Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

A kad to planu vauceri ? Ovde je sto puta napisano da se vauceri pustaju u odredjenim periodima, znaci malo vaze, pa malo ne vaze. Desava se da u 10 ujutru vaucer ne vazi, a onda taj isti vaucer vazi u toku popodneva, veceri ili noci. Marketinska fora sa ogranicenim brojem vaucera.

@damke80
Ono sto sam i inace uzeo u prvoj porudzbini, adaptivno mleko za bebe, pelene, vlazne maramice, kasice za bebe i takve stvari. Ono sto svakodnevno kupujem.
Dobra taktika.
Da znam za sledeci put, ako nas ovi "advokati" ne upropaste

Pa o ovome se pise od kada postoji ova tema, mislim da na svakih par strana kada neko zakuka da su nestali vauceri neko drugi napise da se proba kasnije, i cesto se i potvrdi da vaucer ponovo radi.
A sto se tice ananasa, jutros je njihova it sluzba bez problema mogla sa isfiltrira sve porudbine na koje se primenje ovaj vaucer i da ih storniraju. Ali ne, one su pustene dalje u magacin na odvajane. Pa onda jos jedan vaucer koji se isto ponasa. Da li je moguce da do 13:30 niko nema pojma sta se desava ?

Poslednja izmena:
A sto se tice imena i prebivalista, retko ko sada ima neregistrovan broj telefona. Nisu ovde profesionalni vacarosi, pa da imaju sve spremno. Kad naleti nesto, iskoristi se, i to je to. Nece niko narucivati robu na parking u susednoj ulici.
Više sam mislio na slučaj da žive kao neprijavljeni podstanari, što je u Srbiji praktično pravilo a ne izuzezak.
Trgovac nema pravo da traži od operatera podatak na čije ime je registrovan broj mobilnog telefona.

Ja sam probao danas u toku dana onaj vaučer, došao do plaćanja, vaučer prošao ali nije radilo dugme plati odnosno nije bilo klikabilno. Na kranu ništa od moje kupovine ali makar sam pokušao. Inače sam stavio u korpu neki whey protein, i neke suplemente.
Više puta sam probao, čak uneo i drugu karticu (ima doovljno sredstava na obe) , probao plaćanje pouzećem, plaćanje ips-om, dostavu na kućnu adresu, na paketomat, probao preko web-a, preko aplikacije... Tako nekih pola sata. I ništa. Očigledno da su u nekom trenutku uvideli o čemu se radi (ili nisu?) ili je prosto server bio preopterećen, srećnim kupcima čestitke :)

Prilozi

• Screenshot_2025-01-18-00-47-42-422_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-18-00-47-42-422_com.miui.gallery-edit.jpg
    71.2 KB · Pregleda: 71
  • Screenshot_2025-01-18-00-47-18-704_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-18-00-47-18-704_com.miui.gallery-edit.jpg
    399.6 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot_2025-01-18-00-46-26-572_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-18-00-46-26-572_com.miui.gallery-edit.jpg
    798.2 KB · Pregleda: 69
Ovi sa advokatima i tuzbama pod hitno da nadju drugu temu da smaraju.
@miki92 isto se i meni desavalo i na kraju je proslo jedno placanje pouzecem, a vaucer z aplacanje karticom je zaglavio i ispao nevazeci i pre nego je tzv bag otklonjen...
Baksuz...

Stigla dva od prve porudžbine, imam i par otkazana. Što se tiče tužbi, kontaktirao sam advokata kao i medijatora i obojica su rekli da nemaju osnova, nije moja krivica što taj kod to radi, kako ja mogu da znam da nije neka njihova akcija ili čišćenje zaliha ili promo akcija, i nisam nikakav "hak" iskoristio da bi pribavio dobit protivzakonito

Meni PE dostavio dan za dan 3 porudzbine(podeljene u vise). Jos par paketa kod CE(to znaci stize oko Ilindana) i par jos stoje u obradi, a to su sve radnje koje nisu Spark.

Stigla dva od prve porudžbine, imam i par otkazana. Što se tiče tužbi, kontaktirao sam advokata kao i medijatora i obojica su rekli da nemaju osnova, nije moja krivica što taj kod to radi, kako ja mogu da znam da nije neka njihova akcija ili čišćenje zaliha ili promo akcija, i nisam nikakav "hak" iskoristio da bi pribavio dobit protivzakonito
Mislim da sam nesto slicno i napisao pre nego sto su obrisani postovi, ali obzirom da nisam imao vremena da se obrazujem moje misljenje nije merodavno :) Elem, moji su svi paketi kod kurirske sluzbe, ocekujem u ponedeljak ili utorak dostavu. Bas iz tog razloga sam narucivao sve od Sparka (a brzo) kako se ne bi potencijalno otkazivale porudzbine.

Ima li neko ideju ko je duže na platformi da li da očekujem 5000 vaučer do kraja meseca? 🤔

Planiram da kupim neki TV pa da ne čekam ako tipa daju jednom mesečno takve vaučere.

Verovatno si zakasnio. Bio je prošle subote oko podneva kao i danas.

Otkazano mi je pola porudzbine od juce za sada...

IMG-e5ce3f66689ff3d9363d937c8b359773-V.jpg

Tu smo da ti pomognemo!
Ako je iznos tvoje korpe veći od 4.000 RSD, dajemo ti vaučer od 500 RSD!
Tvoj promo kod:

PyeWpbkm

Kod važi naredna 2 dana.
Količine su ograničene, zato požuri dok su tvoji artikli još na stanju.

Verovatno su artikli koji nisu od Sparka .

Tu smo da ti pomognemo!
Ako je iznos tvoje korpe veći od 4.000 RSD, dajemo ti vaučer od 500 RSD!
Tvoj promo kod:

PyeWpbkm

Kod važi naredna 2 dana.
Količine su ograničene, zato požuri dok su tvoji artikli još na stanju.

Iskoristio, hvala :)

Meni otkazali desetak stvari ostavili samo dve, sve bilo od Sparka.

I meni su otkazali porudžbinu. Prepodne su je potvrdili i spakovali. Abrzo.
Poslali su mi reaktiviran vaučer, koji ne radi.

Meni samo 3 otkazane - 3 pošiljke, ne 3 itema (neke gluposti), ali većina spakovana, nešto kod kurira a nešto se čeka na preuzimanje

Meni PE dostavio dan za dan 3 porudzbine(podeljene u vise). Jos par paketa kod CE(to znaci stize oko Ilindana) i par jos stoje u obradi, a to su sve radnje koje nisu Spark.
PE je post ekspres? Oni ti doneli paket iz ananasa?

Nazad
Vrh Dno