Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ја сам узео Ултру у Техноманији (због додатног ваучера од 3.000 дин) и рекоше ми данас да га очекујем (преузимање у радњи) после 7.2.. Ја се све надам да ће стићи и раније..

Ја сам узео Ултру у Техноманији (због додатног ваучера од 3.000 дин) и рекоше ми данас да га очекујем (преузимање у радњи) после 7.2.. Ја се све надам да ће стићи и раније..
Brat je isto uzeo Ultru u tehno druzini proslog petka, ali za sad mu se ne javljaju.

Mislim da ne može biti pre 7og Februara jer preorder traje do 6og.

Videh na instagramu kod drugara, njemu je stigao s25u juce...

... danas sam zvao mobilnog operatera da pitam kada počinje isporuka, kažu prva serija telefona je stigla 28.01.2025. - verovatno će od 03.02.2025. početi slanje...
Prve maske i hydro-gel(folija) mi stigle pre par dana(spigen i ringke maske nešto kasne), ali mi se sve čini da ću S25U bar neko vreme koristiti bez maske, gledao sam par puta izložene modele i form factor mi odgovara, boja titanium gray skoro kao S21U gray, oblik me podseća na note 4, tako da obećava...

Izgleda da nije velika potraznja kad stize pre vremena. Prosle godine ljudi cekali do Aprila...
Svake godine isto, prva serija stigne čisto da kažu eto krenula isporuka, prva serija 80% se ''pojavi na oglasima'',onda se čeka ne zna se koliko, nismo im interesantni kao tržište...

... danas sam zvao mobilnog operatera da pitam kada počinje isporuka, kažu prva serija telefona je stigla 28.01.2025. - verovatno će od 03.02.2025. početi slanje...
Prve maske i hydro-gel(folija) mi stigle pre par dana(spigen i ringke maske nešto kasne), ali mi se sve čini da ću S25U bar neko vreme koristiti bez maske, gledao sam par puta izložene modele i form factor mi odgovara, boja titanium gray skoro kao S21U gray, oblik me podseća na note 4, tako da obećava...
Po recenzijama ovih poznatih youtubera svi hvale izdrzljivost tako da bi mi bio “greh” staviti ga u neku gumenu masku tako lepog

Samo ove ispupcene kamere mogu da stradaju. Previse strce

Gde si sve to narucio? Ja bih uzeo neko kaljeno staklo i verovatno original koznu futrolu.

Што се футроле тиче: мој ѕ23u је од самог старта имао само Whitestone dome. И до пре неки дан је био буквално без тачкице. Онда ми је испао на степенице и сад на доњем ћошку има мали ожиљак.

У последње време су ме многи питали што немам футролу, и готово свима се допао одговор: дћДоста сам ја био роб телефона, он је мој, и не иде да се носи у футроли. Овако је ем компактнији, ем лепши.

Наравно, овакво размишљање не бих имао да кад би ми цена новог телефона била трећина плате.

Hahah...mislim da je mnogo više onih kojima za ultru treba tri plate. 😂
Deluje da se sprdam, a zapravo je žalosno...i to najmanje iz dva razloga.
Prvi je kakve su generalno plate ovde (jad i beda za većinu), a drugi je da neko sa platom od 600-700e (ili još gore i manjom) uopšte razmišlja o kupovini ovog (ili sličnih) modela.

Зато и кажем да је ово мој начин размишљања сада. Не морам да правим менталну гимнастику да ли могу да приуштим нови телефон или не.
Кад сам био млађи, и зарађивао много мање, нисам себи могао (увек) приуштити најбољи телефон, и зато сам сваки пређашњи носио са фул опремом.

Зато и кажем да је ово мој начин размишљања сада. Не морам да правим менталну гимнастику да ли могу да приуштим нови телефон или не.
Кад сам био млађи, и зарађивао много мање, нисам себи могао (увек) приуштити најбољи телефон, и зато сам сваки пређашњи носио са фул опремом.
Odlazi se u off, ali ja je jednostavno nosim, jer ne volim da je uredjaj izlupan, a postali su mnogi klizavi. Bukvalno skoro je za mene nemoguce duže nošenje ovako širokog bez neke maske koja poboljšava grip, a jesam pokusao. Možda je moguće s25 ili ip pro i slične manje varijante.

Мање више је цела тема off јер још увек нико од нас нема телефон у руци...

Malopre stize poruka od D expresa da preusmerim paket od roaming elektronika i ja sam ga preusmerio a dal ce sutra ili u ponedeljak ziv nisam. 😂😂😂

Ako je danas kurir stavio u paketomat onda da.Ako nisi dobio kod kojim da platis i podignes onda nista.

Tacno da "crknes" tako kad znas da je tu, a mora cekas 2 dana 😂😂
ajde vi sto se kupili, stavljajte oglase 😂 Ili bar prodavajte te vase zastarele s23 i s24 serije :D
Moj S24U je vec kaparisan, sin vec dobio koprivnjacu od iscekivanja a njegov S23+ ide suprugi tako da jedino ko hoce ostao je S21FE. 😂 😂
Ako je danas kurir stavio u paketomat onda da.Ako nisi dobio kod kojim da platis i podignes onda nista.
Ma kad bude vazno da su poslali. :cool:

Nazad
Vrh Dno