ExactlyPa ako ce da glume Amazon, nadam se da nece da tuze. Amazon kad se *****e, prihvati *****.
ExactlyPa ako ce da glume Amazon, nadam se da nece da tuze. Amazon kad se *****e, prihvati *****.
Je l tebi to manja korpa od 15k ili je to samo deo?Evo stiglo da je AKS preuzeo posiljku. Javljam ponedeljak / utorak koja je cifra kad dajem pareNikad bolje nisam prosao za 5 para gaca
Pogledajte prilog 476716
Pogledajte prilog 476717
Cekam jos Porcelanska posuda za puter sa nožem da pruzme CIty Express
Fiskalni racun sa ovim iznosima je izdat. Sve regularno.
Takođe, preuzeo kurir. Zato ja i platio unapred ako kaže dostavljač da treba da se plati, da ne preuzimam. Ali sigurno neće, ponovo stoji u specifikaciji 642,00 dinara.Evo stiglo da je AKS preuzeo posiljku. Javljam ponedeljak / utorak koja je cifra kad dajem pareNikad bolje nisam prosao za 5 para gaca
Pogledajte prilog 476716
Pogledajte prilog 476717
Cekam jos Porcelanska posuda za puter sa nožem da pruzme CIty Express
Fiskalni racun sa ovim iznosima je izdat. Sve regularno.
Visim na ananasu 24h i ovo propustihJel ste uspeli da se ovajdite?
Ja sam prespavao bag
Koliki je bio iznos? Jer vidim da ostalima je prošlo.Otkazaše mi porudžbinu od noćas, pih...ja se ponadao da će da ispoštuju. 🤓
Koji je najveći iznos ?I meni su sve pakete preuzele kurieske sluzbe, i od nocas i od danas. Stigli i fiskalni racuni na mejlove.
Realnija je priča da vaučere namerno pušta Ananas. Nije realno da nemaju nikakvu kontrolu, od radnika preko šefova, do supervizora. Ceo dan naručuju ljudi proizvode za 20000 dinara i plaćaju ih 1000 dinara i da se niko ne zapita šta je ovo, malo teže, To vodi Mišković, čovek je milijarder i u biznisu tolike godine, malo je verovatno. Jednom greška da, dva puta teško. Možda dođe do greške ali oni sa vrha kažu nema veze jer je to sića za njih, ili im to dođe kao reklama, jer npr milion dinara ga košta reklama na Rts-u, Pinku dnevno, a ovo će da daju milion dinara a efekat je mnogo veći.Nadam se da barem niste naručivali robu na svoje pravo ime sa tim ubagovanim kodovima. Ne znam konkretno za Ananas, ali ostale prodavnice vrlo rado tužakaju kupce kada se njihovom greškom ogrebu. Trgovac od podataka ima samo ono što im vi dostavite, tako da ne morate dobrovoljno da im olakšavate posao. Ili barem nemojte da imate prebivalište na adresi na koju naručujete robu.
Voleo bih da vidim slucaj na sudu koji je prodavac dobio jer je isporucio robu sa sve racunom i posle tuzi jer je malo naplatio.ali ostale prodavnice vrlo rado tužakaju kupce kada se njihovom greškom ogrebu
U sustini, mogu da pokusaju ovako, ali je sporan prvi stav, jer mislim da su morali znati sta se ovde desava. Niko ih nije tukao po usima da ceo dan salju pakete, uopste ne znam kako je moguce da to ne primete. Kinezi rade slicne gluposti da bi privlacili paznju i da bi im se stalno visilo na aplikacijama. Ne bas ovako ekstremno, ali opet, ne moze i jare i pare.Prekomerno oštećenje
Očigledna nesrazmera uzajamnih davanja
Član 139
(1) Ako je između obaveza ugovornih strana u dvostranom ugovoru postojala u vreme zaključenja ugovora očigledna nesrazmera, oštećena strana može zahtevati poništenje ugovora ako za pravu vrednost tada nije znala niti je morala znati.
(2) Pravo da se zahteva poništenje ugovora prestaje istekom jedne godine od njegovog zaključenja.
(3) Odricanje unapred od ovog prava nema pravnog dejstva.
(4) Ugovor će ostati na snazi ako druga strana ponudi dopunu do prave vrednosti.
(5) Zbog ove nesrazmere ne može se tražiti poništenje ugovora na sreću, javne prodaje, kao ni onda kad je za stvar data viša cena iz osobite naklonosti.
Sta si kupio zivota ti?Svi paketi su na oko 17 hiljada. Prvi sam platio 4000, tada sam i provalio da vaucer skida po artiklu. Ostalih pet su oko 1000-1500 dinara ukupno. Placeno sve karticom.
Nije cudo sto vauceri planu, covek 6 komada...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari