Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ali kod nasih operatora rcs ne radi jos. A.ocigledno pravi problemcice

Radi samo je problem kad imaš dual sim, od kojih je jedan esim.. Onda ti je po automatizmu, RCS na fizičkoj kartici, što je nebuloza epskih razmera.

Momci koji punjač preporučujete za S24U? Da li juriti Samsungov EP-T4511 (PD 45W) ili može neki drugi. U ovaj Samsungov ide 1,8m kabl što nije loše.
Samo da javim da sam našao oriđiđi Samsung punjač oznake EP-T4511, kabl vrlo kvalitetan. Nisam hteo da rizikujem sa drugim punjačima.

S24U se pokazao za sad odlično. Voleo bih samo da je fingerprint senzor malo brži, ali to vidim da će srediti u sledećem update-u.

Samo da javim da sam našao oriđiđi Samsung punjač oznake EP-T4511, kabl vrlo kvalitetan. Nisam hteo da rizikujem sa drugim punjačima.

S24U se pokazao za sad odlično. Voleo bih samo da je fingerprint senzor malo brži, ali to vidim da će srediti u sledećem update-u.
Fingerprint senzor je brz da brzi ne moze biti,jedino ako imas neku foliju(staklo)onda ona moze da ti pravi problem.

Ali ne na ios-u, to je bitan detalj. Poruke na ajfon idu kao mms. Koliko sam citao za sada samo u Americi rcs radi na ios.

pa ovo nije tema za iPhone 😃 A i RCS na iPhone-u tek od nedavno (par meseci?) funkcionise.. Normalno je da operaterima treba malo vremena za implementaciju..

Ne znam šta je onda problem kod mene...

Prilozi

• Screenshot_20250111_161610_Call settings.jpg
    Screenshot_20250111_161610_Call settings.jpg
    49.8 KB · Pregleda: 44
  • Screenshot_20250111_161536_Messages.jpg
    Screenshot_20250111_161536_Messages.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 49
Honor 200 ostaviio u butiku , služi kao poslovni tel 😁 ... A S23U je uz doplatu zamenjen za S24U 🙂 .
Ja iskreno gledam da promenim telefon nazalost. Ali nije mesto ovoj temi. Gledam specifikacije s25 ultre ako je tacno. *** nema nista novo sem procesora, stvarno sam pomalo razocaran. Ove godine ce da ih pojedu kinezi.

Odličan telefon, brz, jako dobar ekran, nisam mu našao mane za ovaj novac.
Na s24 Igo i Here rade samo ako skines original sa prodavnice, a nisu jos krekovali jer je razlika sto je u pitanju 64 verzija telefona.

Nadam se da si u pravu brate. Ali ja odoh dalje i to je to 😒 nisam srecan ali sta da se radi.
Druze ako ces iskreni savet "bolje ulozi novac u nesto pametnije i nesto sto ce ti u zivotu trebati i znaciti" mani se glupih mobilnih telefona svi su isti nema im razlike nikakve sve je to presipanje iz supljeg u prazno a ti bacas pare na nesto sto te nikad nece uciniti srecnim duze od par dana. Govorim ti iz iskustva jer sam u proslih 10 godina menjao sve moguce telefone i nista nisam dobio sem bacene pare koje da vratim ne mogu i zato ti kazem poslusaj ako zelis na vreme i okreni se pametnijim stvarima u zivotu.

Dajte predlog za neki hub ili kvalitetan kabl za povezivanje telefona na TV za DEX

Nazad
Vrh Dno