Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Istekla Argentina.
Planiram Indija preko Apple. Napravio nalog Apple ID, cene su u rupi na Apple store. Ako se na YT app ulogujem sa mail tj. starim nalogom koji je bio glavni za Argentinu, da li ostaje sve isto i ostali članovi autoamtski budu u familiji? Ili novi nrp. isti mail koji sam koristio za Apple ID?

Istekla Argentina.
Planiram Indija preko Apple. Napravio nalog Apple ID, cene su u rupi na Apple store. Ako se na YT app ulogujem sa mail tj. starim nalogom koji je bio glavni za Argentinu, da li ostaje sve isto i ostali članovi autoamtski budu u familiji? Ili novi nrp. isti mail koji sam koristio za Apple ID?
Ostaje sve, uloguj se sa postojecim mailom.

Danas prošla normalno mesečna uplata za ARG family (4.29$) :)

Zašto ne bi prošla, ustanovili smo već da normalno prolazi ako plaćanje ide preko Google Play (u USD) ili preko Apple.

Da li neko koristi karticu u regionu šengena, sa IBAN-om, a da želi Family za YT Premium za srpski region?

Покушавам да повежем какве везе има картица са шенгеном, IBAN и српски Јутјуб?!
1737312617885.jpeg

Upravo uplaceno preko google play prodavnice na Argentinu family paket, vudecemo do kad ce da radi.
Ukoliko neko zeli da se pridruzi Argentinskoj porodici neka me kontaktira u poruci.

Upravo uplaceno preko google play prodavnice na Argentinu family paket, vudecemo do kad ce da radi.
Ukoliko neko zeli da se pridruzi Argentinskoj porodici neka me kontaktira u poruci.
Ostalo je jos 2 mesta, placanje 80 dinara mesecno. Potreban VPN (ima besplatnih).

Evo ovako, dragi moji:

Vidim da se uveliko udara po biznisu sa sve ponudama razmena koja krse pravila u prvom postu.
To necemo raditi ovde, necemo praviti pijacu od foruma.
Razmena je zamisljena da stari clanovi koji imaju viska slobodnog mesta u free ili fer razmeni popune ista odnosno da svima bude dobro.
To ne znaci da mozete da napravite x yt family naloga i "popunjavate po fer ponudi".
Banovani su koji su preterali svaku meru ili koji su se registrovali samo da bi nudili/trazili ovde.
Bice banovani svi koji prekrse doradjeno pravilo iz prvog posta i koje sada glasi:

MOD EDIT:
E ovako drugari.
Ko nema godinu dana staza na forumu i 250 poruka ne može da se oglasi u temi da nudi ili trazi nalog za YouTube premium.
Ako neko ponudi, report, pa ćemo sankcionisati, kao i ako neko od takvih ponude preko PM.
Krsenje ovih pravila i svaki vid komercijale ce rezultirati instant trajnim banom.

Hvala na razumevanju

Ovo sam htio davno predloziti ali hajde da se ne pravim pametan. Imao sam nekoliko punuda u pm za "prodaju" naloga kao i jedan slucaj razmjene gdje se ispostavilo da lik share-a nalog kome stigne...dao mi kao IRIS, ja usao sve ok, kad za pola sata me izbacilo, udjem u nalog kad ono sve nova imena :ROFLMAO:
Sve sto sam ovdje podijelio su iskljucivo moji nalozi. Tako sam i zamislio ovu razmjenu.

Razmena je zamisljena da stari clanovi koji imaju viska slobodnog mesta u free ili fer razmeni popune ista odnosno da svima bude dobro.
Тако и треба да буде. Овде сви дискутујемо о томе како што јефтиније да се прође (ако већ може, што да не, што бисмо Јутјубу плаћали више пара кад не морамо), и онда дође неко овде с намером да заради, и то фину своту (оном рачуницом лика је на годишњем нивоу 3500дин по једном фемили пакету, а сигурно нема само један). Елем, Ако се већ нуди место, онда се нуди по рачуници цена подељено са тренутним бројем чланова, па како се више њих убацује, тако свима пада месечно плаћање, мало је јадно шибичарити на теми где људи нису пали с Марса. Да не дужим више, подржавам овај пост и надам се да неће бити више оваквих "испада".

Ma ono je + i botina, takve i slicne treba trajno ukloniti sa foruma.. Meni je vise puta progledano kroz prste za vredjalicu i sl., al' mislim da su ovi bas preterali.

Ma ono je + i botina, takve i slicne treba trajno ukloniti sa foruma.. Meni je vise puta progledano kroz prste za vredjalicu i sl., al' mislim da su ovi bas preterali.
To su sve oni sa kp sto su rokali biznis za razne naloge YouTube, Netflix... Vecina naloga su bili kradeni, sad je kp zavrnuo slavinu jer je to prešlo baš u nelegalnu sivu zonu i eto ih sad ovde na forumu.

Zavrnuli su i ovde :sneaky:

Možeš da kontaktiraš podršku (Google one) i zamoliš da ti opet dozvole, prolazi često.

Možda je glupo pitanje. Za kupovinu YT Premium preko Apple, da li može preko Mac Mini da se odradi kupovina ili mora Iphone?
Sestra ima službeni Mac Mini, pa da znam unaprijed, ako ne može da se ne bakćem.

Možda je glupo pitanje. Za kupovinu YT Premium preko Apple, da li može preko Mac Mini da se odradi kupovina ili mora Iphone?
Sestra ima službeni Mac Mini, pa da znam unaprijed, ako ne može da se ne bakćem.
Ne može. Mora biti YouTube aplikacija (koje nema na Macu). Dakle, iPhone, iPad, iPod (zavisno o OS verzije).

Nisam lično probao, ali mislim da ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka za to. Imam prijavljen indijski Apple ID na starom Macbook Pro i sve se prikazuje kao i kada je taj indijski Apple ID prijavljen na iPhone-u, tj. cene u prodavnici aplikacija su u rupijama. Jedino nisam siguran da postoji YT aplikacija za Mac OS, što je preduslov jer pretplata mora da se pokrene iz aplikacije.

Pozdrav, uzeo sam sam Family pack od jednog clana sa foruma.Sve radi super samo me interesuje jedna stvar.
Zasto ono sto sam downloadovao preko kompjutera na YT stoji kada udjem na kompjuter ali kada otvorim na mobilnom aplikaciju tih video fajlova nema?Da li moram posebno da downloadujem na PC a posebno na mobilni?

Hvala unapred.

Dobro jutro Kolumbo :)

Ma ne bre,mislio sam da se download vezuje za nalog a ne za uredjaj,zbog toga sam pitao.Sada sve duplo moram da skidam.

Nazad
Vrh Dno