Šta je novo?

Horizon Forbidden West

Ja od kako sam poceo da "letim", igra mi bolja duplo :) Ne mogu da je ostavim, a izaslo je brdo igara...Znam ako je ostavim, vise nece biti to to - nakon nekoliko igara. Ja jesam za fazon jedna igra - da se posvetis...Ali tako je teeeesko u moru dobrih igara... Kako bih voleo da imam samo jednu i da ne mogu da imam jos, nesto kao RTS 1 i 2 kad je postojao...Pa je crtani u 19 15 bio l u d i l o..Danas klinci ne znaju kud udaraju od kolicine sadrzaja. Da ne idem u off... :)

P.S. Jel treba odigrati DLC (vredi?) Samo ce mi odloziti ove nove igre, a vremena imam za igranje - nikad manje

Poslednja izmena:
@Sean burning shores je obavezno štivo posle osnovne igre, takođe lepo nadopunjuje priču. Dosta je kraći od originala, mada ako radiš sve side questove i svijaš sav kontent, onda se prilično oduži.

M ne, nazalost toliko ne mogu da idem u "detalje" Resavam MAIN i po koju SIDE, ako deluje privlacno... 🤷‍♂️ Izbegavam misije, idi tamo i polomi 1000 masina :sick:

Poslednja izmena:
Pff..Oduvao poslednjeg BOSSa, sad sam ostavio SIDE misije i DLC kao jednu "novu igru" koja me ceka...

Hahaha, zabranise i ovo kod nas. Onaj ko je kupio moze da igra, al da se kupi vise ne moze.

cek, vi stvarno dajete podrsku sonyju, da radi to sto radi, kupujuci njihove igre?

cek, vi stvarno dajete podrsku sonyju, da radi to sto radi, kupujuci njihove igre?
Hahah, ovo sam kupio pre celog picvajza. Sada, cak i da ukinu PSN requirement, ne bih im dao ni dinara.
za ovo sam video na X-u vest, pa reko da proverim, i istina je.

Ja poceo da igram ovu igru pre nekoliko dana. Naravno skinuo narodnu i lepo radi bez problema.

Svaka cast Soniju sto ohrabruje pirateriju ovako.:whistle:

Ček, ček... Oni koji imaju igru od ranije ne moraju da brinu? Ja je imam na Epicu od pre godinu dana otprilike.

Hm, vratili su je zasad.

Vrh Dno