doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
^ displej 🤣
ja sam Samsung voleo i trpeo do s24u kad im je vrhunac "inovacije" bio onaj užasni AOD kao kod Ajfona.Kakav promašaj, pojeli su ih kinezi sa inovacijama na svim poljima.
🇨🇳🏆
čak i da jesu, opet koriste m13 panel, ajde da kažeš i da im veruješ da je sređen, dok Apple koristi m14 za iPhone 16 koji je izašao pre koliko?^ Mislim da su resili taj panel. Imam sada S24U koji je projzveden kasnije u svom ciklusu (ima na kutiji) i nisam primetio nista u mrklom mraku jos skroz do kraja samnjeno osvetljenje...
čak i da jesu, opet koriste m13 panel, ajde da kažeš i da im veruješ da je sređen, dok Apple koristi m14 za iPhone 16 koji je izašao pre koliko?
samo još jedan od načina da uštede i da recikliraju materijale.
Čak i pixel 9 koristi noviji panel u odnosu na ovaj koji se gura na s25 ?
S25u vs s24u part2.![]()
Samsung Galaxy S25 Ultra vs Galaxy S24 Ultra camera shootout, part 2
We take the S25 Ultra and S24 Ultra on a photo tour of San Jose. Yesterday, we showed you a Galaxy S25 Ultra vs. S24 Ultra camera shootout – now it’s time...m.gsmarena.com
Kada smo kod kamera. Ništa epohalno.
Stvar u tim AI funkcijama jeste da su dostupne u potpunosti korisnicima na govornim područjima jezika koji se najčešće govore. Međutim, iako ja govorim engleski ja ne mogu da sve te AI opcije iskoristim u svojoj svakodnevici u potpunosti jer na našem jeziku nisu dostupne (i ne deluje kao da se ide u smeru da se proširi spisak jezika koji će biti dostupni za AI funkcije).ja sam Samsung voleo i trpeo do s24u kad im je vrhunac "inovacije" bio onaj užasni AOD kao kod Ajfona.
Apple, koji nije znao šta će, izbaci onu ružnu verziju AOD-a, a onda ovi jadnici i to iskopiraju.
apple izbaci punjač, ovi izbacili punjač.
apple ravan ekran, ovi prešli na ravne ekrane. mogli su bar jedan model da ostave sa zakrivljenim.
Apple stavio 5x kameru, ovi izbacili unikatnu 10x i stavili 5x sa jadnim senzorom.
Apple stavio 48mpx ili koliko već na UW, ovi stavili 50mpx na UW.
3x koliko je loš nećemo ni da pričamo, a čudi me što i to nisu izbacili do sad pa da furaju tri kamere kao apple.
dogodine će inovacija biti shutter button 🤣
a ovde što su ostavili isti grainy panel sa s24u plus izbacili bluetooth iz olovkice pa više ne možeš ni da je koristiš kao okidač za selfije.
i da dodam za ovaj čuveni AI što ništa nije njihovo, nego Guglovo 🤷
Zato ja gledam onaj 16pm sto sam imao i cudim se onom panelu, kako dobro izgleda. Ovo nisam znao... Sramotačak i da jesu, opet koriste m13 panel, ajde da kažeš i da im veruješ da je sređen, dok Apple koristi m14 za iPhone 16 koji je izašao pre koliko?
samo još jedan od načina da uštede i da recikliraju materijale.
Koga zabole za AI funkcije? Ajde kao možda ovaj prevod i nešto za fotke sve ostalo je beskorisno marketinško palamuđenje. Pogotovo što će se naplaćivati kao "subscription" posle prvih 6 meseci.Stvar u tim AI funkcijama jeste da su dostupne u potpunosti korisnicima na govornim područjima jezika koji se najčešće govore. Međutim, iako ja govorim engleski ja ne mogu da sve te AI opcije iskoristim u svojoj svakodnevici u potpunosti jer na našem jeziku nisu dostupne (i ne deluje kao da se ide u smeru da se proširi spisak jezika koji će biti dostupni za AI funkcije).
Na s24+ je zapravo najmanja razlika jos manja i od ultre i od običnog s24 😄, vi ste još i dobri!
Realno Samsung ima dosta bolju fotku.
Samo sto je ovo u Americi a u Evropi i ostatku sveta je Exynos na S24. 12GB rama i bolji procesor su opet veca promena nego sto nudi iPhone svojim korisnicima 60Hz u 2024. godini. Ocigledno je da je dostignut odredjeni tehnoloski nivo i da je sad uglavnom fokus na sredjivanju softvera.
Slažem se. Čekam još par primera i pada preorder. Peglaće oni ovo još oko kameraRealno Samsung ima dosta bolju fotku.
Isto kao što su ispeglali kamere na S22U, S23U i S24U. 🤣🤣🤣Slažem se. Čekam još par primera i pada preorder. Peglaće oni ovo još oko kamera
Slažem se, to kada sam video da će se naplaćivati posle 6 meseci baš sam se smorio. Ali očigledno je da sve ide u tom pravcu da ti kupiš uređaj, pa da svakog meseca plaćaš neku cifru kako bi ti bile na raspolaganju sve funkcije koje uređaj nudi.Koga zabole za AI funkcije? Ajde kao možda ovaj prevod i nešto za fotke sve ostalo je beskorisno marketinško palamuđenje. Pogotovo što će se naplaćivati kao "subscription" posle prvih 6 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari