Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Znači ne može štetiti ovaj egipatski sistem? A može li biti da ce ovaj za naš region ili neki evropski biti bolji, sa više mogućnosti?
Nije to egipatski sistem. To je globalni rom, samo što xiaomi ima tu foru da prvo pušta za manje grupe korisnika.

Nije to egipatski sistem. To je globalni rom, samo što xiaomi ima tu foru da prvo pušta za manje grupe korisnika.
Ma ja znam, zovem ga egipatski jer je taj region, a u stvari i kad puste za naš region to je u stvari isti sistem? Šta bi sa onim AI mogućnostima sto su govorili da ce biti na pro a ne na obicnom 13T, je li ostalo tako?

Ma ja znam, zovem ga egipatski jer je taj region, a u stvari i kad puste za naš region to je u stvari isti sistem? Šta bi sa onim AI mogućnostima sto su govorili da ce biti na pro a ne na obicnom 13T, je li ostalo tako?
Možda za naš region ne puste ovu verziju, nego neku sledeću. Ako puste ovu, biće ista. A za AI ne znam. I ako nema, oguče he da se dobije nekom sledećom nadogradnjom. Mislim i da 13T pro nije imao AI u beta verziji, pa je dobio posle.

Možda za naš region ne puste ovu verziju, nego neku sledeću. Ako puste ovu, biće ista. A za AI ne znam. I ako nema, oguče he da se dobije nekom sledećom nadogradnjom. Mislim i da 13T pro nije imao AI u beta verziji, pa je dobio posle.
ja sam je instalirao pa šta bude. vidjećemo kako će se pokazati

Izgleda da su stopirali,
probao na kevinom 13T region Egipat i ništa.

Krenuh isto da pišem.
Mi sa EU romom moramo da čekamo da u Evropi puste update, neće nam izaći global update

Da li zaštitne maske za 13T pro odgovaraju i za 13T?

Ne preporučujem prelazak na Xyper OS 2, ovaj egipatski update kod mene pravi probleme, priključim punjač, ništa, drugi, isto, na komp, ništa, restartujem telefon sa priključenim istim punjačem, puni.
Probaću i sa fabričkim, ali ovo su punjači koji mesecima bez problema pune isti telefon i lepo pune druge uređaje.

Istklo vreme za edit, ispostavilo se da punjenje radi, samo mu treba malo vremena da se dogovori sa uređajem. Onda se setih da sam se pre par dana igrao u developer opcijama da po defaultu radi file transfer, da ne moram da prebacujem svaki put na tu opciju, iskljucio, sada instant aktivira punjenje.

To je poslednji apdejt za nas sa EU ROM-om. Negde sam našao na netu da će HyperOS 2 za EU biti pušten u prva tri meseca sledeće godine.
Tako da ćemo, potencijalno, da se načekamo.

Džabe im obećane 4 godine podrške kad ne mogu da je isporuče na vreme.

Ili neće

Napokon, 13T EU!

Prilozi

• Screenshot_2024-12-31-17-05-29-739_com.android.updater.png
    Screenshot_2024-12-31-17-05-29-739_com.android.updater.png
    61.4 KB · Pregleda: 27
Ja sa 1.0.15 na 1.0.16 dobio preko Francuske, pa na 1.0.17 kad sam prebacio na Nemacku, a na Grckoj i dalje nista 🙃

Kakvi su utisci sa hyper OS2.0 i jel dosao sa A15?
Lepše su animacije, malo tečni je radi. Nisam ga puno čačkao. Čekam da nađem vremena da bekapuje podatke i resetuješ ga. Tek posle ima smisla davati ocene.

Sudeći po HyperOS Downloader aplikaciji (odnosno MemeOS Enhancer) update tek u martu za moj telefon

1000039684.jpg

Sudeći po HyperOS Downloader aplikaciji (odnosno MemeOS Enhancer) update tek u martu za moj telefon

Pogledajte prilog 474466
🤣🤣🤣🤣 Budalaština. I meni rekao isto: da je sledeća nadogradnja oko 19. marta, da ću dobiti HyperOS 2.0 i Android 15,a ja već dobio! Možda ima veze što sam "Stabile tester",pa sam dobio nešto ranije...

Pa da vidimo valja li nesto...

Prilozi

• Screenshot_2025-01-06-10-44-32-541_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-06-10-44-32-541_com.android.updater.jpg
    89.3 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_2025-01-06-10-44-28-608_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-01-06-10-44-28-608_com.android.updater.jpg
    97.4 KB · Pregleda: 15
na ovom egipatskom regionu za gobalne modele piše sve identično kao i za EU , čak i da je sigurnosno azuriranja do novembra 2024, a ovamo u sistemu u telefonu piše sigurnosno ažuriranje 1.12.2024, nije ni bitno ali da li se to pika kao 11.24 ili 12.24?

Za mene estetski korak unazad u odnosu na android 14

Ikonice male, čak i kad se povećaju podešavanjima opet su male.
Nema više 5x6 i 4x6 rasporeda koji sam koristio na 14ici

Animacije su fluidinije ali čudne nekako.

Font ne mogu da promenim, dobijam poruku can't set font

Always on display mi uključen a ko da nije.
Ekran se ugasi :ROFLMAO:

Što se tiče under the hood videćemo.
Mene najviše baterija zanima što ćemo videti kroz par dana korišćenja kako će biti.

Vrh Dno