-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 75
APKUpdater is tool that simplifies the process of finding updates for your installed apps.
It provides similar functionality to an app store, but instead of depending on a single source, it aggregates the results from APKMirror, Aptoide, F-Droid, IzzyOnDroid, APKPure, GitLab and GitHub.
Open source, NO ADS, NO tracking, Material Design 3
Trebalo bi da bude korisno i za aplikacije koje smo skinuli van store-a.Zanimljiva aplikacija za android OS
Za Android TV OS korisna...
![]()
GitHub - rumboalla/apkupdater: APKUpdater is an open source tool that simplifies the process of finding updates for your installed apps.
APKUpdater is an open source tool that simplifies the process of finding updates for your installed apps. - rumboalla/apkupdatergithub.com
Nine mail.Koju app koristite za email?
Preporuka.
Pre sam dugo koristio MyMail, ali su je totalno uništili, na zalost. Koristim trenutno TypeApp, nije loša... Ali eto da čujem od vas za neki predlog i koju vi app koristite za email.
Hvala
U Google One je opcija za prekid pretplate.Kako prekinuti pretplatu na Google photos? Pola sata se nerviram ne mogu da našem opciju
A šta je pitanje?Anroid 14 na Poco f6 pro samo delimično preveden na Srpski. Nisam znao gde da pitam (u temi za ovaj telefon se niko ne javlja) pa da probam ovde. Svaka pomoć je dobro došla.
Da. Mislio ceo preveden. Koristio sam Kineski rom na Poco f3 Elite i bio je ceo preveden.Verovatno da li ima opcija da bude ceo preveden.
Ali mislim da je to prosto to, koliko si dobio prevoda dobio, do njih je..
U pitanju je clone app (ova druga sa narandzastim kruzicima) verovatno si je clone, jer sam Android tj. Samsung daje mogucnost da se clone Viber, WhatsApp, Chrome...Malo pre videh da imam dva Chroma!
Odkut to? Prvi put vidim da imam dva Chroma!
Automatski je tu kad otvoriš clone storage.Znam da je klon aplikacija, ali isto tako znam da je ja nisam instalirao. Od kloniranih aplikacija imam samo Viber.
Podešavanja poruka, notifikacije, kategorije notifikacija. Tako je bar na Samsungu.Gde u aplikaciji Google mesages podesiti poseban ton za pristigle poruke, ranije je to moglo sad nikako da nadjem to podešavanje.
Ovako kako je sad kad dobijem sms čuje se isti ton kao za sva obaveštenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari