugog lica u zemlji, novac nestane sa računa bez traga o transakciji u aplikaciji i onda me posle sat-dva zovu da "izvrše proveru" jer je transakcija na "račun na koji ranije nisam slao novac" i tek tad transakcija prođe i vidljiva je u aplikaciji. Kao da šaljem 50 hiljada evra, a ne dinara...![]()
Mesečno se gleda, a obaveze dospevaju poslednjeg u mesecu. Npr. sve što kupiš u januaru, dolazi na naplatu 31. januara. Ima, međutim, tolerancija od 15 dana, tako da zapravo možeš sve da izmiriš do 15. februara. Ipak, ako izmiriš 16. februara, računa ti se zakašnjenje od 16 dana, ne samo jedan, jer ipak je to period tolerancije. Kad se kaže da je odloženo do 45 dana, to se zapravo misli na kupovine prvog u mesecu koji ima 31 dan. Ako nešto kupiš poslednjeg dana meseca, imaš samo 15 dana fore da izmiriš. Svakako ovde možeš videti detalje.Kako znas kad je cega presek, ne kapiram bas.
Hmmm, da li bi ovo možda prošlo za stare korisnike? Ove koje ja znam su na osnovnom ili srebrnom, pa bih mogao da im kažem za ovo ako ima smisla. Znam svakako da može da se menja paket, ali pitanje je odnosi li se ponuda na to. Ne piše, doduše, ni da je strogo za nove korisnike, čudno je.Halkbank nudi Gold paket uz prenos zarade na godinu dana
Sad ništa, prevideh da su samo 3 transakcije (a u to računaju i interne) bez naknade a posle su 19 dinara.Šta te tačno zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari