Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači da ne nastavljam Anoru, gledao nekih pola sata dobra je mala.

Гладијатор 2. 5/10

Погледао сам преко 2000 филмова у животу и као најбољи свих времена на мојој листи стоји Гладијатор 1. Нисам желео да гледам двојку у биоскопу јер овај филм никада није треебао да се сними, јер како год да су га урадили не би могао да буде ни принети првом, ово је чисто скупљање пара, видим да и тројку планирају... Сценарио је писан као да сте чету дали сценарио првог и рекли направи ми други, исто овако само мало другачије. Оно што бих истакао јесте баш баш лоша глума Пола Мексала, једноставно није дорастао ни до глежњева Максимусу са којим га морамо барем мало поредити. Дензел одрадио улогу у фазону дајте ми те зелембаће и ако може нек моје снимање траје 2-3 дана.

Мајмуни, носорози, ајкуле.... Ајмо у тројку да убацимо Дракулу и нинџа корњаче и то је то. Спектакл!

Гладијатор 2. 5/10

Погледао сам преко 2000 филмова у животу и као најбољи свих времена на мојој листи стоји Гладијатор 1. Нисам желео да гледам двојку у биоскопу јер овај филм никада није треебао да се сними, јер како год да су га урадили не би могао да буде ни принети првом, ово је чисто скупљање пара, видим да и тројку планирају... Сценарио је писан као да сте чету дали сценарио првог и рекли направи ми други, исто овако само мало другачије. Оно што бих истакао јесте баш баш лоша глума Пола Мексала, једноставно није дорастао ни до глежњева Максимусу са којим га морамо барем мало поредити. Дензел одрадио улогу у фазону дајте ми те зелембаће и ако може нек моје снимање траје 2-3 дана.

Мајмуни, носорози, ајкуле.... Ајмо у тројку да убацимо Дракулу и нинџа корњаче и то је то. Спектакл!
Bas tako.

Trojka 3000 godina kasnije u svemiru borba u gravitacionom hexagonu. Ridli djubre skuplja pare za kriogenu komoru.

Probude ga iz sna kao osamdesetogodišnjaka kad ono na žalost svih a ponajviše samog Indija još nisu rešili problem podmlađivanja...

Jel stvarno ima ajkula u Koloseumu kao u traileru ?

Mislio dam da se zezate, moram sad da ga gledam. Jel glumi Pedro?

Ја сам за то да се у Радијатор III убаце и гођира и Кинг Конг 😇

Misliš kao objašnjenje zašto je Godzila već navučen na Koloseum i tamo voli da provodi najviše vremena i u sadašnjosti...

Ridli treba da u jedan film stavi sve svoje junake.

ffSvRNy.gif

Sir Koneri Indijev tata i da ga glumi neki mladi perspektivan glumac a Ford bude Indi pa o da upadnu u Kolosejum kod Gladijatora u kojem pliva Sharkando, a Bananamen gadja King Koga bananama.

Film Stric HRTova produkcija(bio na HBO pre neki dan) bas los nekako mi nije legla prica valjda jer je vecina novih filmova u regionu takva.

Odgledao nastavak Pored mene sage u bioskopu vrlo zanimljiv osvrat i moze se reci da su karakteri sazreli ali neki glumci pa i ne bas.

Gledao sam Gladijator 2 i meni je Ridlija sad žao.

1735424618727.png

Ja cim sam video vodu i "ribice"... WTF... Odmah sam ugasio. Lose bas lose...

Pa realno imaju dvadesetak km do mora i živih ajkula, izmislili vodovod i kanlizaciju... Što da ne :)

Da su mu dali 10x manji budžet film bi bio toliko puta bolji.

Ljudi jel vi pisete o Gladiatoru 2 ili nekom drugom filmu u reziji Roberta Rodrigeza? 😂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno