To sto tebi Vox radi na 800-900w nema nikakve veze sa Vox-om, nego sa izolacijom objekta, svaka klima bi ti isto toliko trosila, one najskuplje mozda 10% manje! Imam isto Vox 18 ticu, nemam merac potrosnje niti cu da ga stavljam, greje mi 50+ kvm, kada modulira iz nje izlazi mlak vazduh, bukvalno, i tako radi po ceo dan, dok god ne podignem za jedan stepen pa ona pojaca grejanje. Kad bi radila na nizu modulaciju izlazio bi skoro pa hladan vazduh, a meni to ne treba u zivotu. Jedino se pali gasi kada je temperatura preko 15°c, a i to mi ne smeta. Zato se ne slazem sa tobom da je Vox losa klima i da puno trosi, a da neke tamo trose duplo manje, a nekad rade i za dzabe! Jos nesto da dodam, citajuci sve ovo ovde sto se pise, mislim, ne tvrdim, da Vox-Aux od svih jeftinih kineza, najbolje odrzavaju zadatu temperaturu i nemaju nikakav problem sa softverom, rade bez ikakvih intervencija korisnika, pojacaj, smanji, pa opet i tako u krug. Mana je buka prve brzine, jer je to u stvari druga brzina, preskace prvu, i to je to.