Ne verujem da ce moci da se nađe za 800e, posebno ne 512gb.Najpametnija kupovina je S24U nov za 800e.
Koristim S24U i ne bih prešao na S25U sve i da preskoče 3 generacije promena, pa da ne bude da opravdavam...
Ali ako su promene bazirali na novom procesoru koji jeste skok od 20-30% sudeći po sintetičkim testovima i novom-starom dizajnu gde dobijamo ukalupljenost i nešto uže ivice uz još veću cenu - ne bih rekao da će napraviti čudo.
Sudeći po tizerima zaobljeni dizajn je definitivno tu, SD Elite za sve takođe, nova širokougaona kamera, + 4 GB RAM... I dalje premalo benefita za prelazak sa S23U, kamoli S24U.
S24 će biti pun pogodak sada.
A ako ja lično biram između nešto bolje ergonomije i Note osećaja - uvek bih izabrao ovo drugo. Jer sada će i cela S i A serija (bez Ultra) u poslednje 2-3 godine + svi noviji iPhone uređaji biti praktično isti dizajnerski, ako izuzmemo kamere.
Maaa jok, bice skup a ovaj ce taman da bude pripitomljen 👀 😁Па ако ћеш за 2 године, онда нек падне S27U.
S25 Edge, flat screen.![]()
Samsung Galaxy S25 Edge hands-on
Thin is in. At the end of its Unpacked event today, Samsung teased the upcoming Galaxy S25 Edge, also known as the Galaxy S25 Slim in the rumor mill until...m.gsmarena.com
Def ne znaju gde udarajus25 slim
šta je ovo..
Stvarno postaje iritantno da Samsung i Apple uopšte ne prate kineske proizvođače na polju razvoja baterija. Kinezi imaju veće baterije koje imaju duži životni vek i mnogo brže se pune.Sudeći po kapacitetu baterije oni ladno nisu ispratili ovaj trend sa silicijum-karbonskom tehnologijom ? Zapao mi je za oko komentar nečiji da "Samsung ne napreduje jer nemaju konkurenciju", pa oni su skoro pa pregaženi od Kineza u flagship klasi, u životu ih drži još taj OneUI mada konkurencija i tu diše za vratom.
Baš razočaran, S24U sam proslijedio ocu nadao sam se da će S25U pružiti nešto više međutim nikad manje razlike, čak se sad čini S24U upgrade u odnosu na S23U a sprdali smo se u početku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari