Slažem se s23u ima jako dobro to rešeno. I žao mi je iskreo sto sam uopšte prlazio na s24u. A 25u sa ovim oblim ćoškovima neću ni razmatrati.Džabe tanki bezeli kad ide još "debeli" okvir oko svega toga. To je bio još jedan od benefita zakrivljenog ekrana
HAHAHAHAHAHHAHAHA, kazem vam ja pre neki dan... Prejadni su.
Sve i da bude, kome to treba? Još da smisle case da kupiš od 70-100e min da bi to imao.Mozda ipak i bide Qi2😉
![]()
Google i Samsung unapred najavili: bežično punjenje za Android telefone dobija veliko unapređenje
Qi2 standard na Android platformi donosi stabilnije i efikasnije bežično punjenje uz podršku za MagSafe dodatke.benchmark.rs
Licno mi je to najmanje bitno. Mene vise zanima kako ce da se pokazu zajedno SD 8 Elite i 5000mAh🤔 Mada sam misljenja da je bilo bolje da je ostalo 12GB RAM umesto najavljenih 16GB a da su povecali kapacitet baterija na minimum 5500mAh.Sve i da bude, kome to treba? Još da smisle case da kupiš od 70-100e min da bi to imao.
Ne, vec je anoda manjih dimenzija, pa je moguće napraviti baterije većeg kapaciteta bez neke ogromne baterije. To je predstavio još Honor sa Magic 5 Pro u Kini, onaj pokušaj sa grafenom Xiaomi ipak nije prošao, a ovo je sada već standard.MKBHD nagovestio da mo\da S25 dobije neku carbonsku bateriju, dodu[e to je jo[ uvek Litijum Jonska ali brze se puni dosta valjda.
Daj boze, mada njemu ne bi verovao ni dobar dan kad kaze.MKBHD nagovestio da mo\da S25 dobije neku carbonsku bateriju, dodu[e to je jo[ uvek Litijum Jonska ali brze se puni dosta valjda.
Pa treba onima koji bi ipak hteli da S25 ima vise od samo SoC i RAM promene u odnosu na S24.Sve i da bude, kome to treba? Još da smisle case da kupiš od 70-100e min da bi to imao.
Koristio sam p30pro punih 5 godina i presao na iphone 16 pro, velicina taman, sam telefon dobar (prvi put imam iphone).Sve si upravu sto si napisao.
Ja kao neko ko jos uvijek vaga sta uzeti i kad uzeti meni ce izgleda sve biti ogroman skok i osjetan prelazak (korisitm p30pro vec pune 4 godine, usli smo u petu)
Ne volim velike telefone i to mi je najveci problem kod odabira, 6.3" ili 6.4" su za mene idealne velicine. Isto tako zelim da je sve ultra/mega/giga kad su u pitanju kamere, baterija, procesor...ali to sa manjim/obicnim modelima ne mogu dobiti.
This means updates until Android 22Galaxy S25 series will get 7 years of OS and 7 years of security updates
Ja juce presao sa S23U na iPhone 16 pro max isto kao ti prvi put u zivotu i za sada ima stvari koje mi fale, no nista nije radikalno toliko da ne moze telefon da se koristi. Svakako S25U je iza ugla, ako mi se svidi moze lako da se desi da se prebacim nazad, i opet narednih 2 godine nista da ne menjam, kao i sa S23U. No i iPhone je ozbiljna masina, baterija ne zna kako izgleda punjac, toliko se slabo prazni da je to nesto sto nisam video do skoro..Koristio sam p30pro punih 5 godina i presao na iphone 16 pro, velicina taman, sam telefon dobar (prvi put imam iphone).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari