Kineska verzija je zaključana hardverski na samom mediatek čipu i softverski od strane Viva.Nije mi jasno kako Kinezi nisu našli način da "hakuju" vivo telefon i ubace u njega global rom.. ? ipak su to Kinezi, hakovali bi drvenu stolicu da mogu da je prodaju za 1e više
Dobiće sigurno kroz ažuriranje. Dobio je x100 pro (cn) dobila je i ultra (cn)Kineska verzija definitivno nema Android Auto, moraće se ganjati Global...
Jel moze link gde ima da je x100 Ultra dobila Android Auto, gledao sam pre par dana i nisam uspeo da nadjem?Kineska verzija je zaključana hardverski na samom mediatek čipu i softverski od strane Viva.
Dobiće sigurno kroz ažuriranje. Dobio je x100 pro (cn) dobila je i ultra (cn)
Moj brat ima x100 pro i azurira mu se Android auto applikacija i ima je u app manageru ver. 13.3.644654 ali ne postoji u app drawer-u ne znam jel to normalno...Jel moze link gde ima da je x100 Ultra dobila Android Auto, gledao sam pre par dana i nisam uspeo da nadjem?
Znaš kako ja to cenim, postoje dve opcije, ili da se čeka da x200 Pro Global postane nešto prisutniji i da ga se na KP pojavi u većoj meri i da mu cena kroz neko vreme tamo do marta - aprila padne na nekih 800injak evra ili da se čeka Ultra i da se uveze direktno iz Kine jer global teško da će doći i ako ga bude, teško da će to doći na neku razumnu cenu do septembra. Mada, možda je neki reper Xioami ultra varijanta i njeno cenovno kretanje, a ona je dosta pala.x200 pro, od 1T je 1000 dolara, x100 ultra od 1T je 1200 dolara. To je cena kod njih. Kod nas sigurno neće biti dostupan, a verovatno ni u EU.
Inače ove kamere što planiraju da stave na x200 ultra sa 4k, sony je to pre godinu, dve ili tri, već stavio na xperya. Stim što ni taj telefon nije išo van Japana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari