Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Narucen S25+ Silver sa transparentnom magsafe maskicom, pa cemo da vidimo

Belgija
S25 Ultra 1TB > 1.420e
S25 Ultra 512GB > 1.300e
S25+ 512GB > 1.050e
S25 256GB > 800e

Sta se desava sa malim s25? Je l su unapredili kamere ili i dalje furaju iste od s22?

Samsung S 24.1U :D Ne znam da li je samo meni, ali deo sa kamerom i slikama, em mutan prenos em mi deluje sve kao da je AI pravio i slikao. Deluje mi isfolirano, tako da tu ne ocekujem nista bolje nego sto sada S24U moze da ponudi. Baterija ce biti za 15-20% bolja nego S24 i to je to. Vizuelno lepsi dosta nego S24U.

S25 verujem once again najbolji kompakt telefon koji se moze uzeti.

Najpametnija kupovina je S24U nov za 800e.

Kakav promašaj, pojeli su ih kinezi sa inovacijama na svim poljima.

🇨🇳🏆

Stagnacija već 3 godine. Pitanje je samo da li je Samsung toliko jak kao i Apple da ponudi isti telefon 3 godine uzastopce.

Da li se moze negde na leto/jesen ocekivati neka akcija S25 serija + neka FE serija uz njega ili su prestali sa tom akcijom?

Najpametnija kupovina je S24U nov za 800e.
Ne verujem da ce moci da se nađe za 800e, posebno ne 512gb.
U EU generalno su zadržavali cenu preko 1k ili kroz neke dilove sa operaterima ih "pojede mrak", pa dođe isto na onih 1300e kroz 24m

Ima i drugih opcija za/do 1k u zavisnosti gde leže prioriteti (kamera ili sw ili sve skupa) a itekako mogu da pariraju.
Ne vidim razlog zašto bi se Samsungu davao novac sem ako nisi okoreli fan ili zbog brenda i kasnije preprodaje, ko boluje da svake godine menja telefon.

Za sada A1 i Yetel imaju ponudu piše da ima i mts ali još nisu ubacili..svakako je kod A1 mnogo povoljnije..i naravno dobija se punjač ko se prijavio za event..u prevodu Djordje Lotrić što se poklona tice..

Da citiram sebe, pre 20 dana... Čak nemaju ni +4 GB RAM, cela serija je na 12GB, što je ok.

Idu na sigurno kao nikada do sada.
S24 i S23 će dobiti iste (ili jako slične) AI mogućnosti, kao i One UI 7 kroz 20 dana.

Ostaje napredak u
  • dizajnu napred, ivice oko ekrana uže, 14g lakši, malo uži i tanji
  • 20-30% bolji chipset i bolje hlađenje jer se sam po sebi više greje
  • Bolji ultrawide senzor.
  • Upitno bolja autonomija, videćemo još
Minusi:
  • Olovka je izgubila Bluetooth mogućnost
  • Dizajn se srodio sa iPhone

U odnosu na prethodnu godinu, značajno manje noviteta.
S23U i S24U zaista nemaju potrebe za upgrade-om.

Koristim S24U i ne bih prešao na S25U sve i da preskoče 3 generacije promena, pa da ne bude da opravdavam...

Ali ako su promene bazirali na novom procesoru koji jeste skok od 20-30% sudeći po sintetičkim testovima i novom-starom dizajnu gde dobijamo ukalupljenost i nešto uže ivice uz još veću cenu - ne bih rekao da će napraviti čudo.

Sudeći po tizerima zaobljeni dizajn je definitivno tu, SD Elite za sve takođe, nova širokougaona kamera, + 4 GB RAM... I dalje premalo benefita za prelazak sa S23U, kamoli S24U.

S24 će biti pun pogodak sada.

A ako ja lično biram između nešto bolje ergonomije i Note osećaja - uvek bih izabrao ovo drugo. Jer sada će i cela S i A serija (bez Ultra) u poslednje 2-3 godine + svi noviji iPhone uređaji biti praktično isti dizajnerski, ako izuzmemo kamere.

Šta, nema Exynos verzija? Preskačem. 😤

e onda sam ja u tih 10% koji neće, ovo je sirup na kašičicu za prehladu koja je prošla jutros. Ai neupotrebljiv za nas na yugoslovenskom govornom području. jedva čekam da neko implementira CGPT asistenta na telefonu pa da mu onako junački opletemo komande po naški. imam s24u i neću ići na s25u. preskačem jer ne vidim napredak. s26u možda ali who knows what tomorrow brings

@DarkoDjeric
Nema šanse, uzeće ih 5-10 ljudi sa foruma. Jednostavno nema smisla.

Cekam samo za tu bateriju... Definitivno ne idem sa S24U ali eto kasnije nekad, zbog habanja itd moze padne S25U... Ali to za nekih 2 god

Def ne znaju gde udaraju :) s25 slim :) šta je ovo..

Ja sam se odlucio za promjenu jer pomalo osjetim slabljenje baterije nakon 2god. Nije sad bas lose ali nije to to
U narednih 6-12mj se ce sigurno pogorsati s obzirom na torturu koji podnosi
Druga stvar, ne koristim nikakvu zastitu ekrana i oleofobni premaz se totalno potrosio pa je ekran stalno prljav i zamazan sto me bas nervira

Sudeći po kapacitetu baterije oni ladno nisu ispratili ovaj trend sa silicijum-karbonskom tehnologijom ? Zapao mi je za oko komentar nečiji da "Samsung ne napreduje jer nemaju konkurenciju", pa oni su skoro pa pregaženi od Kineza u flagship klasi, u životu ih drži još taj OneUI mada konkurencija i tu diše za vratom.

Baš razočaran, S24U sam proslijedio ocu nadao sam se da će S25U pružiti nešto više međutim nikad manje razlike, čak se sad čini S24U upgrade u odnosu na S23U a sprdali smo se u početku...

Sudeći po kapacitetu baterije oni ladno nisu ispratili ovaj trend sa silicijum-karbonskom tehnologijom ? Zapao mi je za oko komentar nečiji da "Samsung ne napreduje jer nemaju konkurenciju", pa oni su skoro pa pregaženi od Kineza u flagship klasi, u životu ih drži još taj OneUI mada konkurencija i tu diše za vratom.

Baš razočaran, S24U sam proslijedio ocu nadao sam se da će S25U pružiti nešto više međutim nikad manje razlike, čak se sad čini S24U upgrade u odnosu na S23U a sprdali smo se u početku...
Stvarno postaje iritantno da Samsung i Apple uopšte ne prate kineske proizvođače na polju razvoja baterija. Kinezi imaju veće baterije koje imaju duži životni vek i mnogo brže se pune.
Za ovih 7 godina softverske podrške, verovatno bi se menjala baterija dva puta za to vreme...

Sa dva kupona i trade-in s21+ izađe ok cena za s25. Koje su razlike između s25 i s25+?1000043190.jpg

Nazad
Vrh Dno