Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

800 + ~600*2 poena
~40GB upload
3 dana VIP

al' da ne idemo više u off-topic

Ima li neko pozivnicu za BTN i PTP ili nešto u tom rangu? Za serije i filmove?
Mogu uzvratiti raznim pozivnicama ili dokazima da pošteno držim seed i poštujem pravila. Hvala.

Pa, kako se tamo ulazi? Član sam na Redactedu i na njihovom forumu mogu da daju pozivnice za te trackere samo Torrent Masterima, ali nemam toliko muzike koju sam uplodovao.

Pa tako rekoše i za Redacted, pa sam lako dobio. Valjda neko ima ko je voljan da ustupi pozivnicu, ne znam onda čemu služe?

Skeptični ljudi postali zbog loših iskustava.

Pa, zato imam dokaze i nudim pozivnice. Valjda se tako stiče neki krediblitet.
Svakako, moje je da pitam, pa ako neko ima neke interesantne pozivnice neka se javi. Hvala i srećni predstojeći praznici.

TorrentHR -HnR free za novoskinute torrente! Još 13d 01:22:21 do kraja!

Pa, zato imam dokaze i nudim pozivnice. Valjda se tako stiče neki krediblitet.
Svakako, moje je da pitam, pa ako neko ima neke interesantne pozivnice neka se javi. Hvala i srećni predstojeći praznici.
Ja sam na BTN-u 13god i pozivnicu nisam video godinama , a zadnji sam status ranga. Kolko znam pozivnice su ukinute odavno, mozda eventualno imaju VIP i Admini.

Poslednja izmena:
Imam utisak da se TL nekako srozao. Od trackera gde je teško bilo upasti i kvalitetnih stvari, do nekako osrednjeg trackera. Takav mi je utisak nekako.

Takav ti je od momenta kada su spustili kriterijum za pristup zajednici. Dosta cesto se dogadja da se mozes registrovati bez pozivnice. Kada je takva situacija, dolazi i kurta i murta i srozava kvalitet ponude. Skine se nekoliko stvari, resavaju trenutni hirovi i ne doprinosi zajednici. To nije slucaj sa elitnim tracker-ima, gde su uslovi takvi da bas moras da zasluzis pozivnicu.

Ima to i svojih prednosti, mnogo korisnika, lakše održavanje i vraćanje skinutog.
Sve dok je sadržaj odličan i dok su brzine max uopšte me ne zanima neki levi renking trekera :)

Ista priča važi i za filelist kao i za TL

Imam utisak da se TL nekako srozao. Od trackera gde je teško bilo upasti i kvalitetnih stvari, do nekako osrednjeg trackera. Takav mi je utisak nekako.
Opao je kvalitet kada su mu promenili izgled pre nekoliko godina, ljudi su nešto bojkotovali, ni ja iskreno se posle toliko dugo vremena nisam navikao na novi i fali onaj stari jednostavan ko ga se seća, slabo ulazim i koristim od tada, nije to to više, pre odem na FL.

Meni je FL bolji tracker, a i odavno sam izgradio odličan status tamo, tako da od general trackera FL mi je najbolji.

da se vratimo na temu

inače, FNP nije više otvoren za registraciju bez pozivnice

Koji tracker koristite za domaće stvari?

Od kako je stari Partis propao nemam nikakav izvor domaćih stvari, a voleo bih da nabavim stare crtaće sa našim Dub-om da puštam nećaki. Da ne gleda samo patrole šape 😅

Znam da ne ispunjavam uslov od 50 poruka ali možda možete da mi odgovorite ovako generalno..

Ima li šanse da će crna berza imati otvorene registracije u nekom trenutku ili uvek ide na invite?

Nada umire poslednja. Prati ovaj deo foruma i dobices informaciju kada budu otvorene registracije. Poslednji put je bilo pre godinu dana, a pre toga se bas i ne secam...

Ljudi, treba mala pomoć. Ako neko može da pogleda na nekom od learning trackera da li ima ova knjiga (audiobook).
Barbara Bregstein - Complete Spanish Step-By-Step - The Fastest Way to Achieve Spanish Mastery-McGraw-Hill Education (2016)

Zahvaljujem!
zapravo, najbolji sajt na netu za knjige odavno je annas-archive.org - tamo je i libgen i z-lib i svasta moguce na jednom mestu.
sto se audio knjiga inace tice mogu da ti posaljem neke svoje torent linkove pa ti rovari po njima,
ali ono sta mogu da uraim je ili da ti ja kupim sa Audible (imam free kredina, bez brige ;) ), ili ti mozes da se uclanis i imas pravo na 1 knjigu i mozes tamo da je dl.
ako bi da ti je uzmem, javi se u dm

p.s nisu trekeri ali. za domace crtace- https://www.youtube.com/@HDtransformacija
i naravno balkandl , a imam i nekih stotinak diznijevih doduse dubovanih na HR al to mu dodje isto na google dr, javi se ako ti treba ovo pisem na brz
:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno