A mozda ce da gore i 5 godina, a mozda je ovo najnize sto ce market biti u narednih 50 godina. Kad pogledas kroz koliku "istoriju" mi kao nesto gledamo shvatis da istorije i nema nego neki trenutak u vremenu...Kataklizma je izvesna, samo je skok upitan. Que sera, sera.
Sve lampice koje predviđaju recesiju su se upalile. Doduše, većina ih je gorela i prošle godine, pa smo se provukli.
A mozda ce da gore i 5 godina, a mozda je ovo najnize sto ce market biti u narednih 50 godina. Kad pogledas kroz koliku "istoriju" mi kao nesto gledamo shvatis da istorije i nema nego neki trenutak u vremenu...
Ma razumem brate al pricamo o 100 godina razumes, dve generacije? Kakva istorija... Lepo je to preklapanje, ali mi nemamo istoriju da je poredimo. Imamo nesto sto je poslednja dva-tri puta, ali to su ujedno i prva dva-tri puta i jedina dva-tri puta. Ne mislim da moze da se tvrdi bilo sta, samo neki ljudi dovoljno dugo tvrde nesto pa ponekad budu u pravu (ne mislim na tebe)
“Overbought”.Šta se desilo danas, ovakav pad? Sem što je utorak... Nisam pratio zbog Božića
da ali za veliki pad juče je triger ustvari bio taj što izgleda neće biti očekivanih rate cut-ova.. https://www.coindesk.com/markets/20...slide-to-96-k-560-m-long-positions-liquidated“Overbought”.
Kupovalo se pred NG više nego što treba, pa je na početku 2025. sledio istovar i pad.
I ja sam siguran da će biti još doooobrog plusa i zato dokupljujem i dalje kada se crveni,Izgubio sve sam bitke al jos vodim rat...takva neka situacija. S jedne strane sam u fazonu samo strpljivoi za mesec,dva,tri sigurno sam u plusu. E sad, ako sam "sigurno" u plusu sto ne dokupim jos? Znaci nisam siguran![]()
Hvala na odgovoru.. nadao sam se da bar na prolece moze da dodje do 12 dolara ali tesko..mnogo je bas palo moze i jos dole da ide i ne sam on...TIA SUI SEI vrlo slicni projekti, dosta dobri
TIA....
Cena blizu jednogodisnjeg minimuma i vrlo je dobra za ULAZ, bez mnogo pompe bih trebalo da se udupla do polovine marta.
Problemcic je MNOGO lockovanih novcica , treba pazljivo pogledati plan unlockovanja i proceniti situaciju ako ti je plan dugorocan bice tu potopa ...
Brate kopao bi rukama i nogamaTa boodala je pre neki mesec tuzio grad sto nece oni da kopaju. Odlepio je skroz. Tesko covek podnese toliki gubitak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari