Bas tako.Гладијатор 2. 5/10
Погледао сам преко 2000 филмова у животу и као најбољи свих времена на мојој листи стоји Гладијатор 1. Нисам желео да гледам двојку у биоскопу јер овај филм никада није треебао да се сними, јер како год да су га урадили не би могао да буде ни принети првом, ово је чисто скупљање пара, видим да и тројку планирају... Сценарио је писан као да сте чету дали сценарио првог и рекли направи ми други, исто овако само мало другачије. Оно што бих истакао јесте баш баш лоша глума Пола Мексала, једноставно није дорастао ни до глежњева Максимусу са којим га морамо барем мало поредити. Дензел одрадио улогу у фазону дајте ми те зелембаће и ако може нек моје снимање траје 2-3 дана.
Мајмуни, носорози, ајкуле.... Ајмо у тројку да убацимо Дракулу и нинџа корњаче и то је то. Спектакл!
A gde ne glumi.Mislio dam da se zezate, moram sad da ga gledam. Jel glumi Pedro?
Mjok otkud ti
Realno, "zombi" pavijani na pocetku teraju na Esc... u stvari onaj woke grad sa pocetka je prva rupa.Ja cim sam video vodu i "ribice"... WTF... Odmah sam ugasio. Lose bas lose...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari