Ja sam na BTN-u 13god i pozivnicu nisam video godinama , a zadnji sam status ranga. Kolko znam pozivnice su ukinute odavno, mozda eventualno imaju VIP i Admini.Pa, zato imam dokaze i nudim pozivnice. Valjda se tako stiče neki krediblitet.
Svakako, moje je da pitam, pa ako neko ima neke interesantne pozivnice neka se javi. Hvala i srećni predstojeći praznici.
Sign-up Link: | https://sportscult.org/index.php?page=signup |
Overlord? Alal ti veraJa sam na BTN-u 13god i pozivnicu nisam video godinama , a zadnji sam status ranga. Kolko znam pozivnice su ukinute odavno, mozda eventualno imaju VIP i Admini.
do kraja godine važi globalni free leechHD space je otvoren za registraciju do kraja godine!
uglavnom se slažemNije vredan procesa registracije iskreno.
vidim da se pojavio prošle godine. kakav je u praksi? je li vredan razmatranja u poređenju sa TL?FNP - FearNoPeer je otvoren za registraciju trenutno.
veoma solidan generalni traker sa dobrim interfejsom i lagan za održavanje, zna nekad imati stvari koje nisu na TLvidim da se pojavio prošle godine. kakav je u praksi? je li vredan razmatranja u poređenju sa TL?
sta je TL ? hvalaveoma solidan generalni traker sa dobrim interfejsom i lagan za održavanje, zna nekad imati stvari koje nisu na TL
Opao je kvalitet kada su mu promenili izgled pre nekoliko godina, ljudi su nešto bojkotovali, ni ja iskreno se posle toliko dugo vremena nisam navikao na novi i fali onaj stari jednostavan ko ga se seća, slabo ulazim i koristim od tada, nije to to više, pre odem na FL.Imam utisak da se TL nekako srozao. Od trackera gde je teško bilo upasti i kvalitetnih stvari, do nekako osrednjeg trackera. Takav mi je utisak nekako.
Imaš i hrvatski THRIma li šanse da će crna berza imati otvorene registracije u nekom trenutku ili uvek ide na invite?
zapravo, najbolji sajt na netu za knjige odavno je annas-archive.org - tamo je i libgen i z-lib i svasta moguce na jednom mestu.Ljudi, treba mala pomoć. Ako neko može da pogleda na nekom od learning trackera da li ima ova knjiga (audiobook).
Barbara Bregstein - Complete Spanish Step-By-Step - The Fastest Way to Achieve Spanish Mastery-McGraw-Hill Education (2016)
Zahvaljujem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari