Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pisao kolega u Mts temi , zvali ga i to nude ako predje. Nije to zvanicna ponuda, vec otimanje za korisnike. 😀
Kod njih nista,ni da mi dozivotno daju sve za dz. Operatera cekas sat vremena da se javi,signal katastrofa. Vise od 2 nedelje ih nema da zamene banderu koja je pala pa u kraju nema neta,fiksnog i tv signala. Pukli su nacisto

Kod njih nista,ni da mi dozivotno daju sve za dz. Operatera cekas sat vremena da se javi,signal katastrofa. Vise od 2 nedelje ih nema da zamene banderu koja je pala pa u kraju nema neta,fiksnog i tv signala. Pukli su nacisto
Istina kad sam zvao pre neki dan 57minuta sam cekao, i nisam sacekao ona 3 da vidim dal ce mreza da me izbaci.. jezivi su

Ističe mi ugovor u februaru, vidim juče propušten poziv sa 0601238, kontam da su zvali da produžim. Šta je najbolje što može trenutno da se izvuče, da budem spreman za pregovaranje? Trenutno imam NEONEO za 1300din, vidim neko pominje da može NEO Surf na 24 meseca po 950din, je l to aktuelno i dalje?

Ja za brata napisao isti tekst kao i proletos za ćerkin broj na koji sam dobio popust i juče zvali brata i ponudili mu samo aktuelne novo godišnje popuste.

Imam jedno pitanje za vas. Drugarica je uzela nov broj u A1 ali ne moze sa tim brojem da se prijavi na icloud jer je vec upotrebljen. Ima li ona pravo da trazi drugi broj od A1?

Da apdejtujem situaciju: i meni su ponudili samo aktuelne novogodišnje popuste koji su isti kao i sa sajta 🤣
Videćemo u februaru pred sam istek ugovora.
Zvali i mene, samo se nisam javio. Isto mi istice u februaru, ne mora da mi nude nista sa sajta, neka hvala.

Mene još nisu zvali, a ističe mi u januaru. Mada još uvek razmišljam šta mi je činiti, možda čak pređem na pripejd.

Bice ti copy-paste Yettelove anti SBB pnude posto ce i oni, kako cujem, korisititi MTS-ovu infrastrukturu.
Pa već imaš ponudu kanala, pogledaj a1 xplore na sajtu, ne verujem da će se nešto drastično menjati.

Pozdrav. Majka imala Senior 65+ tarifu (koja vise nije u ponudi) istekla joj je ugovor a obaveza , i jedino sto joj nude to su ove novogodisnje promocije, koje joj se u opste ne isplate. Da li ako podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu moze da dobije neke bolje uslove od A1? Hvala

Pozdrav. Majka imala Senior 65+ tarifu (koja vise nije u ponudi) istekla joj je ugovor a obaveza , i jedino sto joj nude to su ove novogodisnje promocije, koje joj se u opste ne isplate. Da li ako podnese zahtev za prelazak u drugu mrezu moze da dobije neke bolje uslove od A1? Hvala
Uveliko se piše da kada se menja provajder / mreža, da tada operatori daju najveći popust ( 40%-50% ) popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca nebitno da li je Telenor, Vip ili mt:s.

Hvala puno. Znaci da ode do mts-yetel i podnese zahtev za prelazak i zvace je neko iz a1?

Naravno. A i trebate odlučiti u koju ćete mrežu preneti broj u slučaju da Vip dopusti prenos broja. Ukoliko podnosite zahtev u Yettel, staviti da se broj telefona prenese na prepaid ( dopuna ), mt:s za šta se odlučite ( prepaid / postpaid ). To je to.
Hvala puno. Znaci da ode do mts-yetel i podnese zahtev za prelazak i zvace je neko iz a1?

Mega plan ima 500 minuta koliko vidim a njoj treba neograniceno, posto je to do sada imala😁. A od cerke cu prebaciti broj u a1 i uzeti ovaj mega plann12 meseci. Hvala za info😁

Senior 65+ - da li su minuti ka svim mrezama bili neograniceni ili 500 ka svima i neograniceno u A1 ?

Bili neograniceni ka svim mrezama. Sada u novoj senior ja mislim spustili na 300 minuta. Paket kostao 899 pa 999, njoj sada istekla ugovorna obaveza i placa 1200 sa svim starim benefitima.

Šta trenutno nude za prenos broja iz Yettel mreže u A1? Ima li neko da je skoro pitao?

Šta trenutno nude za prenos broja iz Yettel mreže u A1? Ima li neko da je skoro pitao?
Mislim da je trenutna akcija ko prenese broj iz mt:s, Globaltel, Telenor u Vip daju 15 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( postpaid to postpaid). Postoji i da kada ste na dopuni, stigne Vam SMS poruka da možete preći na tarifu koja košta 725 dinara mesečno 2 godine mislim da je to ona A1 tarifa što ima 300-400 minuta i neograničeni internet.

Mislim da je već neko pisao, za postpejd, da nude neosuper za 1500 din, što izađe 50% popista tokom 24 meseca. Način je valjda da se ostavi kontakt na njihovom sajtu pa te pozove agent

350 RSD mesečno, uz ograničenje od 2 GB mesečno za drugu i treću karticu, ali lepo da je ovo neko i kod nas konačno ponudio.

Nazad
Vrh Dno