Pogledaj ovo za rešenje:Stigli budget TMR analozi. Bolje rezultate imam preko hall senzora, mada opet videcemo kako se ponasaju na samoj konzoli. Negde sam i procitao da su i povukli proizvodnju ovih prvih serija jer su imali problem sa range na Y osi.
Treba da mi stigne ovih dana nova, ispravljena verzija pa javljam utiske. Samo sam jedan ovaj TMR postavio pa cu probati i fix.Inače, pojavila se i nova alternativa: HALLPI TMR - navodno treća smena ovh koji proizvode za gulikit![]()
Javi kada kupiš kako si zadovoljan. Igram na gamepadu i nemam problema mada bih neke igre igrao na MK. Npr System Shock drugi prelaz bi igrao MK.Ma sve jasno, samo računaj da sam boomer koji hoće pc-like komforizam. Malo slobodnog vremena imam, neću da ga trošim na navikavanje na kontroler.
Inače, izgleda mi da ovaj XIM Matrix nema konkurenciju, možda mu dam šansu.
Doom Eternal je poslednji FPS na kontroleru koji sam igrao i stvarno ne pamtim veću frustraciju.
Rastegli smo ga malo, suština je tu, naravno da nije reč o tome da li može da se igra na kontroleru već da li postoji želja za navikavanjem.
Merkam XIM Matrix, nadam se samo da će uspeti da stigne pre nove godine.
Javi kako radi,ja sam odustao od kupovine zato sto se niko na forumu se nije javio da ima XIM.Doom Eternal je poslednji FPS na kontroleru koji sam igrao i stvarno ne pamtim veću frustraciju.
Rastegli smo ga malo, suština je tu, naravno da nije reč o tome da li može da se igra na kontroleru već da li postoji želja za navikavanjem.
Merkam XIM Matrix, nadam se samo da će uspeti da stigne pre nove godine.
Igrao W3 pre 100 godina na PC-u, ali koliko se sećam to jeste cinematic feature, dešava se u igri kad se Geralt ne pomera neko vreme a igra nije pauzirana...To nije bug to je cinematic feature 😁
Što kaže kolega deadzone bi to trebalo da rešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari