Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Jedva sam čekao da vidim testove kamere S25U, ali opet ćorak, slike su lošije nego na S24U i S23U. Ne mogu da verujem da Samsung sa svim svojim resursima ne ume da napravi kršten software za kameru. Koliko vidim, nije do hardvera, već je u pitanju loš software koji ne može da iskoristi potencijal hardvera.

Ako si preusmerio na paketomat javi na koji 😂
😂
Jedva sam čekao da vidim testove kamere S25U, ali opet ćorak, slike su lošije nego na S24U i S23U. Ne mogu da verujem da Samsung sa svim svojim resursima ne ume da napravi kršten software za kameru. Koliko vidim, nije do hardvera, već je u pitanju loš software koji ne može da iskoristi potencijal hardvera.
Ne znam gde si gledao ali svi vidjeniji recenzenti bas suprotno javljaju da je kamera bolja upravo zahvaljujuci softverskoj obradi fotografije od strane dosta jaceg cipseta.

Naručih S25 Ultra prvog dana preko mts-a, javili mi da ću na iventu 6. februara u mts dvorani u 23h moći da preuzmem svoj S25 Ultra.

Nadao sam se da će stići danas, pošto su mi rekli da dans počinje ispruka.
U S24 temi neko kaze da ce se deliti Galaxy Fit 3 na eventu. Jel zna neko vise detalja?

Moje licno vidjenje da kamera nije bolja.Mozda gresim gledao sam poredjenje sa IP16PM meni su IP fotke malo bolje.

Meni i za moje potrebe kamera na S23U je bila perfektna kao i na S24U pa se nadam da ce i na S25U isto tako biti perfektna ako ne i bolja. Za profi fotke koristim profi fotoaparat kad mi treba ako mi treba. Za sve bolje od toga potreban je neki magic 7 pro, vivo 200 ultra(pro), trula jabuka xz18/pro sport ultra(ili tako nekako) itd.

Gledam na reditu ovaj jet black i izgleda prelepo. Vrlo cudan da ne kaZem los izbor boja ove godine. U stvari vise su bezbojni osim onog tamno.plavog i ultre crna ledja/zlatan okvir....

Ja sam otkazao Jet black jer sam ga slucajno izabrao, uzeo obican crni zbog ivica. Taj Jet Black mi izgleda nekako jeftino na slikama i znam garant da ce ispod maske da otpada boja od peska/dzepne prasine sa "titanijuma" jer je obicna crna farba, ne boja samog materijala. Zelja mi je bila 24U ljubicasti ali nazalost su se otarasili te lepe boje. Jos jedno kopiranje Apple za privlacenje sire mase, smanjenje intenziteta boje i zasicenja boja.

Ja sam bas hteo crveni S25, ali to moze samo direktno preko Samsunga, tako da sam morao da se zadovoljim plavim.

Ovde su S25 i Jabuka rame uz rame, a ni S24 nije los ako mene neko pita :D

Brate mili sta im urade Vivo.

Prema testu gsmarene stoji da S25U traje 1 minut kraće od X200 Pro. Izgleda da je ovaj telefon najbolji izbor za... telefoniranje :d

YKc1n3W.png

S23u vs 24u vs 25u

Koliko znam, to je offline playback, bar je ranije tako bilo na njihovim testovima. Nisam nikad gledao video sadržaj 10 sati na telefonu, ali kod mene za sat vremena baterija spadne za 8-9% (VLC player, 5,6" IPS, 430ppi, 3000 mAh), tako da možda i može 20h na novijim modelima

Evo ih upoznavaju se 😁
Danas se u DE samo S25ce dostavljaju izgleda
btw. slikano sa dobrim starim S9+
20250201_103616.jpg

Ko ima vremena nek proba kameru i video na ultri, zanima me kakva je i da li su slike i dalje previse izostrene.
Ko je uzeo tel- nek je srecno, pa za bolji da promenite. 😁

Elite Snap se mnogo više greje od prethodnog chipa, i više troši kada se zategne na blizu max i max opterećenje. ( Ne postoje više klasična štedljiva jezgra )
To je već dokazano u prethodnom periodu.. tako da tu nema ničega čudnog.

Je, al moraš uzet u obzir i u kojem je telefonu. S25 je puno manji telefon i vjerojatno ima manju komoru za hlađenje pa sigurno nije kao na ultri ili nekom drugom telefonu. On kaže da telefon zna biti baš vruć.

Je, al moraš uzet u obzir i u kojem je telefonu. S25 je puno manji telefon i vjerojatno ima manju komoru za hlađenje pa sigurno nije kao na ultri ili nekom drugom telefonu. On kaže da telefon zna biti baš vruć.
Ako je proslo dan dva od kupovine telefon jos uvek radi indeksiranje podataka tako da ce biti relevantno tek posle nekih 7-10 dana koriscenja.

Koju zaštitu preporučujete za ekran i zadnje staklo? Telefon je mat otpozadi, kao i S22, a na njemu su mi ostale ogrebotine od prašine pa ne bih i na S25.

Nazad
Vrh Dno