Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ali dostupna "samo" uz Neo tarife. Koja svrha da placas 350 a ne mozes internet da koristis na druga dva uredjaja. 😄

Poslednja izmena:
Razumem da ne žele da neko koristi net kao modem u drugom uredjaju, ali 2 gb za tablet je zaista malo ako ti je već paket neograničen.

Ne moze kartica iz A1u modem.Imaju oni ogranicenje za hotspot na 50gb. Nego im muka sto ce trositi net na dva telefona ponekad. Ne verujem da ce neko karticu dati drugaru da trosi net i javlja se na telefon. 😄

Ja zvao A1 (tj zvali oni mene poslao zahtev na sajtu) da prebacim broj iz Yettel-a na njihov postpaid sa 50% popusta on covek prvi put cuje. Kaze odakle mi takva informacija :)

Ozbiljno jel radi to sa 50% popusta? Jel ima neko ideju sta da radim sad i kako do tog popusta?
ne znam za postpaid ali ako sam dobro zapamtio mislim da daju takve ponude pisali su ovde nesto tvoj broj je prepaid ? ako je prepaid mozes predes u a1 mrezu takode na prepaid gde daju Mega Plan sa 500 min free 12 meseci.

ne znam za postpaid ali ako sam dobro zapamtio mislim da daju takve ponude pisali su ovde nesto tvoj broj je prepaid ? ako je prepaid mozes predes u a1 mrezu takode na prepaid gde daju Mega Plan sa 500 min free 12 meseci.
Postpaid sam na yettelu. Mozda na kraju odem na prepaid ako nije opcija postpaid sa 50%

@TeslaSerb
Evo ga skrinšot iz druge teme gde čovek govori da su dali 24x50% na neosuper pri prenosu iz mts-a:

Prilozi

• Screenshot_20241216_161506.jpg
    Screenshot_20241216_161506.jpg
    125.7 KB · Pregleda: 117
Probacu u poslovnici sutra, pisem ovde iskustva. Svakako izgleda da necu imati srece kao ovaj lik. Hvala mlax
Nije to akcija koja je ima na sajtu. Daju je nekome a onda nekome ne daju. Nema nikakvog pravila, mogu dati petorici a sestom ne, onda opet jednom daju...itd
Svakako nemoj reci cuo sam dajete 50% , to ce samo odmoci. Ili predjes na pripejed mocan plan besplatan godinu danai i cekas ponude.
Pocece da da zovu i nude kako kad i sta. Kolegi posle mene presao u A1 i pre mene ga zvali i nidili oko 300min za 600 dinara za net nije cuo od guzve na poslu. Rekao im da pozovu kasnije i vise nisu zvali (ima 10 dana) . 😄

Trebalo bi da daju svima. Juce sam 2 puta naleteo na njihovu reklamu na fb u kojoj pise da daju 50% popusta na sve Neo tarife naredna 24 meseca za one koji prebace br u A1. Imao je i link ka upitniku u kom se ostave podaci pa vas oni pozovu.

Evo ga update, i sazetak posto znamo da ne vole svi da citaju prepiske:
1. Poslao zahtev za sajtu vip-a/A1 da me operater pozove, zvao me
2. Prvi put cuje covek za 50% zna samo za novogodisnju ponudu koja je super. Ja ga pitam dal zna za prepead 12 meseci za dz ako se prebaci broj, kaze ne radimo prepaid
3. Po savetu boban01, odem da uzmem prepaid (MegaPlan) i usput pitam u poslovnici dal moze 50% popusta na pretplatu.
4. Kaze naravno da moze, koji paket zelite (ne pise u Aneksu 50% al kad dodjete opet bice vam odobreno). Hvala dovidjenja :)

Poslednja stvar koja mi je promakla da pitam, ja sam mislio da su pune cene ona desno cifra na sajtu. Sto bi znacilo za Neo Super da je 3000rsd. U Ugovoru sad vidim pise da je 4000k.
Dal to znaci da je meni sa 50% popusta cena kostanja paketa Neo Super 1500rsd ili 2000rsd?

*Pretplatnici koji se opredele za ugovornu obavezu u trajanju od 24 meseca ostvaruju pravo na popust na mesečnu pretplatu uz ugovornu obavezu na odabrani tarifni paket, u apsolutnom iznosu svakog obračunskog perioda tokom 24 meseca, računajući od zaključenja pretplatničkog ugovora. Popust za Sigurica tarifni paket iznosi 400 RSD, za Junior tarifni paket iznosi 400 RSD, za Senior tarifni paket iznosi 400 RSD, za Start tarifni paket iznosi 500 RSD, za NEO 5 tarifni paket iznosi 500 RSD, za NEO Surf tarifni paket iznosi 500 RSD, za NEO 30 tarifni paket iznosi 800 RSD, za NEO Super tarifni paket iznosi 1000 RSD, za NEO Ultra tarifni paket iznosi 1000 RSD.

Evo ga update, i sazetak posto znamo da ne vole svi da citaju prepiske:
1. Poslao zahtev za sajtu vip-a/A1 da me operater pozove, zvao me
2. Prvi put cuje covek za 50% zna samo za novogodisnju ponudu koja je super. Ja ga pitam dal zna za prepead 12 meseci za dz ako se prebaci broj, kaze ne radimo prepaid
3. Po savetu boban01, odem da uzmem prepaid (MegaPlan) i usput pitam u poslovnici dal moze 50% popusta na pretplatu.
4. Kaze naravno da moze, koji paket zelite (ne pise u Aneksu 50% al kad dodjete opet bice vam odobreno). Hvala dovidjenja :)

Poslednja stvar koja mi je promakla da pitam, ja sam mislio da su pune cene ona desno cifra na sajtu. Sto bi znacilo za Neo Super da je 3000rsd. U Ugovoru sad vidim pise da je 4000k.
Dal to znaci da je meni sa 50% popusta cena kostanja paketa Neo Super 1500rsd ili 2000rsd?
A ovde se javljale kolege sa foruma cini mi se na nizu cenu 50%. Javice se vec neko, ali posto nema na sajtu onda oni mogu kako hoce.
Oni znaju cas ovako cas onako, sto je naposao team1 cena od 3000 neo super je vec sa popustom.

Na desnu cenu ide popust (2999), 4000 vazi van ugovorene obaveze, a sve treba da pise ne drugom listu gde su "promocije".

Kada sam ugovorio pokojnu intarifu za 500 dinara, imao sam: Specijalnu ponudu za P2P* migraciju na intarifu bez uređaja (999)+SIM ponudu sa popustom u apsolutnom iznosu od 500 dinara (puna cena bila je tada bila 1500, pre februarskih poskupljenja).
*Pripejd na postpejd
Pogledaj šta ti je od kvadratića štiklirano ukoliko je takav i tvoj primerak ugovora.
Ako je na cenu pod UO odobren popust 50%, plaćaćeš 1500 i najverovatnije biće tako.

A1 već sad aktivno gasi 3G mrežu.

1734418951321.png

Gase po delovima Srbije.

1000015120.jpg
A1 je napokon predstavio MultiSIM. Ovo znači da možete da klonirate vaš broj na do tri mesta:
Tarifira se 349 dinara mesečno i za sada samo uz NEO tarife.

Ma potresli su se baš... U ponedeljak sam podneo zahtev za prenos u mts, nije ni stigla poruka da će ga preneti. Zatičem jutros ugašen signal, ubacujem mnp sim i za 10 sekundi sam već u mreži.

Ma potresli su se baš... U ponedeljak sam podneo zahtev za prenos u mts, nije ni stigla poruka da će ga preneti. Zatičem jutros ugašen signal, ubacujem mnp sim i za 10 sekundi sam već u mreži.
mene su ubedili da predem kod njih na 12 meseci free :p

• Like
Reagovanja: uji
Majka juce platila racun i pitala za ugovor posto joj istice u februaru ili martu (nisam siguran tacno kad). Ponudila joj je isto kao i do sad, sve neograniceno za 1500din, sto je sasvim okej. A drugar potpisao ugovor u A1, uzeo neo 5 za 925din, s tim da je dobio 10gb zbog promocije.

Primaran broje je ove godine bio u A1 onda Telekom, pa opet A1 , onda u Globatel i sad opet A1 na kraju i niko nije zvao.
Mislim da gledaju nesto , vrv potrosnju. Od mene nemaju vajde i zato ne zovu. 😄

Majka juce platila racun i pitala za ugovor posto joj istice u februaru ili martu (nisam siguran tacno kad). Ponudila joj je isto kao i do sad, sve neograniceno za 1500din, sto je sasvim okej. A drugar potpisao ugovor u A1, uzeo neo 5 za 925din, s tim da je dobio 10gb zbog promocije.
Pa kako nekome daju super uslove a nekome ništa?

Nazad
Vrh Dno