Pošalji mu za uslugu jednu punjenu i jedno pivo, verujem da će brže javiti za popuste.@Lanikor pošto tebi Džek obično daje najveće popuste, ako naletiš na adapter usb-A na usb-c za manje od 53centa (olaf) ili essager za 68c i dual usb-c 45w punjač za auto (toocki) za manje od $2, baci link. Thanks.
Imam oba, pa mi nije žurba, ovo bih uzeo kao backup postojećih
@Lanikor pošto tebi Džek obično daje najveće popuste, ako naletiš na adapter usb-A na usb-c za manje od 53centa (olaf) ili essager za 68c i dual usb-c 45w punjač za auto (toocki) za manje od $2, baci link. Thanks.
Imam oba, pa mi nije žurba, ovo bih uzeo kao backup postojećih
Nije poenta u 200W vec da je best buy za te pare ako je iole kvalitetan kao onaj njihov 65W punjac.Taj od 200W mi je zaista overkill i nepotreban, pošto se sad setih da imam još jedan od 30W, a opet nemam potrošača koji bi vukli ni tih 30W.
Za adapter rekoh čisto ako naletiš, jer sam ih takođe dobijao sa drugim uređajima i nisu mi potrebni, kao ni kablovi koje non stop naručujem, iako ih imam više nego dovoljno.
E vidis, sad nesto razmisljam mozda mu je samo ponovio apdejt koji mi je bio i prilikom prvog ukljucivanja. Nisam stigao ni proveriti po ukljucivanju jesu li aplikacije bile tu. Mada vezu sa NETom je imao, a posle apdejta sam morao da ponovio obnovim konekciju i unosim sifru. Nebitno, mozda pomogne nekomOd udarca sam sebi update-ovao amneziju![]()
Pa to je ustvari i poenta mojih malopredjasnih upisa i poruka drugimaU sustini ako ti bas bas bas nije nuzno, ne azuriraj ga vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari