Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Čekao sam izlazak s25u u nadi da ću zamijeniti (odlični) s23u, ali ništa od toga.
Mislim da je idealno vrijeme da se proba iphone. Koliko pratim, ni tamo nema nekih velikih unapređenja već par generacija, ali ću mirne savjesti napustiti android.
Eh tako sam ja sa S23U presao na iPhone 16 Pro Max i posle 10 dana na srecu uspeo sam da se vratim na S24U.
Ako koristis opcije koje nudi Samsung intezivno i volis da budes administrator nad svojim uredjajem (a ne guest), docices ti brze nama nazad.. Pogotovu ako su dug godina u Android taboru ;)

Pobrisan (debeo) off, molio bih za manje flejmovanja, većina smo razočarani, evidentno je, ali tema je postala cirkus u zadnjih par stranica...

Kad bude bio 800e bice ok kupovina, a verujem da ce cena brzo dole jer opet nije neki veliki upgrade i samim time nema preteranu potraznju

Nekako mi je drago što je tehnološki napredak usporio iz više razloga:
  • prošlogodišnji flagšip će manje gubiti na vrednosti - i na uportebnoj i na tržišnoj
  • manje hardverskog unapređenja će naterati oba tabora da bolje peglaju softver i izvlače maksimum pa možda konačno dobijemo kvalitetnu aplikaciju kamere na samsungu napisanu iz nule
- i možda najvažnije , nema više WoW efekta i kupovne groznice koji su nam izbili silu para iz novčanika :)

Ja sam dobio danas ponudu od jednog operatera S25u sa 512gb za 7100 na dve godine.. hmm sta raditi da li preći sa S23u 🤔

200w.gif

Skoro ista ponuda kao @milke86 S25U 512 (ja sam prihvatio:LOL:), danas mi telefonom javili isporuka do kraja ove nedelje,
kažem operateru : ''auuu, ako će krenuti isporuku pre završetka promocije koliko je Samsung u panici,
op. odgovara: ne samo je Samsung ove godine spreman za isporuku,
ja: naravno da je spreman kada im je ostalo restlova od prošle godine - samo treba da prepakuju...''

Skoro ista ponuda kao @milke86 S25U 512 (ja sam prihvatio:LOL:), danas mi telefonom javili isporuka do kraja ove nedelje,
kažem operateru : ''auuu, ako će krenuti isporuku pre završetka promocije koliko je Samsung u panici,
op. odgovara: ne samo je Samsung ove godine spreman za isporuku,
ja: naravno da je spreman kada im je ostalo restlova od prošle godine - samo treba da prepakuju...''
Izvukli su pouku od pretprošle godine sto se tice preordera..ne isplati im se da ih narod tuži zbog nepostovanja roka za isporuku.Barem kod mene je bilo kašnjenja preko 2 meseca ..početkom Aprila sam dobio telefon. Naravno tužba itd. Tako da sad moraju da budu spremni.

Ja kazem brze ce on na 800e nego S24U za svoji vek :D

Najbolji sistem su već imali ( Sxx / Sxx ultra / NOTE ) al nedade im đavo da ga ne " popravljaju " :cool:

Prvi put otkad postoji s serija nisam odgledao prezentaciju, niti me je zanimalo. Kad pogledam celokupan tel, ne mogu reci ni da je unapredjen s24u, jednostavno se malo dobija. Ko nema tel iz s serije i zeli samsung naravno da ce da gadja na njega, ali meni jednostavno ovo nije samsung.

@Stefan1995 i svi ostali, počnite da se navikavate to je jednostavno budućnost Samsung-a, jer takav je trenutno Samsung biznis plan, kome se ne sviđa - nije ovo jedini brend telefona...
Samsung Galaxy S25 Ultra je dobar telefon, bt funkcija s pen-a je verovatno ukinuta da bi izvukli max sa istom baterijom uz minimalna ulaganja, što je opet osnova svakog biznisa veći profit uz minimalno ulaganje...
Korisnici imaju svoju računicu, moja je bila zamena telefona svake godine do S24 serije (koju sam preskočio), sada pokušavam da kupujem novi telefon svake 2. godine...
Ne zaboravite bilo koji telefon da izaberete, niste ga Vi sami izabrali - izabrao ga je neko drugi umesto Vas.

Negde sam cuo da su mozda taj bt izbacili da bi smanjili masu telefona koji gram 😂

Izbacili su ga jer samo. 5% korisnika koristi spen svakodnevno, a oko 30% povremeno.

Od tih 5% BT funkciju je koristilo oko 15%.

Vjerovatno su ukidanjem te funkcije ušteđeli par dolara (licence za BT i indukciono punjenje + kondezator).
Na prodaju od 10 miliona komada će samo na tu stvar da uzmu 30.miliona i menadžeri da napune džepove.

Nazad
Vrh Dno